Spring naar bijdragen

Zondag 11 oktober


linde

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 352
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Owwe maar het is toch bekend dat ik soms nog wel eens wat drink. Is maar heel af en toe en was mijn doelstelling hier ook wat me gelukt is. Praat hier nooit over want is pijnlijk voor velen. Moet hier dan een harde keuze in maken want gaat niet samen met tramadol omdat dit tramalant geeft hahaha. Mede daarom drink ik nog zelden en wil niet meer afglijden naar wat ik eens was. Volgens mijn huisarts ben ik nooit een alcie geweest omdat ik kan stopen na 2 glazen maar daar was ik het niet me eens want als ik de stuipen had dronk ik een halve fles (sterke drank). Mijn doelstelling hier was dus het weer in de hand te gaan krijgen maar niet om helemaal te stoppen. Heb dit nooit onder stoelen of banken gestoken want ben altijd eerlijk en helemaal tegen mezelf. Het was dus geen uitglijder maar meer het er niet over praten om anderen geen pijn te doen. Nu vertelde ik het wel omdat het hoort bij mijn verhaal over gisteren. Maar geloof me maar dat ik pijn heb gehad omdat ik gezellig met die vriend een borrel wilde drinken dus geen tramadol in kon nemen hahaha

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Begrijp dat je het niet meer snapt Dar. Die flat was uit de verkoop gehaald omdat hij verhuurd is. Brutale Caro is er op af gestapt en zat nog dat Bord in te tuin. Ik die makelaar gebeld hoe het nu zat want begreep dit ook niet meer dus. Toko is tijdelijk verhuurd maar nog wel te koop. Er is nog hoop dan alleen zou ik er niet snel in mogen maar gaat me toch niet lukken hahaha.

En nee ik was niet helemaal gestopt met drinken zoals je weet maar de nieuw aangeslotenen weten dat niet dus vandaar maar ff herhaald heb. Dit is een doelstelling die we allemaal willen toen we hier kwamen maar bijna iedereen kan dit niet dus moet helemaal stoppen. Dat is de reden waarom ik er niet over wil praten dat ik soms nog wel eens drink omdat ik niemand de ogen wil uitsteken en daardoor pijn doe maar heb er nooit om gelogen zoals de langer hier zittende weten.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Druppeltje blijf a.u.b. ook schrijven als je gedronken hebt. Er is niets waar je je voor hoeft te schamen. Als jij de keuze maakt om af en toe te drinken moet dat kunnen. Ik wil denk ik ook niet helemaal van de drank af. Maar kan deze week niet drinken. Dus nu drie weken droog maar voor mij is, nooit meer drinken te hoog gegrepen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zo goedemorgen kan ik nog zeggen gelukkig!
Ik had een verplichte blijf-liggen-sessie in mijn nest.
Anders stort ik vanmiddag of na het eten wéér in.

Ik was 7 (zeven!!!!!!!) blz. achter zeg.
Dat gebeurt me niet vaak.

Ik lees allemaal goede dingen waar ik heel blij van word.

En met mezelf ben ik ook een stuk blijer
sinds ik niet meer drink.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja die hangen aan de muur bij mij en heb ze zelf geschilderd. Zal straks nog eens proberen wat te sturen, als jullie dat willen. Ga nu eerst weer verder met....... jawel m'n bistrostelletje. Mag me rustig Bol noemen hoor doet mijn kabouter ook altijd. Klinkt niet hard hoor.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Mogge Houtje. Heerlijk dat je lekker uitgeslapen bent. heeft een mens nodig hoor.
Dank dank voor alle complimenten Doet me altijd erg goed ook al weet ik er niet zo goed mee om te gaan. Zeg altijd "wat ik kan, kan een ander ook.
Ben trouwens heel benieuwd of we vandaag nog iets horen van Shiva. Meid als je dit leest reageer ff als je kan? Is altijd beter dan de dag alleen door te brengen met een hoop rotgevoelens.:heart: en een dikke knuffel voor jou!!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Isa ik aap na hoor, schilder alleen bestaande werken. Ik kan niet zoals vele anderen zo maar uit m'n hoofd schilderen. Dat lukt wel met boesteren en beeldhouwen dat gaat me beter af.
Maar er werd de vraag gesteld of je je spulletjes mist. Moest je je huis verlaten of zo? Missschien een rot vraag en als je niet wil andwoorden hoeft het niet hoor.

Ari heb jij ook hobby's? Je kunt je dan zo lekker uit leven en bent op dat moment, zeker als het om schilderen gaat, geconcentreerd bezig dat je alles vergeet. Maar dat is met lezen ook hoor.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...