Spring naar bijdragen

Donderdag 11 oktober 2007


CPAS

Aanbevolen berichten

Aan mij viel de eer deze dag te openen.

Allemaal goede morgen.

Diegenen die een mijlmaal te vieren hebben: gefeliciteerd.

Diegenen die worstelen: STERKTE.

Vandaag trakteer ik op gebak met koffie of thee op de Zuipschuit.
Uiteraard wordt er ook een lunch geserveerd (tussen 12 en 2) waar bij koffie, thee, melk en water wordt geschonken aan tafel.
's Avonds is er buffet (tussen 4 en 8), een keur aan drankjes wordt aan de tafels geserveerd.
Daarna kunnen hapjes en drankjes worden genomen in de bar.
Voor hen die graag dansen is er in de balzaal volop keuze uit verschillende soorten dansmuziek. Gelieve uw voorkeuren tijdig (voor het buffet) aan te vragen aan het orkest.
Er worden geen alcolische dranken geschonken.
De boot is rolstoelvriendlijk ingericht.

Jullie zijn allemaal van harte welkom.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Antwoorden 221
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

e morgen corinne en
goeden morgen adb'ers ,
zo ik sta in mijn start blokken klaar lekker gedoucht en haartjes van de benen gedaan want heb na het werk een onderzoek daar beneden als de dames mij begrijpen ;)
ik heb al de kriebels ivm dat onderzoek eenmaal in spanje laten doen maar toen had ik begeleiding nu ga ik alleen .
ying en yang zijn echte waterratten vielen ineens ook in de douche :-))
ik wens iedereen veel kracht toe en mijn eigen ook
ik blijf adb vandaag wie doet er mee ??

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zo, ik meld me vast voor het diner van vanavond, helaas moet ik de koffie en de lunch overslaan ivm werkzaamheden. En vanavond kan ik zowiezo wel een verzetje gebruiken... ben vast wel in de balzaal te vinden!

Blacky, sterkte vandaag, ik haat dat soort onderzoeken!!en leef met je mee, geestelijk dan hihi
heb je al de uitslag van je scan?

Vandaag moet het lukken om de uiteindelijke fotoos voor de expositie rond te krijgen. Ik heb er de hele dag de tijd voor samen met een collega... en dan heb ik de ergste hobbel overwonnen en kan ik verder met fase 2, de uitvoer... het afdrukken en evt inlijsten...

tot vanavond!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Karinneke: wil nog ff reageren op gisteravond. Je vond het nogal cynisch wat ik schreef naar postmodernisme. Ik las het nu terug en ik kan me voorstellen dat je dat dacht. Was niet mijn bedoeling. Maar ze schreef een paar minuten na 22.00 en was toen ineens verdwenen. En ik dacht, goh, wat jammer en wilde een beetje uit de tent lokken, geen goed plan dus, sorry postmodernisme, bedoelde het echt goed en ik hoop dat je de nacht goed door bent gekomen. Later op de avond ben je toch nog op het forum geweest zag ik. Ik hoop van harte dat je het vandaag gaat lukken. Dag 1 is meestal een moeilijke dag. STERKTE !!!!!! MOED !!!!!!!!!!!!!!!!! en WIJSHEID !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

He Pipi, nog zin om te kletsen??? ik ben er nog wel ff.

Blacky en andere forumpjes: IK DOE MET BLACKY MEE!!! Vandaag geen alcohol!!! een lekker watertje bij CORINNE. Blacky, sterkte met je onderzoeken.

CORINNE 6 maanden ADB JOEPIEEEEEEEEEEEEEE :present:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Een feestje op de Ouwe Zuipschuit....dat lijkt me wel wat.
Ik ben gek op gebak dus doe mij maar om te beginnen een dik stuk van die citroen kwarktaart!
Koffie wil ik niet, lag vannacht ook al weer te woelen van die koffie bij mijn hondemaatje, waar ik trouwens niet eens mee gewandeld heb. Mijn hond is helemaal beledigd in een hoekje gaan liggen. Ze was op vakantie geweest naar Malaga en had heel veel mooie foto's gemaakt met de digitale camera die we voor de vakantie samen hadden gekocht.
Ze is nu helemaal wild enthousiast en wil leren foto's te bewerken, dus word ik meer een computer maatje de een week en hondemaatje de andere week. Het is fijn om te zien dat ze weer ergens blij over kan worden.
Geen koffie dus want ik wil vannacht goed kunnen slapen(keuring morgen) maar ik heb mijn eigen Bambu koffie bij me voor de liefhebbers.

Lunch doe ik ook mee, heb eigenlijk altijd wel honger, altijd al zo geweest.
En van Pepita wil ik wel leren tango dansen en ik hou me aanbevolen voor andere danspartners die me wat kunnen leren. Heb ik in mijn jeugd allemaal gemist, was niet echt mijn ding.
In Schotland wel een paar keer met schoonvader moeten dansen, is daar meer gebruikelijk maar heb meestal hem proberen te leiden en dan constant op zijn tene gestaan tot gelukkig groot vermaak van mijn schoonvader.

ADB ze vandaag, het is hier stralend weer dus ik ga zo aan de wandel in de natuur!!!

Stien denk eens goed na over je leven, je lichaam en je geest vandaag en wat JIJ allemaal nodig hebt en wat JIJ allemaal anders wil.

Joann sterkte meissie:heart: Er zijn al weer twee dagen om!

Blacky succes met je onderzoek!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Pipi, ja balen als je geen zin hebt, maar als het de gremlins verjaagd is het goed toe te geven aan die gevoelens om gewoon je kop onder de dekens te stoppen.
Je hebt de kids toch al naar school gebracht?! Nou dat is al heel netjes, lekker ff slapen!!! Zal ik straks ff een virtueel kopje koffie bij je komen drinken??

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve meid: ik zit hier ook ILLEGAAL!! is toch te gek voor woorden. Zijn we juist goed bezig, moeten we dit zo doen. Ik krijg dus totaal geen ondersteuning, maar ik heb me erbij neergelegd. Het is goed voor mij en uiteindelijk voor het gezin. Ze zoeken het maar uit. Wel lastig met schrijven, ik moet telkens de boel afsluiten, want onder in het balkje staat telkens Alcohol de baas: tja....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve Corinne,

Heel veel proficiatjes van mij met je 6 maanden en natuutlijk kom ik vandaag op je feesteje:present::musicnote:

Zo ik sta in de startblokken om naar de nieuwe internist te gaan in een ander ziekenhuis, ik heb 2 maanden moeten wachte op een afspraak.

Blacky, jij ook sterkte met je onderzoek

Pippi, hou je taai hé.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Delta, mag ik jou dan alvast voor de eerste salsa in mijn balboekje schrijven?
Corinne, het wordt me daar een feest! En weet je, om middernacht ben ik op de helft van jou dus dan gooi ik er nog heel veel Jip & Janneke champagne tegenaan.
An en Pippi, ik wens jullie heel veel sterkte. Stiekum doen is ook maar niks, voor jezelf opkomen wel. Maar misschien voelen partners zich ook wel eens onzeker en machteloos en proberen ze ook maar het beste te doen. Als je gewoon rustig laat zien wat jouw gekozen pad is en ze niet uitsluit. Want het kan soms best onzeker-makend zijn voor een ander als je de hele tijd op een forum zit te rammelen. Andere mensen zijn vaak net zo onzeker ook al drinken ze niet, en hebben ook liefde een aandacht nodig. Dat vertalen ze soms een beetje onhandig.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Pippi: Hemel, dat is wel zwaar voor je hoor. Juist nu heb je ondersteuning nodig. Goed van je dat je hem hebt gezegd dat je pas wat laat horen als je weer ok bent. Maar zijn reactie: ok, vind ik wel heel erg hoor. Lijkt me geen gezonde relatie. En ik ben het met je eens, dat stiekeme gedoe, dat is niks. Ik heb geen keuze meer, maar als je nog fris in een relatie zit zou ik toch nog eens overwegen of je hier wel verder mee wilt. Maarja, wie ben ik he.....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Karinneke en Benthe: Heel goed wat jullie schrijven. En ook logisch. Ik kan het hier niet allemaal uitleggen, maar wat ik wel kan zeggen is dat mijn man HEEL goed weet hoe het zit met mijn alcohol gebruik. Al die jaren dat ik naar de AA ging etc. Hij heeft mijn terugval meegemaakt, gezien hoe ik niet meer kon. Heb hem echt moeten uitleggen dat er ECHT niks in huis mag en dan nog 100 keer proberen uit te leggen. De verklaring van het onbegrip is een ernstige psychiatrische stoornis.

Karinneke toch een zware tijd voor je, maar geloof me, je hebt het beste gedaan.
Als ik alles vantevoren had geweten had ik het ook gedaan. Maar goed ik heb me erbij neergelegd.

Natuurlijk wil ik Corinnes feestje niet verprutsen!! Haha, ik kom zelf immers ook en wil ook wel een dansje wagen!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...