Spring naar bijdragen

Woensdag 6 Maart 2013


Lenie

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 254
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Originally posted by: Jen
Ok Mupke, ik verschoot al. Hoe lossen ze dat bij jullie dan op? Bedrijfsarts?quote>


Nee, gewoon niks. Je meldt je ziek en gaat weer aan het werk als je hersteld bent. Bij kortdurende dingen zoals griepjes dan. Duurt het langer dan krijg je een oproep van de bedrijfsarts inderdaad. En als je je vaak kortdurend ziek meldt moet je leidinggevende met je in gesprek om uit te vissen wasrom je zo vaak er niet bent. :)

Nu ga ik echt afsluiten, voordat ik ook Heintje ben.
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goh, gaat het al zo lang om een belachelijke buikgriep eigenlijk :$ Wat ik vooral wilde zeggen is dat mijn belangrijkste symptoom - uitgeput zijn - waardoor ik niet kon werken, van die aard was dat ik er zelf schuldig aan meende te zijn. Ik heb dus nog niet echt voeling met mezelf of zo.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Originally posted by: Johan W
Nou dat hangt er een beetje vanaf Jen. In Nederland is de Ziektewet, zoals we dat hier noemen geprivatiseerd. In het geval je werkt voor een bedrijf dat een private uitvoerder van de Ziektewet in de arm heeft genomen betekent het dat je je ziek meldt, gebeld wordt door die private uitvoerder van de Ziektewet, onder druk gezet wordt om snel weer beter te worden, je je iedere dag telefonisch moet melden bij die private uitvoerder en dus iedere dag onder druk wordt gezet. Ik haal persoonlijk liever een briefje bij de huisarts en ziek rustig uit.quote>


Ik begrijp Mupke wel, 't onderzoek is overbodig als je gewoon - zoals ik gedaan heb - moet slapen. Maar ik had ook al mijn bedenkingen bij een andere wetgeving.
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...