Spring naar bijdragen

Vrijdag 25 januari


Leeuw

Aanbevolen berichten

Dag lieve ADBers!

Beter laat dan nooit, ik wring me nog even achter de computer en ga nog voor het slapen gaan tekeer op de toesten! :D

Ten eerste, vandaag laten we zo allemaal eens sociaal dat glas staan :D Geweldig! Zijn we allemaal gelijk.

Dit baasje heeft vandaag aan theatersport gedaan, voor het eerst weer in 4 weken en het was heeel tof! Leuk om weer onder vrienden en bekenden te zijn.

Verder, daarna in de kroeg nog napraten; heel sociaal zat ik aan de cassis. En vervolgens toch nog de stad in. Morgen een date met een collega die ik met kerst tegenkwam. Heel open sociale meid, knap en ook wel lief, wellicht tikje dominant. Daar houd leeuw wel van. We gaan denk ik salsa dansen.

Na volgens mij 35 dagen heel voldaan en gelukkig de alcohol de baas, mensen accepteren het en ik ben blij dat ik er echt goed van af kan blijven!

Overigens, mijn beurstip voor 2008: AFAB gaat een beursgang maken dit jaar. Dat betekend dat ze aan hele strenge regels voldoen en bij de openingskoers zijn er geen extra aankoopkosten verbonden. Ik heb zo een donkerblauw vermoeden dat dit wel rendement kan zijn, ik leg in en wacht tot er een rendement is van of 20% of wat er na 3 maanden staat. Als er na 3 maanden winst is of 20% cash ik tot ik mijn gemaakte rendement - winst laat staan, dit is mijn 'spaarpotje' in papiervorm. Doe dit 5 keer goed en je hebt 100% winst, + mogelijke groei. Weet hoe tom tom van 25 naar 65 euro is gegaan, dat is meer dan 200% rendement in wat, 1 jaar tijd? Op de bank krijg ik tussen de 2,7 tot 4,25 procent, dan kan ik daar dus ongeveer 30 jaar sparen om hetzelfde resultaat te behalen!

Zo, commerciele jongen over en sluit. overigens ben ik geen specialist in dit soort dingen dus neem mijn advies niet aan als gouden eieren! ;) Rendementen van het verleden berusten niet op mogelijk te behalen rendementen in de toekomst! zo iets...

Mijn tentamens vandaag ging er één erg goed; communicatie maar Marktonderzoek was wel goed te doen maar te weinig tijd. De kennis is er maar ik kan hem nog niet goed op papier overbrengen snel. Dus beheers ik de stof nog niet voorledig.

#Cacao, hoop dat het allemaal weer goed gaat!

#Houtje; *WraW!*

#alle andere lieve mensen, heel veel succes, sterkte en geluk! Zie hoe mooi het leven is, we hebben het nog steeds heel goed in Nederland ook al ben je invalide, je kan in ons land zelfs dan nog meedoen aan wedstrijden, we zijn erg sociaal ook al vinden velen van niet en heel erg tolerant!

Denk vandaag als je even een rot moment hebt... aan iets heel positief en probeer jezelf ermee vol te laten lopen! :D

Zo... leeuw over en sluit naar bedje toe! :D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Antwoorden 214
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Goedemorgen lieve Forumleden,
Op het gevaar af dat ik mensen niet noem ga ik toch wat reacties geven. Er is de laatste dagen zoveel geschreven dat het bijna ondoenlijk is!

Benthe,
ik hoop dat het daar gaat in het ziekenhuis met de behandeling! Ik hoop dat je je niet te beroerd voelt en dat dat de reden was dat je er gisteren niet was! Sterkte!

Corinne,
je gaat ook hulp aanvragen. Dat vind ik erg dapper, maar het is soms nodig, zo ook in jouw geval! Ik hoop dat je er spoedig aan mag beginnen nu je die zo belangrijke stap hebt genomen!
Een goed teken dat je aan een nieuwe studie gaat beginnen...your new life has begun!!!

Tina,
sterkte in het ziekenhuis, zoek een mooie kleur uit. Ik hoop dat je dan snel wat mobieler bent! Ook al lees ik dat je je been maar elke dag met 5 kg meer mag gaan belasten!

Cacao,
ik vind het kanp van je dat je zonder alco je verlies van Bulletje probeert te verwerken!

Houtje,
ben je al bij je moeder langs geweest en zo ja, viel het bezoek een beetje mee?
Is zoonlief weer helemaal hersteld?
Wat moet ik me met gespreksleidster voorstellen bij de Chat? Nemen jullie dan een bepaald onderwerp?

Soothe,
veel sterkte met je vriend en vreselijk knap dat je het droog houdt. Nu al zolang!

Anna,
veel sterkte ook en ik hoop dat jij en Soothe elkaar kunnen steunen. Wel een beproeving voor jullie relatie nu!

Sandra,
war fijn dat je die klik nu hebt gevonden en dat je zo goed gaat!

Tapas,
veel succes met schilderen. Dat zingen niet beviel, wil niet zeggen dat je dit niet weer opnieuw zal aanspreken! Anders kan je nog altijd met de foto's en vormgeven verder gaan! Je maakt in ieder geval erg mooie foto's!

Victualia,
er komt nogal wat naar boven de laatste tijd. Een gevolg van minder alco waarschijnlijk. Het kan er nu uit! Geen leuke ervaring. Ik wens je veel sterkte en hou vol!
Gaat het met de blaasontsteking wat beter?

Thil,
zijn er nog bijzonderheden uit het onderzoek van je zoon gekomen? Gaat het verder naar omstandigheden goed met je?

Stien,
alle respect dat je hulp hebt gevraagd/aangeboden hebt gekregen en aangenomen! Net als bij Corinne hoop ik dat het niet te lang duurt! Heb je eenmaal die stap genomen na lange tijd en moet je wachten!

Dani,
fijn dat je weer regelmatig schrijft. Ik ben wel benieuwd of je je doelstellingen met de alco haalt?

Trees,
ik zag wel dat je er was gisteren, maar niets te melden? Geen bericht, goed bericht?

Water,
nog 1 dag en het is weer weekend! Lekker uitrusten en een tuk op de bank! Vrijdagavond is de lekkerste avond he?, ook al ben je dan het meeste moe.

Leeuw,
fijn dat je je tentamens achter de rug hebt en dat je nog steeds niet drinkt! Hou je motivatie goed vast en zorg dat je alaert blijft!

Koh,
ik hoop dat je wat meer met beide benen op de grond kunt komen en je gedachten wat meet kunt ordenen. Toch heeft dit zonder alco de meeste kans van slagen!

Safi,
begrijpelijk dat je wat afstand moet/wilt nemen. Blijf je wel alert? Kom je dan ook? A;l is het alleen om maar in te breken en hier even steun te vragen?

An,
dat is heel wat, verlies van zoveel familie! Je bent erg heftig bezig en op zoveel fronten! Knap, maar neem je niet teveel hooi op je vork? Het feit dat je er in ieder geval over kunt schrijven is een goed teken! Sterkte en hou vol!

Haddock,
als je meeleest: ik hoop dat alles goed gaat!

RJB,
fijn je weer gelezen te hebben en heel egoistisch hoop ik dat het je lukt vaker achter de PC te kunnen kruipen. Dat zal weer helemaal lukken als je weer een eigen woonruimte hebt. Sterkte!

Marjo,
moeilijk he, die dip na een paar maanden! Is dat het nou? Nee dat is het niet! Volhouden en het wordt echt weer beter. ik heb die dip ook gehad en dan is het lastig door te blijven gaan! Sterkte want volhouden loont! Hier spreekt een ervaringsdeskundige!

Ferry,
ook weer regelmatig aanwezig! Stug volhouden loont. Dat zie ik o.a aan jou!

Delta,
je leest vast (stiekem) mee. Ik hoop dat het goed met je gaat en dat het met de gezondheid van je vrouw naar omstandigheden goed gaat.

Charlie,
even verlost van die nachtdiensten! En weer begonnen met droog staan! Ik hoop dat je ontdekt dat dit uiteindelijk beter is! Veel sterkte en ik hoop je weer regelmatig te lezen!

ISO,
ook goed bezig! die twijfel kennen we allemaal bij tijd en wijle. Spreek het uit en we kunnen je in ieder geval steunen!

Marion,
druk, druk, druk? Geniet je nog van je vrijwilligers werk? Is het verder een beetje rustig aan het front?

Kaia,
jij bent ook al zo'n kanjer. Je hebt je vorige mijlpaal zeer ruim overschreden! Geweldig!

Anjo,
ik zag je ingelogd staan! ik hoop dat alles goed is!

Karel,
nog gefeliciteerd met je mijlpaal!!!

Meedoen,
al even niets van je gehoord? Ik hoop dat alles goed gaat? Anders hier komen hoor!

Pepita,
voor jou hetzelfde! alles OK?

Cheyenne,
Ook weer op de goede weg! Volhouden!

Ik durf bijna niet te kijken hoelang dit bericht is geworden. !k stop dus ook gauw!
Alle anderen, ik ben oprecht geinteresseerd, ook al noem ik jullie niet persoonlijk!
Ik heb een lange week achter de rug. Vandaag mijn vrije dag, dus ik neem een voorzichtig voorschotje op het weekend. Ik kruip nog even terug. Straks staat de CV monteur voor de deur, dus helaas niet echt uitslapen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Good morning!

Leeuw, je gaat goed! Man wat klink jij positief, ik wordt er moe van... :D
... nee hoor, lekker zo doorgaan, je bent een aardige compensatie voor mijn soms wat te zware gemoed. Wet van behoud van lol in 't leven... en gefeliciteerd met je 35 dagen!

Vrolijke Kaia en dappere Soothe staan vandaag op twee volle kalendermaanden, wow! :present: :present:

En natuurlijk iedereen die er gisteren weer een dagje bijdroogde, helemaal goed... gewoon doorzetten en de tijd rijgt zich aaneen tot een nieuw en nuchter leven... eigenlijk is het simpel... :huh:;)

Vandaag weer lekker vrijdag, de laatste werkdag van de week. Ik heb nog geen idèè wat ik ga doen dit weekend maar er dient zich vanzelf iets leuks of noodzakelijks aan. En zo niet, dan heb ik nog altijd een heerlijke tukjesbank... B)

Maak er allemaal een fijne dag van, en je weet het hè: hou vol! :rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen, Leeuw!

Ik dacht dat ik de nachtbraker was maar jij verslaat mij moeiteloos. Hier gaat het prima.
X doet nu al langere tijd zonder zuurstof en loopt ook weer wat rond. Er is eigenlijk geen noodzaak voor Allevo om elke dag te komen en hem te douchen. Echter hij vind dat zelf wel een prettig gevoel.
Het gaat nu een stuk beter om hier te zijn dan van de zomer, nu heb ik mijn oude kamer en dochter gaat naar school, zoon gaat op pad.
Ik heb het razend druk, er is niet in dit huis gedaan sinds hij hier kwam wonen dus er ligt heel veel achterstallig onderhoud. En het is een bende. Ze mopperen allemaal dat ze niets hebben om aan te trekken maar ze hebben genoeg alleen light het nu op een hele hoge hoop op de overloop.
Ik draai zeker 5 machines per dag en dan komt het grote probleem; hoe krijg je het droog?
Niemand kan hier iets weg gooien en zijn zich er ook totaal niet van bewust dat als je op een knopje drukt het licht uit gaat. Ik moest daar erg aan wennen en aan het feit hoe veel ze op een boterham belegen.
Ik ben zo anders gewend de laatste jaren. ik moest altijd elk centje omdraaien. nu moest ik bijv. om een droogmolen. Ik kreeg bijna een paniek aanval. Dat is dus gewoon voor mij een weekbudget.
Het is zo'n vreemd gevoel om de supermarkt in te lopen met de wetenschap dat de pinpas ja zal zeggen.
Ook moet ik nu ook weer dingen kopen die ik normaal niet doe frisdranken en vlees enzo.
De enige die er moeite mee heeft is mijn dochter; mam,wij gebruiken geen wasverzachter. je snapt het wel na jaren de vrouw des huizes geweest te zijn vind ze dit moeilijk. Vooral nu ik besloten heb om mijn eigen huis op te geven. Dit huis ligt veel centraler dan een dorp en omdat het zo verwaarloost is zal ik behoorlijk moeten gaan klussen. Het lijkt mij dan handiger als ik hier dan blijf. X knapt nu zo op.
Misschien krijgt hij nog wat extra tijd. En dan bespaar ik mijzelf de huur en zo.

Er is heel veel te regelen en ik had vandaag aardig wat afspraken staan, ik ben bang dat ik ze gemist heb.
Het is een oud kwaaltje van mij, ik ga door tot het einde en dan slaap ik het klokje rond. Gelukkig had X mij vandaag niet nodig. Allevo had zelfs gezegt tegen hem dat mijn taak wel extra zwaar was door de staat van het huis en of ik geen huishoudelijke hulp kon gebruiken? Dat vind ik echt niet nodig zolang X blijft zoals hij is dan kan ik hem rustig in de woonkamer tv laten kijken.
De basis van het huis is leuk, behalve de badkamer en ik geloof dat de mogelijkheid bestaat dat je het kunt kopen. Gezien de aandacht die de kinderen hadden voor de zogenaamde ervenis dan zou dat beklonken zijn. Dochterlief wil het huis liever inruilen maar waar moet haar broer dan naar toe? Plus dat zij nog minder finacieel inzicht heeft dan ik zelf had.
Misschien wordt het gemakkelijker voor haar als het weer een gezellig huis is en als ze in gaat zien dat gestreken kleren en je eten klaar staat voor je ook een plus is.

Wat mijzelf aangaat, ik sta niet droog. Het loopt ook niet uit de klauwen maar mijn dochter's weerstand doet mij best wel pijn. En mijn ouders zijn nog steeds heel lief voor Brian maar denken nog steeds dat ik
geen compassie nodig heb. Het is iets waar je bij neer moet leggen.

Niet zeggende dat dat een excuus is, het is een manier om mijn schouders te ontspannen, een valium zou het ook doen maar ik heb geen behoefte aan een andere verslaving.
Ik denk dat het wel goed komt met mij. Het is een hele omschakeling als je gewend bent om alleen te wonen. Toch was de tijd daarvoor een tijd van knokken en overleven. Zonder drank.
Ik hoop dat ik ooit een baan zal vinden in Zeeland, dat ik mijn rijbewijs weer terug krijg zodat het ook wat verder van huis kan. Ik hoop dat ik X zijn laatste dagen wat gemakkelijker kan maken.


Ik was ooit in dit stadje heel gelukkig misschien lukt dat mij weer. Misschien kan je je leven weer oppakken. Laten we het hopen.

Ik wens iedereen een bijzonder fijne dag toe, droog natuurlijk en Leeuw schrijft je kernpunten op dan heb je geen gebrek aan kennis of gebrek aan tijd.

Liefs,
Anjo

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Anjo, wat maak jij toch veel mee... en wat weet je er goed mee om te gaan! Ik vind het knap hoe jij steeds van de nood een deugd weet te maken en hoe sterk en welwillend jij in het leven staat. Daar kan ik nog heeeel wat van leren. Ik wens je veel sterkte en succes met je plannetjes!
:heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen allemaal,

Leeuw wat ben jij vroeg op zeg, tegen die tijd sliep ik nog. Maar fijn dat het zo goed met je gaat. Keep on the good work.

Gem, knap hoor, dat je voor een ieder een fijne boodschap hebt

Water, tja, ik weet ook niet wat ik het weekend ga doen, ik denk dat ik mijn studieboeken in zal duiken. Daarnaast komt mijn broer logeren dus wordt het druk. Hij drinkt veel, dus zal ik hem verbieden in mijn huis te drinken en zal in ieder geval geen drank in huis halen.

Het nog heel vroeg en hoef vandaag niet te werken. Het is raar als ik moet werken, kan ik mijn bed niet uit en als ik vrij ben, ben ik super vroeg wakker.

Nou, allemaal een fijne dag

Liefs,
Sandra

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goeiemorgen,
Kaia en Soothe, van harte!
En ook alle anderen die er weer een dag bij hebben.

Er werd gisteren naar me gevraagd, hoe lief van jullie. Nee, ik ben niet weggebleven voor iemand. En ik kan goed tegen gefundeerde en eerlijke kritiek, dus ik ben ook op niemand boos.
De behandeling is gewoon nogal zwaar, en als ik dan weer op mijn bedje lig heb ik geen puf meer om nog te laptoppen.

Allen een fijn droge dag!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Een goede morgen mede ADBers,

Tjonge wat een verhalen en indrukken al op de vroege morgen, ik houd het een beetje krot vanmorgen moet me zo of nou straks in de kleren hijsen om naar de VU te gaan word ik eindelijk weer even gelucht........pffff een week niet naar buiten nou nee, maar niet zeuren en doorzetten denk ik dan maar.
Gisteravond veel pret op het draadje maar toch ook weer gedeeld ik vond het erg fijn.
Voor iedereen een fijne dag en vooral,

ADB, Liefs :D Tina

P.S mijn 7e dag bijna een week ik ben blij:) en voel me op een klein dipje per dag na goed!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

quote:


Originally posted by:
Benthe

Lief van je Albi, dat sleuteltje was ik niet vergeten!


Succes met je pootje vandaag (dat was toch vandaag?)



Als ik vanmiddag terugkom zal ik je het verhaal achter het sleuteltje mailen als je dan een keer zin hebt kan je het lezen, ja het pootje is vandaag.

:present:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ook vanuit belgie een goeden morgen
albertina sterkte bij de dokter
anjo hopelijk komt ook voor jou alles op zijn pootjes terecht dsv
benthe fijn je te lezen
ik heb niet zo goed geslapen maar uitleg volgt later laat het er ons op houden dat ik eindelijk voor mijn eigen ik ga opkomen
zo ik jump in den douche dat ik proper ben om rx te laten maken
doe doei

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Benthe,
denk vooral aan jezelf. Waarschijnlijk kan je ook niet anders omdat de behandeling heel zwaar is. Hoe meer energie je spaart, des te eerder mag je misschien naar huis.
Lees anders maar lekker mee, als je daar nog een beetje puf voor hebt.
Wanneer is er iets van te zeggen of het effectief is?

Blacky,
succes met het maken van de foto!

Anjo,
dat is allemaal wat waar je mee bezig bent, maar het klinkt wel daadkrachtig! Sterkte!

Mijn CV mannetje staat zo op de stoep, dus ik zal me maar eens gaan aankleden.

Ik drink vandaag niet! Doen jullie mee?

Aangepast: er stond ik drink vandaag....:$

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gem, hoe gaat het met jou? Je vraagt maar steeds naar anderen. En dan zeg je dat ik op mezelf moet letten....
Vandaag laten ze me een beetje met rust. De behandeling bestaat er uit, dat ze een middel proberen waardoor de kankercellen in de war raken en zichzelf gaan vernietigen, in plaats van gezonde cellen te verdringen. Het lijkt een beetje op genetische manipulatie. Dus straks krijgen jullie nog een genetisch gemanipuleerd medeforumlid, whooooh, dan wordt het pas eng!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zo, ben weer bijgelezen.
Ik wil wel op alles reageren, maar dan wordt ook dit bericht zo lang, dus ik hou 't bij vandaag.

Leeuw, ik hoop dat de cassis je goed smaakte. Ik vind het een beetje naar wijn ruiken/smaken, echt bah, dus doe ik het wel met cola of 7up.
Date ze vanavond, niet op haar tenen trappen he, straks geeft ze je een soejang:D
En nog bedankt voor de beurstip, heb er alleen niks aan omdat ik niks te investeren heb...

Kaia en Soothe 2 maanden! :present::present:
Soothe, gaat het? Ik heb nog steeds een kaars branden.

Anjo, je hebt het maar druk, en zoveel veranderingen! Toch kom je op me over als een stevige tante, het gaat je wel lukken denk ik. Succes/sterkte.

Sandra, fijn dat het allemaal zo lekker gaat; ik hoop dat je broer het accepteert dat er geen drank in huis is, fijn weekend!

Benthe, goed om je weer even te zien hier, ik maakte me ook wel een beetje zorgen...maar ik begrijp dat het allemaal best zwaar voor je is, met die behandeling. Ik wens je heel veel sterkte :present:

Blacky, Ik hoop dat het allemaal meevalt met je longen, en tof dat je nu beter voor jezelf op gaat komen!!!

Gem, is je verwarming al gemaakt?


Met mij gaat het alweer wat beter, ik was gisteren erg moe en dus ook emo. Moe, ook een beetje door het forum, de gesprekken gaan soms best diep, en dat is goed, maar door heel veel herkenning brengt het me ook heel erg bij mezelf.
En dat vreet energie, blijkbaar.
Verder heb ik gisteren de as van Spikey op mogen halen, die is nu dus weer thuis, en dat voelt goed, maar was in het begin even slikken, sta je daar ineens met een doos as in je handen...
Het is wel weer goed nu.
Vanmiddag breng ik mijn dochter weg, die gaat weer logeren, omdat ze afleiding nodig heeft.
Dus ben ik weer alleen, maar het voelt niet meer zo wanhopig omdat ik nu weet dat ik het zonder jww kan, lekker hoor!
Ik heb in de planning staan, dat ik het huis even lekker aanpak, en een begin ga maken met mijn verhaal voor het boek, en tussendoor ook nog even een paar vriendinnen ga vervelen, dus geen tijd voor verveling en het al te veel missen van mijn zonnetje!

Heb een fijne dag vandaag, het zonnetje schijnt steeds tussen de wolken door hier..mooi toch?

XxX C

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ook goedeemorgen ik ben schandelijk laat.
Heb me vreselijk verslapen, iets te veel op het bordje gehad deze week.
Bijgelezen, voor iedereen kracht :heart: moed:moon: en wijsheid :light:
Ik ga gauw douchen en aan de senseo......
Ik heb vreselijk naar gedroomd, alles van deze week door mekaar geklutst, bah.
tot zo.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Benthe,
met mij alles goed hoor. Weinig nieuws, behalve dat ik steeds meer andere dingen ga doen. Goed teken dus. Er zit weer een beetje leven in deze dame!
Laten we hopen dat jouw kankercellen bijzonder in de war raken en goed op zichzelf in gaan hakken. :devil: Ik word er bijna agressief van!

Cacao,
fijn dat je de as thuis hebt. Net als Benthe wil ik graag weten of je daarmee plannen hebt?
Lekker voor je dochter om even eruit te zijn! Ondanks dat je je dochter zal missen, ook wel lekker om even de tijd aan jezelf te hebben?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...