Spring naar bijdragen

Dinsdag 6 december 2011


Marc

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 171
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ik weet het, moet ook niet zeuren...

die badkamer, was een mooi projectje, om mijn aandacht te verleggen, niet meer drinken en vooral in het begin is het dan handig om iets om handen te hebben, voorheen heb ik weleens weken, alleen in bed doorgebracht, mezelf bedenkend hoe zielig ik wel niet was dat ik niet kon drinken etc etc en dat bracht me uiteindelijk weer bij de drank :$

nu probeer ik me op de goede dingen te richtten, dat bevalt me beter, maar dan moeten mensen niet inene afspraken af gaan zeggen he :angry:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Originally posted by: kirky
[
Mocht de schoorsteen i.d.d te veel trek hebben zou ik de doorgang verkleinen .quote>


Tjah daar had ik ook al gedacht het probleem is dat de uitgang van de kachel klein is en daarna de "enorme" pijp komt en als ik die ga verkleinen dan heb je er geen overzicht op. Of miss. dat een prop metalen schuursponsen zoden kunnen helpen, als die niet te snel verbranden als ze erg warm worden.
Link naar opmerking
Deel via andere websites

ja de kleintjes wel, van die grovere grote weet ik niet Jopie. Ja ik moet misschien maar beneden achter de kachel iets van een sluis inbouwen, zal vast wel bestaan. Om nou boven op de dak wat aan de kap te gaan doen elke keer als de wind anders staat is ook weer zowat ;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

tsja, ik heb me bij ''de rest van het jaar'' pact ingeschreven, juist omdat ik nu weleens wil kijken hoe het is om de december maand droog door te komen, heb ik nl nog nooit gedaan, wel oud en nieuw, maar nooit de kerstdagen, ik voelde me altijd extra eenzaam en alleen in december, en dat mocht ook iedereen weten , ik liet aan een ieder zien hoe rot ik me voelde , maar liet niemand toe, en als er iets werd georganiseerd, verziekte ik het wel met mijn cynisme en chaggerijnigheid :$

:huh:

tsja ik was nu eenmaal zielig en alleen en het was kerst blabla

zie me nog zitten/hangen vorig jaar, stomdronken in slaap vallen, wakker worden en meteen weer doordrinken, ja kon allemaal, want toch vrij met de kerst

dat wil ik dus niet meer, er was ook niets aan,

en toch, toch is er een stemmetje dat zegt "ja, maar met kerst mag het'' en dat stemmetje is soms tot vervelens toe aanwezig, nu heb ik wat daagjes weg geboekt en kom dan 1e kerstdag laat terug, meteen m'n bed in had ik bedacht en 2e kerstdag mag ik werken , en dan kan ik eigenlijk niet drinken want di de 27e heb ik een hele drukke dag op het werk, dus daar moet ik helder voor zijn, dus het zou me moeten lukken deze kerst :)

en dat stemmetje slaat nergens op, ik weet nog hoe ziek ik me voelde en het dan toch willen?

rare alci ben ik :angry:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja Kirk maar dan heb je ook kans dat de rook met bepaalde wind blijft hangen in de te brede, dan geworden pijp, weet het niet zeker maar lijkt me zo. Maar als ik hem beneden versmal blijft het miss zo. Anders het bedrijf maar eens bellen die de pijp geleverd heeft wat zou kunnen. Want het moet voor de verzekering wel brandveilig verantwoord zijn he.

Anders had ik die pijp ook wel helemaal zelf kunnen plaatsen, maar moest wel door erkend bedrijf worden gedaan. Alhoewel ik wel mee heb geholpen , wat wel een boel in arbeidsloon scheelde :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

gaby, tip:

maak foto's

over een paar jaar weet je deze periode nog

dan zie je jezelf in die puinzooi staan

en zegt:

o god ja, dat was toen

toen was ik net gestopt

dat zal ik doen Jopie, en dan kan ik ook zien dat ik nu op een andere manier stop dan voorheen, ten eerste had ik jullie toen nog niet :sun:

en roen vond ik mezelf zielig,

en nu doe ik iets, en probeer naar de voordelen te kijken, en oh die zijn er, en ik leer veel hier, daar ben ik blij om :D

maar ik maak toch net als alle andere jaren een vreugdedansje op 2 januari hoor ;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Originally posted by: Diesel
Maar Sha kan dat wel gewoon med. (op papier dan) weghalen, is toch vaak een kombineerende factor met medicijnen ?quote>


Draak, voor morgen tijdens die les kan dat wel
gaat gewoon erom dat je alles moet weten van dat medicijn
tot welke groep het behoort, waarom iemand het krijgt, welk effect je ervan verwacht, mogelijke bijwerkingen, hoe is de toediening etc.etc.
maar als je de een hebt gedaan krijg je inderdaad al snel dat er ook weer een ander medicijn tegenover staat om bijwerkingen te voorkomen
dus waarschijnlijk zit ik toch wel 12 soorten uit te werken :(

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Idem.

Ook ik sta bij die pact.

En ik kan met geen mogelijkheid drinken die dagen.

M.a.w. Maken we nu storm in een glas water?

Bor, zou het niet heerlijk zijn als we het echt aanvaard hadden (die befaamde 1e stap) dan zouden we blij zijn dat we niet hoeven te drinken,

ik snap mezelf ook niet hoor, '

ik moet niet zeuren :$

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bollie, ja hoor het gaat weer de goede richting uit met Basma. Gisterenavond heeft ze heel de avond zitten spinnen, liggend op mijn schouder, terwijl ik tv keek en dan kan ze me zo diep aankijken hé, onbeschrijflijk :D

Liefje, jij een verzopen kat ?? Zal ik je haren even komen afdrogen dan ??

Oh ja, en wie wou nu weer die 5000 euro hebben ? Het is maar dat ik het weet hé, heb juist weer lotto gespeeld, wie weet ???

Erg druk hier, dus maar even aanwezig ;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bor,

hoe kan ik jou nu over het hoofd zien?

Twee maanden, een vette slinger,

komtie!!

:light::D:);):P:light::D:);):P:light::D:);):P:light::D:);):P:light::D:);):P:light:

:light::light::D:);):P:light::D:);):P:light::D:);):P:light::D:);):P:light::D:);):P:light::D:);):P:light::D:);):P:light::D:);):P:light::D:);):P:light::D:);):P:light:

:light::D:);):P:light::D:);):P:light::D:);):P:light::D:);):P:light::D:);):P:light:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ha Toine, hier alles z'n gangetje, ook het kouwe weer zal wel weer overgaan. En wij ook wel lekker 2 dagen op de snert, lijkt daar wel het weer voor tenslotte. Kortom we rotzooien lekker wat an. Jij klinkt wel weer beter dan een paar dagen geledenn, met jou ook alles goei dan ? Of al aan het verzinnen wat de kerstmaaltijd moet gaan worden?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...