Spring naar bijdragen

Donderdag 21 juli 2011


Susana

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 248
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

hij valt nu over van alles, en ik kan niet goed tegen onrecht, vraag me dan af wat ik verkeerd heb gedaan, maar nee, niets, ben voorbeeldig inwoonster, heb zelfs nooit muziek opstaan haha.... maar ja ik had met hem moeten overleggen, en nu gaat ie heel puberaal reageren, hij is gewoon op zi'n *** getrapt, we hebben hier een paadje wat bij sloopwerkzaamheden omhoog was gekomen, nu heb ik leuke steentjes en wil N er een net paadje van maken, maar ja dan valt zijn slechte paadje misschien teveel op? geen eens meer zin in om me in te verdiepen, ik wil het gewoon netjes maken, en daar is hij te stoned voor, maar het is allemaal zo kinderachtig :angry:

en ja ''that's me'' dan klim ik dus over schuttingen enzo.... weet dat slaat nergens op, maar ik heb nog steeds vluchtgedrag ,alleen nu niet in de drank haha,maar ik werk eraan, komt wel goed, was blij dat ik het vandaag hier kwijt kon, deed me goed :present:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ben niet zo'n heel goed maatje Janneke :$, anders had ik me zeker aangeboden. Als ik nood heb aan een gesprekje doe ik het zo goed als altijd op het forum. Waarom kom je gewoon niet superveel hier?


Gaby: Over je tuin had je toch helemaal niet met hem moeten overleggen zekers? Dat is jouw tuin en niet de zijne.
Als ie loopt te zeuren gewoon beleefd zeggen dat je wat anders wou. Dat je niet begrijpt waarom hij het niet mooi vind (al lachend). Maar dat dat eigenlijk ook niet aan hem is om er iets van te vinden (als ie blijft doordrammen). En als het verder gaat dan dat...Spijtig dat je het niet fijn vind..hasta la vista
Niet over jouw ergernissen praten tov hem want dan zet je het op een verkeerde toon. Ik doe dat zelf regelmatig :). No good..
Verder gewoon negeren.
Als het padje gedeelde eigendom is tja dan kan je lopen wikken en wegen natuurlijk. Als het van jou is idem dito meid.
Gewoon een keertje doen als je je sterk genoeg voelt.
Misschien haalt ie het zelfs niet eens meer aan. Dat weet je niet zeker toch..

*naam bijgevoegd

Link naar opmerking
Deel via andere websites

klopt Fleur, en het is idd mijn paadje, niet gezamelijk, maar ik had idd al een hele lijst met waar ik me aan ergerde bij hun, en dat is een goede tip van je om dat nu niet aan te halen, in mijn hoofd al tig keer gedaan , maar daar heb je gelijk aan, kijk weer iets geleerd hier op het forum :D wordt nog wat met mij ;)

ik hou jullie op de hoogte, nu echt m'n luisterboek in

sweet dreams :lips:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...