Spring naar bijdragen

Maandag 4 februari


MarQ

Aanbevolen berichten

Welterusten allemaal

Lange dag, ook beetje spannende dag...geen overdrive, wel superfocus vanavond... maar...weer een stapje verder. Klein stapje, maar toch een stapje. 

Dit hele traject, al die ballen die hoog gehouden moeten worden, financieel, wonen, veiligheid, scheiden, de kinderen....  in het groot is het heel veel, wellicht te veel.

In het klein is het weer dat wat t altijd is en niet veel: zuinig zijn, aan je verplichtingen voldoen, iedere dag naar je werk en iedere dag de kinderen en het huishouden  doen ......en ondertussen die scheiding erdoor krijgen....

.... ze doet t goed, althans, zo goed als ze kan. Maar wat is er op deze manier weinig ruimte voor "fouten" of "incidentjes" of iets vergeten. Killing lijkt me dat voor haar. 

Voor mij ook, maar dan secundair. 

Slapen. 

bewerkt door Gast
Link naar opmerking
Deel via andere websites

6 uur geleden zei Marie1986:

 Ik ken enkel niet ieders verhaal en probeer nog steeds uit te vinden hoe ik van mensen de wie is wie kan achterhalen zodat ik weet hoe mensen ervoor staan en hoe te reageren/interpreteren ... tips daarvoor? 

Jawel (nog eentje dus):

Lekker even loslaten als "must" en écht alleen aan jezelf denken. Wat hier in jaren gedeeld is kan (en hoef) jij niet allemaal "in te halen" om mee te kunnen of mogen doen. Laat t maar ontstaan....en "leer" ervan. 

Anders gezegd: je bent (in ieder geval voor mij) gewoon helemaal welkom. Ook als je onwetend zou zijn, of zelfs als je ongeinteresseerd in mij (of een ander) bent of lijkt..

Niemand komt hier voor zijn schimmelvoeten, zei iemand ooit. Jij dus ook niet. 

Welkom! En succes!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...