Spring naar bijdragen

Dinsdag 15 september 2009


tasseke

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 441
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ach Vie niks geen sorry hoor :)

Maa rik voelde het nu eenmaal zo vandaag ben best wel positief ingesteld hoor,
maar soms helemaal niks geen reactie , dan word ik er toch wel een beetje moedeloos van snap je , maar goed zal wel aan mij liggen :)

Ik heb het sporten nu eenmaal opgepakt toen ik net gestopd was ,
kon ik de draad van het leven ook heel moeilijk weer oppakken,
en het sporten heeft me er goed bij geholpen en nog

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Meiske, jij doet aan hardlopen toch? Ik ook! En ook bij mij heeft dat me erdoor heen geholpen, maar dan met mijn drugsverslaving... nu al bijna een jaar clean! Erg trots op mezelf, nu de alcohol nog de baas worden, maar ik voel me nu al zó grandioos veel beter :)

Ik heb het heel langzaam opgebouwd want mijn conditie was een jaar geleden echt 0.. maar inmiddels kan ik een uur achter elkaar hardlopen, 10 km! Ben nu 5 dagen per week in de sportschool aan het trainen, dat geeft wat meer afwisseling. En het verjaagt bij mij sombere gevoelens en teveel piekeren/de chaos in mijn hoofd.

Hoeveel loop jij? En hoelang kun je lopen? Ik vind het nu wel prima, ga gewoon door met steeds een uur achter elkaar sporten, en wie weet dat ik het in de zomer nog kan uitbouwen, misschien een halve marathon... :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Noadubois,
fijn is dat he dan ben je lekker leeg in je hoofd

ik loop 15 km en dan neem ik mijn hond mee die kan me dan verdedigen tegen gespuis op de stille plekken,
want het is er best eenzaam hier in de bossen :)

ik heb vroeger ook veel gelopen ( toen ik nog niet aan de drank was)
ik heb de draad weer opgepakt direkt eigenijk nadat ik gestopd ben , dus na 5 febr jl
kon ik beter omgaan met afkicken ,had dan minder last van trillingen en muizenissen in m,n hoofd

en geloof me het heeft me goed geholpen ,
maar wel lanzaam op gebouwd me t5 km

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Oef heb ik ff mijn laptoppie ergens anders neergezet en ben ik direct al weer achter.

Meiske: ik las terug wat ik schreef en dat zou een beetje raar klinken die vraag, maar ik bedoelde het goed. Gelukkig dat je in het gewone leven niet genegeerd wordt.
Het punt is ook dat we elkaar niet zien, dus alle emotie moet uit de woorden alleen komen.
Soms is dat heel moeilijk.

Hannah: nee ik probeer nu mijn ritme om te gooien en dat is dus mijn probleem.
Kan me voorstellen dat je er tegen op ziet, maar het is ook lang geleden dat je eens iets voor jezelf deed. Je weet niet meer wat dat is! Ik vind ook dat je MOET gaan :present:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hannah,
Ik heb al zo vaak antwoord gegeven jou vakantie

gewoon doen hoor en niks geen schuld gevoelens dat een ander het minder heeft
tja het zei zo maar als ik Tas dan lees hoe die met haar weinige budget omgaat en toch vakantie's kan nemen ,
petje dan voor de minder bedeelden dan af hoor

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Meiske: Ja het helpt echt he?! Wat super dat je nu 15km loopt, dat is echt ver! Ik ben ook gelijk begonnen toen ik was gestopt in november vorig jaar. Het was voor mij echt een manier om de winter door te komen. Ik was bij vlagen zó somber, en zat zo diep.. niet alleen omdat ik mijn verslaving moest stoppen, maar ook omdat ik die hele wereld vaarwel moest zeggen. Mijn hele leven omgooien zeg maar. Vooral 's avonds ging ik dan naar de sportschool dan de sauna in, en dan naar bed. Dat heeft me die eerste maanden echt uit de stad gehouden. Weer meer regelmaat te krijgen, conditie te krijgen, mijn lichaam weer meer te voelen.. want stond overal zo ver vanaf...

Ik kan het iedereen aanraden die probeert te stoppen met welke verslaving dan ook. Het werkt door in ieder gebied van je leven :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goeiemorgen, ben ik ook weer even! Lekker lui op mijn vrije dag, net heerlijk ontbeten (goeie tip Tas) in plaats van hardgelopen ;)
Meis, sorry dat ik het zeg maar lees de dagdraad eens door en kijk eens op hoeveel meer mensen er niet persoonlijk is gereageerd, dat is gewoon de realiteit van alledag.
Het ene bericht is meer in mededeling vorm en de ander meer in vraagvorm of lokt een reactie uit. Zo werkt dat nou eenmaal en om nou de mensen die wel op je reageren als de goeden aan te spreken
dan zijn dus de mensen die niet op jou gereageerd hebben de slechten???

Het genegeerd worden hier is een gevoel waar we allemaal mee geworsteld hebben op dit forum en misschien is dat ook juist wel de grootste les die je hier kan leren. Om dat soort dingen niet meer persoonlijk te voelen maar gewoon te zien als hoe het gaat, en wil je wel graag reacties schrijf dan in vragende vorm ;).

Stopper, herkenbaar wat je schrijft, als je je depressief voelt wil je niks, maar als je niks doet wordt je depressief.... soms is het nodig om jezelf de broodnodige schop onder je kont te geven en toch ergens aan te beginnen. Iets kleins, maar wel iets waar je waardering uit kunt halen voor jezelf. De negatieve cirkel doorbreken. In zo'n periode ben ik zelf eens begonnen met te gaan studeren aan de OU. Gewoon thuis, een paar uur per dag, later naar de bibliotheek een paar uur per dag en zo heb ik mijn propedeuse gehaald in 2 jaar en had ik toch het gevoel dat ik wat deed en er wel toe deed. Daarna ging het weer te hard, aan de universiteit verder gaan studeren in deeltijd en gestrand in het 3e jaar omdat ik de druk niet aan kon. Nu doe ik dus al bijna 9 jaar vrijwilligerswerk. En nog leuk werk ook, grafische vormgeving!! op een project voor mensen met psychosociale problematiek dus ook nog ergens waar je kwetsbaar mag zijn en fouten mag maken en mag leren.

Ik weet niet waar je woont maar kijk eens op internet of er bij jou in de buurt ook van dat soort projecten bestaan.

Nou, tijd om maar eens te gaan douchen en aankleden want de hond moet ook hoognodig uit!!!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...