Spring naar bijdragen

zaterdag 6 september 2008


blacky

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 98
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Hallo Albertine,

Ja, ik kom de dag een beetje door.
Ik snap overigens nog niet wat je bedoelt met stand-by stand en geel en blauw lampje.
Kan je mij dat op een "jeugdjournaal-chtige manier uitleggen, dus echt stap voor stap,
ik ben namelijk niet zo'n held in het zelf uitvinden daarvan. heb geen link naar stand-by of stand-off nog kunnen ontdekken.

gr. Jozef

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nee Jozef, je moet niet op het lampje klikken.
Als je je afmeldt wordt het lampje na enige tijd blauw, meld je je aan dus middels je wachtwoord,
dan wordt het weer geel en zien de mensen dat je on line bent.

Met stand by bedoel ik mijn computer, die hoef ik dan niet elke keer op te starten.
Je kan ook deze site bij je favorieten plaatsen, heb je hem zo gevonden.
Nou beter kan ik het niet uitleggen.
De echte slimpies hier kunnen het vast beter, maar ik heb een poging gedaan.
;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Om eerlijk te zijn log ik nooit bewust in of uit en kijk ik ook nooit wie er ingelogd staan. Ik ga naar het forum en lees of schrijf en ga dan weer andere dingen doen,
volgens mij wordt je lampje na bepaalde tijd geen activiteiten gedaan te hebben op het forum (lezen of schrijven) vanzelf blauw. Ik kijk ook nooit wie er wel of niet online is maar reageer gewoon op wat er geschreven is. pfft, ik wist eigenlijk niet eens welke kleur lamp bij online en welke bij offline hoort, nu dus wel!

duimen jullie voor me dat het nog even droog blijft? ik ga de hond uitlaten, daarna maar eens shoarma maken! en een lekkere smoothie!
morgen weer eens een strandwandeling met wat hondjes en baasjes!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Tja,

Zo zie je maar, had toch gelijk met de jeugd-journaal uitleg. Echt ik ben slecht in computervaardigheden. Was tijdens de cursus al zo, kon ik soms ook niet verder en dan vroeg ik: wat moet ik nu doen dan, want hij reageert niet. zij die meneer: je moet het knopje enter indrukken, zodat gebeurt wat je net hebt geselecteerd. Ik vraag: waarom staat dat er niet bij dan?. Zegt hij: ja dat is altijd zo....maar ja...ik volgde toch niet voor niets een cursus.
Zie ook quote staan: is dat dan die soort van slogan, vuistregel, die vaak bij julloie ondereaan de berichten staan en waar haal je al die poppetjes en muzieknoten enz. enz. weg, heb al op "selecteer emotion"geklikt, komen alleen woorden tevoorschijn en "preview" of hr of highligt, maar daar waag ik me maar niet aan. Kan ik ieder geval meeschrijven.
Even een inzakkertje, boodschappen gedaan, die verdomde rekken kun je niet voorbij, die staan overal verdeeld, maar geen nood, is goed gegaan. Alleen nu even zo'n wezenloos gevoel: geen drank, maar nog niet duidelijk wat dan wel. wil ook alles te snel denk ik. rook natuurlijk meer en ben ook best nog ontdaan van alle berichten, dat het 'gevecht' misschien nooit ! ophoud.
Ben begin mei di jaar "een" gevecht aangegaan, huisarts en familie op de hoogte, werk niet, wil ik ook niet en dan begint het jojo-effect, dan niet dan wel en dat wordt uiteindelijk weer meer, tot er deze week is en er weer een nieuwe beslissing moet worden genomen. Had nog verwacht twee studiedagen te kunnen meekpakken afgel do. en vrijdag. die therapeut waar ik een dag eerder was zei al: zou je dat wel doen.....en een uur later zat ik alweer aan de drank, terwijl ik juist de dag erop eigenljk had willen werken. Dan komen dus woensdag en donderdag tot je bijna niet meer over straat kunt, want al een kennis me tegen was gekomen was die geschrokken van mijn ogen en mijn wallen. Ze staan nu gelukkig weer goed. moet maar even de zin weer wat verzetten. Achterstallig strijkwerk misschien. uiteindelijk wrodt alles achterstallig in zo'periode. Maar het bed is gelukkig weer schoon en fris.
had nog vragen geloof ik aan blacky: wat is geen alcolholist zijn, maar last hebben van jankdrank ?
Wie gebruikt er van jullie ook al weer refusal (gewoon even weten, nu ik morgen begin) Trees is net weer begonnen weet ik en Cpas heeft het als hulpmiddel thuis liggen voor moeilijke tijden en voor de rest weet ik het even niet meer. Hoor graag van jullie.

gr. Jos.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Jozef, woon je in de buurt van Utrecht dan moest je maar een bij mij op computerles komen, van volkomen digibeet stomen we je klaar tot computer-nerd :D.

Dat "Quoten" gebruik je als een stuk tekst van een ander wil aanhalen of herhalen of om er nadruk op te leggen.

Die zogenaamde onderschriften die iedereen anders heeft noemen wij "uitzwaaiers" onderaan de posting en kun je makkelijk zelf ook maken hoor. Het is een koud kunstje.

Maar om het kunstje te leren kennen kan ik je het beste een handleiding sturen met plaatjes, en dan zou een "normaal email-adres" wel zo handig zijn, dan kan ik daar de handleiding mee naar toe sturen, met plaatjes van de schermpjes, maar dat lukt me hier niet op het forum. Ik bedoel, dat kan ik hier op het forum niet posten, dan wordt het allemaal verbouwd tot wat gekronkelde tekst zonder plaajes, snappie?

Als je me vertrouwt dat ik je alleen dat stukje wil uitleggen en verder je niet zal lastig vallen, dan stuur je mij dan je normale email-adres in een peebeetje. Dat is een privé-bericht dat niemand verder dan jij en ik kunnen lezen. Je kunt hiervoor natuurlijk ook speciaal een hotmail adres of zo gebruiken als je je gewone email adres liever "secret" houdt.

Je maakt een pb aan mij door in een posting van mij op het slotje te klikken (gewoon, met links hoor) (= dat organje ding tussen mijn lampje en het printer-teken..dan krijg je gewoon een berichten schermpje maar het verschil is het komt alleen bij mij aan. Stuur je dan je email adres als je me vertrouwt, dan stuur ik je wat handleiding in word of zo, heb je dat op je pc, en zo ja, welke versie, 2003 of al de nieuwe, 2007, dan kan ik daar rekening mee houden.

Ik wil je met alle liefde helpen, het opvoeden van "digibeten" is mijn hobby is dus ik heb er ook maar mijn vak (vrijwilligersvak dan hè) van gemaakt.

Ik kan je hier niet in het openbaar mijn emailadres geven en DAT MOET JIJ DUS OOK NIET DOEN HÈ. MAAR IN EEN PRIVÉ-BERICHTJE.

iki wil je graag helpen hoor.

Maar het gaat nog wel even een paar dagen duren, ik heb vannacht veels te weinig geslapen en ga nu naar bed, morgen de hele dag bezoek, dus op zijn vreogst kan ik er pas maamdag aan beginnen. En dan duurt het even voor dat ik het uirgeschreven heb,

Okee?

HG,

Houtje

Link naar opmerking
Deel via andere websites

hallo Houtje,

Ik zat net in je laatste bericht en zie echt ! nergens een "slotje" als teken of als woord staan
aleen maar een lampje en een printertje.
dus, je begint me al iets beter te kennen, ik zie het dus weer niet, maar heb dus ook echt geen slotje gezien.
heb net even de zinnen verzet en wat strijkgoed weggewerkt.

groet Jozef

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja, Houtje,

Nu zie ik het slotje wel, maar hoe kan dat nu !!! er stonden net alleen een lampje en een printertje en toen ik het bericht verzonden had, staat er ineens een slotje bij. Zal wel komen zit ik me nu te bedenken dat ik eerst off-line gelezen heb, dan staan die slotjes er waarschijnlijk niet. Na het versturen verschenen wel die slotjes.
Ik klik op het slotje zo meteen.

groet Jozef

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zo deze dag is gelukkig weer voorbij, kan er niets aan doen maar vond het een bezoeking.
Behalve naar de kapper werkelijk niets gedaan.
Bank hangen, zappen, nog even een sigaretje en dan ga ik lekker naar bed.
Beetje tv kijken of een filmpje als mijn hoofd het toelaat.
Klaagklaag........
Is soms wel een beetje lekker.
:angry:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Houtje, van harte meid. En doe je alsjeblieft een beetje rustig aan? Je lichaam geeft niet voor niets aan dat je teveel hooi op je vork neemt. Daar moet je niet mee spotten hoor. (ja maar.... weet ik allemaal wel. Toch beter naar je eigen lijf luisteren punt ennel).

Pippi, ik vind je niet te streng. Er moeten ook grenzen worden gesteld. Dan maar hardere maatregelen. Zakgeld inhouden kan ook nog.

Jozef, vanavond lekker nuchter je frisse bedje in en morgen geen wallen onder de ogen.
De trek neemt af in de tijd. Het hoeft geen eeuwige strijd te zijn. Als je een tijdje niet drinkt kun je ook ervan genieten. Voor mij is dat: lekkerder slapen, me rustiger en sterker voelen, me fitter voelen, er beter uitzien, alles helder meekrijgen, films kunnen afkijken tot het eind en onthouden, fijner werken, meer energie. Moet ik nog even doorgaan?
Het is fijn om je eigen voordelen te ontdekken.

Tina neem de tijd die je nodig hebt. Goed dat je wat onderstuening bij een psycholoog zoekt. Gaat wel weer goed komen :present:

veel geklust vandaag. En ook lekker op de bank geslapen. Heerlijk is dat, voel ik me lekker niet schuldig over. Het lichaam pakt die rust niet voor niets denk ik dan maar.

An je gaat die 2 maanden halen hoor, heb ik alle vertrouwen in!

fijne avond!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi allen,

Dank je Kate voor je opbeurende mailtje. Anderen natuurlijk ook. Over een tijdje wordt alles mooier, verdwijnt mijn pafferige gezicht, wordt mijn buik slanker en ga ik hopelijk beter slapen en lichamelijk wat rustiger worden en zal ik eindelijk het voordeel van de AD gaan bemerken.
Morgen begin ik dus met Refusal.
Als ik daar maar vooral aan kan denken, wordt de last en de leegte ook wat minder.
tot later

gr. Jozef

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...