Spring naar bijdragen

Vrijdag 31 oktober


BamBam

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 148
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Pippi: terug wil je niet, wat dan wel? Alles een plaats zien te geven, alles wat je hebt meegemaakt.
Een nieuwe start maken, nieuwe plannen maken. Je diepste IK onderzoeken en kijk of je nog dromen of wensen hebt. WErk aan de winkel lieverd. Ik ben vier jaar geleden gewoon een opleiding begonnen. Ik verklaarde mezelf voor gek, maar het heeft me nieuwe kansen gegeven.
Het is een rouwproces. Daar zijn verschillende stadia voor en ik herken ze allemaal bij jou.
Wisselend depressief, vermoeidheid, willen afsluiten, naar buiten willen, geen keuzes kunnen maken, vast zitten etc. etc.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Pippi,

Na alle modder en beschuldigingen die je de afgelopen tijd naar me gegooid hebt die gemaakt heeft dat ik hier niet meer wil schrijven, is het blijkbaar niet meer mogelijk dat ik 2 minuten even inlog om te kijken of er een pb is zonder dat jij meteen moet concluderen:

quote:


Caro ik denk dat ze het druk heeft met alle pb'tjes....



Dát gevoel van op-je-vingers-gekeken worden of zeg maar op je inloggedrag wel of niet en wanneer precies maakt dat ik me hier niet veilig voel.

Ik mag een ban voor een jaar krijgen het boeit me echt niet meer, maar je MOET me blijkbaar laten weten dat je verdomd goed weet dat ik even ingelogd ben - is dat verbocen? - en dan MOET er gelijk een rotopmerking achteraan dat Caro wel geen antwoord gehad zal hebben omdat ik het te druk heb met pb's.

Bah.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Owjee, goedenavond nog allen
Houtje fijn je even te lezen!

Ik had vanavond een feestje, nou ja, met 7 (in het begin 9) man, heb je dan een feestje? wel als er ladingen drank op tafel staan. Ach ik heb me wel vermaakt en de drank laten staan maar je mist inderdaad iets. Niet dat ik het echt mis maar je zit langzaamaan steeds meer op een andere planeet dan de drinkers. Het zou makkelijker zijn om op hun planeet te gaan zitten maar ik vind mijn eigen planeet toch leuker. Het gezwamneus aan het einde van de avond.. pffft... Daarna heerlijk nuchter op de fiets met de hond in de bak door de stad naar huis, af en toe wat aangeschoten mensen, dan lijkt het wel of je dus alleen maar feest kunt vieren of uit kunt gaan met drank. Nuchter met de hond in het donkere park gaan wandelen waar nog wat jongens op de banken hingen om in te drinken...

... ja op zo'n avond mis ik de drank omdat ik niet tegen het geleuter kan en de te harde muziek, maar ik vind het toch gezonder om dan gewoon naar huis te gaan ipv mezelf voor te houden dat het leuker en beter verdraagbaar wordt met drank.... wie houd je dan voor de gek? Jezelf dus!

Ik heb morgen lekker geen kater!!!!! en anderen wel. Ik ben niet loslippig geweest en anderen wel, ik hoef me nergens voor te schamen, anderen wel!
Dat is toch wel een fijn gevoel!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...