Spring naar bijdragen

Maandag 1 september


Sandman

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 146
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ik zit ondertussen nog maar aan 12:16
even schrijven rudy van harte met je zes jaar :present:
ik zie dat er enkele gesneuveld zijn , ja mensen er is daar niets aan te doen mogelijk is/was dat juist nodig , ik heb veel inzichten gekregen sinds mijn laatse schuiver en toch heb ook ik het de laatse dagen moeilijk .
als mijn padje zonder stenen is gaat alles goed , maar de verhuis enz heeft toch serieuze kasseien op mijn baan gelegt , gelukkig heb iuk de telefoon therapie ondekt als kost het geld en sluiten ze het af ;)
niet stilstaan zou ik zeggen tegen diegene die eschoven zijn , kijk van waar je komt dat is veel belangerijker als te blijven hangen in het feit dat je gedronken hebt
ivm datas 8 augustus 2005 is voor mij de dag dat ik mijn leven in nieuwe banen geleid heb , maar stop data is 11 november voor mij zou het verkeerd werken er geen juiste data op te plakken
allez ups naar volgend bericht , denk dat er weinig van slapen in huis gaat komen ;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo mensen,

Ik ben in een sneltreinvaart door de berichten gesjeesd, dus niet echt veel opgepikt. En ik heb gezien het late tijdstip ook geen zin meer.

Blacky, ben blij dat het 'maar' een computerprobleem is. Vervelend en ik hoop dat je de vaste verbinding snel aan de praat krijgt. Scheelt per slot van rekening niet alleen in tijd en mogelijkheden, maar ook in de kosten. Denk ik, want ik heb geen flauw idee van de kosten voor mobiel internetten.

Rudy, jij bent al 7 jaar. Sterkte met je zoon.

Houtje, 'k weet 100% zeker dat jij heel blij zult zijn als het behangen klaar is. Ik sta altijd paf van je energie en doorzettingsvermogen.

Wingchun, het is duidelijk dat jij haast wil maken met het stoppen en er ondertussen toch een beetje bang voor bent. Maar het gaat je lukken. Het is zowiezo al goed dat je minder drinkt dan je volgens je schema mag.

Ik ga maar weer een forumpauze inlassen. Een aantal mensen valt steeds over mijn meningen. Dat geeft mij een onveilig gevoel. Door mij terug te trekken, geef ik ze de kans om hun irritaties eens goed te onderzoeken. Mezelf geef ik de kans om me verder te ontplooien en te onderzoeken. Ik zal af en toe wel langskomen om mijn pb-box te checken en te vertellen hoe het met mij gaat.

Welterusten allemaal en blijf werken aan dat grote goed: je nuchterheid.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve Corinne,

Als je het echt nodig vind moet je een pauze inlassen. Mens, mensen vallen constant over mijn meningen,
IK vind dat sommige ministers met een geblondeerd beatrixkapsel en wat ik vind hele rare uitspraken,
niet meer in de Engelstalige bladen of tv moet verschijnen. Ik krijg last van schaamte en plaatsvervangende schaamte. Ik weet dat toch heel wat mensen over die mening zullen vallen.

Dit is een forum, een soort debatgroepje en dan zal het zo nu en dan zijn dat mensen je mening niet delen. Als ze erover vallen is geheel niet jouw probleem. Heb je behoefte om te praten in je pauze ik zal straks even mijn telefoon nummer pb-en. Je klinkt breekbaar en daar ben je me te lief voor.

Blacky,
Geloof het of niet maar er gingen bij mij geen alarmbelletjes rinkelen. Wat niets anders kan betekenen dat ik een rotsvast vertrouwen in je hebt.

Pipi,

het spijt me dat ik niets voor je heb kunnen doen. Zou bellen een beter idee zijn.

Ik heb weer een heleboel gescrolled. Ik ben vandaag ook moe en wat warrig. Kannen met thee weg gedronken geen zucht maar een onbestemming gevoel. Ach, deze dagen horen er ook bij.
Volgens mij is er heel veel zinnigs geschreven de laatste paar dagen maar ik heb nog steeds een kop met watten in mijn hoofd. Reageren zal ik vast, als mosterd na de maaltijd.
Vandaag kreeg ik weer kaartjes van het forum. Zo ontzettend lief en de bloemen staan nog te stralen.
Ik vind het echt heel bijzonder.

Ik heb er nooit bij kunnen zijn bij een meeting. De volgende keer houd niemand me weg, al moet ik liften.
Ik wil zo graag al de lieve recht mensen in de ogen kijken en dank je wel zeggen uit de grond van mijn hart.

Mijn gedachten zijn ook bij THil en dat weet ze ook. Hopelijk kan ik nu wat meer van betekenis zijn voor haar. Dat zou ik graag willen, immers ze hoeft mij niets uit te leggen. Ik schaam mij een beetje dat ik niet meer in contact gebleven ben maar er was gewoon geen ruimte voor. Het spijt mij Thil.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

rstben juist door de berichten , en ja ik begrijp jullie onrust nu veel beter , ik ga een vergoeding vragen aan proximus omdat ze jullie ongerust gemaakt hebben .
ik geef toe dat de drank zeker vandaag heel dichtbij stond ppff wat een flauw escuus gewoon omdat ik geen internet en telefoon had , maar voor mij is kontakt met de buitenwereld heel belangerijk al uit ik dat de laatse toijd niet zo erg veel meer , en ja vandaag heb ik gevoeld dat het voor MIJ wel belangerijk iis .
ik heb geen schrik van de drank , maar ik heb werl schrik van wat drank met mij zou doen , en dat is mij lijden met ij tot een geestelijke herval iets waar ik dan wel een inmense schrik van heb .
morgen mag ik eindelijk terug naar mijn psygologe ze was met vakantie gelukkig kon en mocht ik mij uiten via mail , en gelukkig heb ik een maatje gevonden waar ik gisteren ook enorm de ma pijn van mij af kon praten .
en nu adb'ers duikel ik mijn beddeke in
corinne ik lees hier soms ook zaken welke ik niet kan gebruiken = die mij boos maken maar ik leg ze gewoon weg niet in mijn karreke , ik lees en gebruik wat ik gebruiken kan .
kaia een kus mag ook hoor als je toch bezig zijt ;)
allez jullie krijgen allemaal een lieve dank je wel :sun:
ps sorry voor mijn vele fouten maar datb is het haastifg typen enn het wel moe zijn
slaapzacht

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gek dat ik niet de enige ben die wakker is.

Ik zit net een filmfestival bij mij in de buurt uit te pluizen en dat is nog best een karwei.
Het lijkt wel of ze nt de films die ik wil alle dagen tegelijkertijd laten zien. Dat is balen maar er zitten ook hel oude films tussen van vorige jaar enzo en dat vind ik dan weer net de kunnen, mopper de mopper.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...