Spring naar bijdragen

geld verloren


Rich
 Share

Aanbevolen berichten

goedendag ben een hoop geld verloren wat eigenlijk van het bedrijf is van mijn zoon ,zodra ik cocaïne gebruik ben ik de lul dan wil ik gaan gokken die drang is zo sterk dat het gewoon moet gebeuren ik had al mijn geld vergokt en toen heb ik de bankpas van mijn zoon gebruikt om te gaan gokken echt verschrikkelijk is dit ,nu heb ik een hoop geld verloren wat nu ben ten einde raad 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo Rich, 

Allereerst wil ik stellen dat het goed is dat je hier je verhaal van je afschrijft. 

Gokverslaving gaat vaak gepaard met andere soorten van middelgebruik. Denk hierbij aan alcohol of in jou geval cocaïne. Het geld wat je verloren heb is nu al gebeurd, zodoende is er ook niks meer aan te doen, behalve eerlijk zijn tegenover je zoon.

Jij hebt deze verslaving(en) nooit gewild, maar ze zijn je nou eenmaal overkomen.  

Wat niet helpt is door gokken om het geld terug te winnen.

Vuur heeft drie dingen nodig om te branden, namelijk: Zuurstof, Brandstof, Warmte.

Om te kunnen gokken heeft men beschikking nodig over drie dingen, namelijk: Geld, Tijd en Toegang. 

Bedenk manieren om dit in te perken, bijvoorbeeld: 

1. Geld

Bedenken manieren om je vrije beschikking tot geld zoveel mogelijk in te perken. Geef bijvoorbeeld je financiën uit handen aan iemand die je vertrouwt en geef jezelf weekgeld. Geld is het middel die je aan het gokken houdt. Een roker die wilt stoppen geef je geen pakje sigaretten mee, een alcoholist geef je geen sixpack voor de zekerheid ect ect. Is deze er niet kijkt dan naar andere opties zoals budgetbeheer of bewindvoering

2. Tijd

Gokken kost veel tijd. Niet alleen de tijd die je spendeert achter het spel, maar ook het nadenken over hoe je de volgende keer gaat gokken of het fantaseren over een groot geldbedrag. Bedenk manier om deze tijd anders in te vullen zoals hier op het forum schrijven en lezen of een andere leuke hobby. 

3. Toegang. 

Je kan op elke online site jezelf laten blokkeren, of bijvoorbeeld een betblocker installeren, zoals deze https://betblocker.org/ (gratis)

Als allerlaatste tip wil ik meegeven:

Probeer het niet alleen. Zelf heb ik dit 5 jaar lang geprobeerd zonder succes. Pas nadat ik open een eerlijk was tegen de mensen om mij heen kon ik geholpen worden. Zoek iemand die je kan vertrouwen of anders professionele hulp.

Hoop dat je hier blijft schrijven. 

bewerkt door Wim123
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 10 months later...

Heel herkenbaar en die coke is ook weer een duivel want die motiveert je om nog gekker te spelen. Ik gebruik soms ook en dan krijg ik ook de drang om grof te spelen als ik nuchter speel dan kan ik me nog wel beheersen maar met coke op dan lijkt of je geen angst kent. Ik wil stoppen met allebei zowel coke als gokken. Ik hoop dat het jou ook gaat lukken. Ik heb zelf veel dingen meegemaakt in mijn leven vandaar dat ik soms coke gebruikte effe vluchten uit de realiteit en soms ook eenzaamheid en gokken doe ik al 15 jaar ik had al lang een huis kunnen kopen maar helaas alles vergokt. Het beste is eerlijk zijn over je gokverslaving en je zoon ook eerlijk vertellen tuurlijk worden ze boos maar goed ik heb gemerkt dat praten en eerlijk zijn wel helpt ik heb het ook jaren lang geheim gehouden de laatste 2 jaar heb ik alles opgericht aan mijn familie. Mijn ervaring is zodra je klaar bent om erover te praten met je dierbaren dan ben je op een punt dat je wilt stoppen. Ik dacht ook dat het in mijn uppie wel kon stoppen ik probeer t al 2 jaar maar het lukt mij  niet daarom heb ik me hier ook aangemeld en ik zit ook te denken om echt hulp te gaan zoeken want dit leven is ook waardeloos ik heb totaal geen levenslust meer. Werken en gokken dat was mijn leven de laatste 15 jaar. Ik hoop dat goed gaat met jou en typ af en toe wat misschien kunnen we elkaar steunen hier

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 year later...
Vervelend dat dit je is overkomen Rich. Ik kan me zo voorstellen dat je enorm baalt. Ik denk dat het inderdaad raadzaam is om je financiën uit handen te geven, op deze manier stel je jezelf niet meer in staat om te gokken. De bestecasinosites.com hebben vaak ook een register waar je je in kunt schrijven. Op deze manier geven ze je een time-out van minimaal zes maanden, waardoor je in ieder geval voor een bepaalde tijd niet meer kunt spelen. Daarnaast denk ik dat het voor je gezondheid en welzijn heel goed is als je van de coke probeert af te blijven. Zoek hier ook zeker hulp voor in de vorm van een afkickbehandelplan.
bewerkt door IoneCarola
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...