Spring naar bijdragen

zondag 2 oktober


albertina

Aanbevolen berichten

Originally posted by: An
Zuske ...... gaat het weer?quote>


Hartstikke lief dat je dat vraagt, An! Gaat wel weer qua alcohol in lichaam. Heb het vandaag droog weten te houden en een cola en later spa blauw genomen. Ondanks dat het heel schrijnend was om m'n moeder zo te zien. Gelukkig ga ik altijd met m'n broer & schoonzus heen, alleen zou ik het echt niet trekken. Vandaag zat ze alleen op haar kamer en hadden ze een muziekje voor haar aangezet (ze kan niets meer zelf). Toen we op de afdeling kwamen, hoorden we haar al intens gillen. Dat doet ze de laatste tijd sowieso, maar nu was het wel héél erg.. Daarom hadden ze haar alleen op haar kamer gezet.. 1 cola bij haar gedronken. Daarna nog even met broer en schoonzus in de kantine. Mijn broer was ook erg aangeslagen en nam een biertje. Ik niet, wel blij mee, zeker na gisteren.

Maar goed, dan kom ik dus thuis met een brok verdriet in mijn lijf. Ook doordat er nogal wat loskomt bij de sjamaan. Eerst maar 's even koffie nemen met een bak chips. Daarna ben ik met mijn handen op mijn buik gaan zitten om met mijn aandacht naar het verdriet toe te gaan. Droevig muziekje van Lisa Gerrard erbij. Maar: huilen lukt niet. Het wil er gewoon niet uit.

Ja, morgen misschien, als ik weer naar het werk moet. Als het dan heel stressig en overprikkelend is en ik níet mag huilen van mezelf, kan ik het juist misschien niet tegenhouden. Maar hier gaat niet gedronken worden vandaag!

Verder: hartstikke goed van iedereen die het dit weekend droog heeft weten te houden! (We worden nog 's zindelijk! ;))

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Antwoorden 296
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

6 dagen al Nien???!!! Wow superknap

Ik heb het er echt héél lastig mee. Om de 10 minuten krijg ik wel een ...nu ja hoe noem je zoiets? :(

Ben nu al aan het bedenken dat ik misschien alleen 's avonds moet roken en het in de dag moet laten. En vandaar uit te vertrekken :huh:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Originally posted by: fleurtje
Dus je geeft je gewonnen Snoep? :D
Maar nee, de kauwgom moet mijn afkickverschijnselen tegen gaan dus ik word heus niet knorrig of duwerig of porrerig :)quote>


gewoon zonder kauwgom stoppen is het besten
nu blijf je het in stand houden
jij bent een sterke vrouw

nee en ik geef het niet op...ik was de laaste hoor
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zus ik herken het niet kunnen huilen heel goed. Vroeger moesten we allemaal erg groot zijn en daar hoorde absoluut geen verdriet bij. ja dan druk je het op een gegeven moment weg. Ik raakte vervreemd van mijn eigen verdriet. alleen als ik flink gezopen had, kon ik huilen.

Maar wat ik nu vaak doe als ik voel dat ik het weg druk is, op de bank gaan liggen en mezelf heel zielig voelen.

Ook dat mag eigenlijk niet want zelfmedelijden mag ook al niet.

En lukt het dan nog niet dan pak ik een spiegel en kijk naar mezelf. Nou dan komen de traantjes echt wel maar ook daar in, hoe stom dat ook klinkt moet je oefenen, het weer opnieuw leren om verdriet toe te laten. Zelfmedelijden is goed, als je er maar niet in verzuipt. We hebben niet voor niets dat gevoel gekregen;).

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...