Spring naar bijdragen

Lelie

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    703
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles door Lelie geplaatst

  1. Lelie

    Lelie

    Hoi, Ben Lelie en zwaar verslaafd blijkbaar. Voel me elke dag beroerd en toch drink ik weer elke avond. Wil ermee stoppen maar lukt me niet.
  2. He hoi mensen. kom er nu weer op gelukkig en alles is oke. Geen drank lekker lasjes alles en tevree,hoop bij de meesten van jullie ook.
  3. Lelie

    zondag 8 januari

    Kon er als maar niet op,stom maar waar en nu wel ineens. Snap er weinig van. Maar ben gelukkig nog steeds droog.
  4. Ik niet meer ben wel zo dat ik nu wilßtoppen maar wel moeilijk
  5. Lelie

    Krikkemikje zoekt

    okee vind het okee
  6. Hier goed in mijn vel heb er wel moeite mee niet de drinken
  7. Lelie

    Krikkemikje zoekt

    Dat is lief Coen,dank je wel. We gaan praten als we het moeilijk hebben en ook als we het goed hebben.
  8. Lelie

    Donderdag 5 Januari

    Ik kom zo af en toe ben druk bezig met koken en ik ben erg moe.
  9. Lelie

    Donderdag 5 Januari

    voel me wel moe en slap maar het gaat wel beter met me. Moet koken zo dus kom straks weer langs.
  10. Lelie

    Woensdag 4 januari

    sluit zo lekker af en ga met thee mijn mandje in wat jullie. Morgen werken kijken hoe het gaat. wens julie een fijne nacht toe net als mij ben ik benieuwd hoe het gaat. Morgen mijn verhaaltje.
  11. Lelie

    Woensdag 4 januari

    heb geslapen ben net wakker thee gezet.
  12. Lelie

    Woensdag 4 januari

    wens jullie een fijne avond, ben erg moe, dus ga slapie doen. Tot morgen in de avond.
  13. Lelie

    Woensdag 4 januari

    Originally posted by: Gaby Goedemiddag Frummers! Allereerst Welkom Krikkemikje! Hoop dat je hier veel steun zult vinden, en vandaag de eerste niet neemt... zit mezelf nu eens te bedenken wat ik met mijn Leven doe, heb vanochtend even gewerkt en had de hele middag vrij, had van alles kunnen gaan doen, maar (oud gedrag) ik ga zonder te eten op bed liggen mokken, alsof dat helpt dan ben ik dus alleen,hongerig en boos en moe , mmmm dat waren de sterkste triggers niet? waarom ga ik dan niet eerst wat eten? slaat nergens op! ik weet dat ik me dan veel beter voel, maar ik vertik het gewoon? oke had niets in huis en waou niet naar de super, slaat ook nergens op, zo ga ik wentellen in medelijden, niet handig, maar goed, uiteindelijk naar de super, liepen daar 2 mannen, je rook de alcohol en de shag al op meters afstand, ze haalden 5 flessen wijn en shag, ''men'' keek een beetje beschaamd naar deze mensen, ik ook :$, en toen bedacht ik me, dat ik hen was, ik had ook zo vaak in de super gelopen om bier te halen, ws roken mensen het toen ook aan me, ook deze mannen deden super beleefd, zagen er netjes uit, en deden niets om op te vallen, en ik dacht, zo triest..... ik zelf sta nu (weer) een week droog, heb nu net wat te eten gemaakt, en vanavond mag ik werken, N niet meer gehoord in het nieuwe jaar, ik denk dat hij eerst de bodem moet raken, wil hij omhoog kunnen klimmen, i.i.g heb ik besloten geen contact meer op te nemen, kan hem toch niet helpen, moet eerst mezelf helpen, daardoor heb ik er wel heel veel problemen bij, en daarvoor stop ik nu even mijn kop in het zand, maar wat wil ik nu eigenlijk????????????????????? grrrrrrrr............... nu ja, het is ook weer woensdag, niet mijn dag, maar ik had ook kunnen gaan zwemmen vanmiddag ofzo, had ik me beter gevoeld, en nu doe ik dus niets... zo slap van mezelf, vindt het altijd zo knap van jullie dat jullie gaan schoonmaken enzo... kan ik een voorbeeld aan nemen! Sorry voor mijn gezeur, snap ff niets van mezelf, zie net die 2 mannen, denk ''triest'' en ergens ben ik toch getriggerd , ik wil ook drinken, of eigenlijk.... ik wil niet voelen!!!! quote> Denk en voel met je mee. Het leven is zo zwaar he? Baal er soms zo van. Maar blijf ervan af ik moet het ook kunnen,nu jij ook.
  14. Lelie

    Woensdag 4 januari

    Je bent er al een poosje vanaf Rapi?
  15. Lelie

    Woensdag 4 januari

    Gaat aardig goed. Aan sapppie en water.
  16. Lelie

    werken en drank

    ik deed dat dus ook maar merk nu dat het toch teveel is.
  17. Lelie

    Woensdag 4 januari

    Dus jij bent made(lief)
  18. Lelie

    krikkemikje

    Hoop het Tine.
  19. Lelie

    Woensdag 4 januari

    Als je evn wat drinkt dan voel je alles van je afglijden geen paniek en stres,maar de volgende dag wow dan is het bagger.
  20. Lelie

    werken en drank

    tuurlijk stop ik maar wil juist horen hoe het jullie gegaan is.
  21. Lelie

    Woensdag 4 januari

    Pleuntje, Wat eerlijk van je dat je dit schrijft. Kan me er alles bij voorstellen Pleuntje. Alles ineens teveel. Wat een * he dat drinken. ik voel met je mee.
  22. Lelie

    Bella

    Hoi Bella, Ben er ook net. Lees je en denk zo deed ik dat overgieten enzo herken ik wel. Of thuis net doen of ik niet dronk maar wel deed. Hoop dat je hier je ziel en zaligheid kan vertellen.
  23. Lelie

    Woensdag 4 januari

    Originally posted by: Vlaamsmeisje Lief! Je niet laten doen he!!!! Denk aan je afkomst!quote> Komt wel goed hoop doet leven.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...