Spring naar bijdragen

Bronkie

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Bronkie's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Pluisje53 Ben jij in één keer overgestapt van de Lorazepam naar Diazepam? Ze geven nl aan dat je dat gedoseerd moet doen!
  2. Pluisje53; Bedankt voor je tip en advies.
  3. Bronkie

    Stoppen Lorazepam

    Beste Lynn46 Bedankt voor je uitgebreide antwoord en advies. Bedoel je een kwart afhalen van de huidige dosering van m’n 2,5 mg Lorazepam? Ik twijfel ook om het om te zetten naar Diazepam omdat ik dat al een keer geprobeerd heb. Na het lezen van Ashton werd ik iets geruster omdat ze de overstap van Lorazepam naar Diazepam niet in één keer doen maar echt in fases. Ik weet het eigenlijk allemaal niet zo goed meer. Maar ik ben er wel achter dat ik wat moet doen! gr Bronkie
  4. Bronkie

    Stoppen Lorazepam

    Goedenavond, Ik slik nu geruim 2 a 3 jaar 2,5mg Lorazepam per dag. Ik slik op de ochtend 1,25 mg en rond de middag wederom 1,25 mg. Daarvoor wel eens een tablet van 1 mg maar niet structureel. Ik merk dat nu al last heb van onrust en dat m’n lichaam om meer Lorazepam vraagt. Ik wil er echt heel graag vanaf, het zit me letterlijk in de weg. Ik heb nooit de dosering verhoogd, dat was soms wel het advies van huisarts of apotheker. Via het document “Ashton Manuel” lees ik dat de overstap naar Diazepam gangbaar is. Ik heb 1 keer geprobeerd af te bouwen met de overstap naar Diazepam. Ik ben toen in één keer overgestapt van Lorazepam naar Diazepam en heel snel qua stappen geminderd. Dit was, op z’n zachts gezegd, echt geen succes. Heeft iemand hier ervaring mee? Ik ben echt ten einde raad.
  5. Goedenavond, Ik slik nu geruim 2 a 3 jaar 2,5mg Lorazepam per dag. Ik slik op de ochtend 1,25 mg en rond de middag wederom 1,25 mg. Daarvoor wel eens een tablet van 1 mg maar niet structureel. Ik merk dat nu al last heb van onrust en dat m’n lichaam om meer Lorazepam vraagt. Ik wil er echt heel graag vanaf, het zit me letterlijk in de weg. Ik heb nooit de dosering verhoogd, dat was soms wel het advies van huisarts of apotheker. Via het document “Ashton Manuel” lees ik dat de overstap naar Diazepam gangbaar is. Ik heb 1 keer geprobeerd af te bouwen met de overstap naar Diazepam. Ik ben toen in één keer overgestapt van Lorazepam naar Diazepam en heel snel qua stappen geminderd. Dit was, op z’n zachts gezegd, echt geen succes. Heeft iemand hier ervaring mee? Ik ben echt ten einde raad.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...