Spring naar bijdragen

Zondag 23-12, laatste voor de kerst.


haddock

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 251
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Inderdaad, echt met opmerkingen: 'Ah, je kan toch best wel één biertje de baas?'

Dan denk ik... 'nee!' Leg ik ook uit: dat traject heb ik al eens genomen, na een halfjaar gewoon denken... ah, eentje kan wel per dag, dat is niet meer dan 7 per week! En dat worden er twee... en steeds meer. Dus die keuze is makkelijk. Absoluut niet. Misschien gewoon Moslim worden :D hahaha.

Op het werk vroeg iemand vandaag; Leeuw, zullen we een keer een biertje drinken? Ik merkte op met.. 'Nah! Ik ben gestopt met bier drinken!'

Kreeg ik een aantal geschrokken gezichten! Zat ik niet op te wachten, zij ik. 'Pff.. bier? Ik ben overgestapt op de pure wodka! Dat is pas lekker heftig spul!' Vervolgens iedereen lachen.

Mijn humor werd daarin wel gewardeerd maar ik ben niet op de vraag ingegaan. Lekker ontwijken. Ben het dus nog wel meester :D

Energie, hmm, er waren veel storingen bij Essent vandaag, bij Direct Energie en nog een energie leverancier in het Noorden des lands. Nuon was vandaag perfect op orde. Succes dan met werken!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ben er klaar voor en ga zo eens heeeeerlijk mijn bedje in. Was wel weer een lange 7de werkdag. Ben precies 23 uur vrij en dan weer de nachtdienst in om 23:00 uur tot 08:00. Even slapen is dan wel lekker. ;)

Haddock, werkse! Het is niet de dag die een feest maakt maar de sfeer die je eraan geeft, jouw moment! Succes nog vannacht! ;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zit wat in Haddock, maar als de slaap niet wil komen kan ik gewoon niet blijven liggen, terwijl ik toch vroeger ook heel wat uurtjes lezend in bed heb doorgebracht. Maar ach, 'k heb niks te verletten, nog 3 weken vakantie voor de boeg. Dus wie doet je wat. Jij zat in de energie las ik, zijn we bijna, misschien wel helemaal collega's :D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hahaha, zou zomaar kunnen. Ff zonder flauwekul, {q}als de slaap niet wil komen kan ik gewoon niet blijven liggen{q}, zolang je dat blijft denken wordt het natuurlijk moeilijker om de slaap te vatten. Gewoon overgeven, en dan niet in 'n teiltje.....
Heerlijk, 3 weken vrij, zal wel andere company zijn, hahaha

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat die slaap betreft Haddock, tis die trein heh, ligt ook wel een beetje hoe je in je vel steekt, en op dit moment is dat niet echt............... Niet ziek ofzo hoor, alleen een beetje grieperig, maar ach zoals gezegd we zijn bezig om de tvt uurtjes op te maken dus morgen tijd zat om schandalig lang te blijven liggen. Als (.................) ik eenmaal slaap dan slaap ik ook!.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Tjah, mooi k*t, die Meniere! Treintje valt niet te stoppen. Heb ze hier wel 's over 'n soort biologisch slaapmiddel gehoord, melatonine ofzo, geen opiaat, niet verslavend. Dat niet wat?
Schandalig lang liggen kan ik ook heeeeel goed. Niet teveel structuur, veels te aangepast.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...