Spring naar bijdragen

Claudius

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    2.474
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Claudius

  1. 24 minuten geleden zei Smaragdie:

    Deze ga ik wel quoten. Omdat als het anders weggehaald gaat worden door jouzelf dan slaat het hele gesprek nergens meer op. Of door de moderator en terecht. Dit hoort hier niet! Je ageert alleen maar en gaat dan nog meer over grenzen heen en niet zo een klein beetje ook. 

    Heb het niet gemeld, anderen wel en terecht.

    Ik ben bevriend met jou op FB @Claudius. Jij mag mij altijd benaderen prive daar. Ik zou je met alle liefde willen helpen om jou op een goede waarschijnlijk gesloten plek te gaan zitten/opgenomen te worden. Want ik weet dat jij dit niet bent maar wel door wat jij doet en inneemt, komt deels door de drank maar ook door iets anders en dat weet jij best wel. Uiteindelijk verdien jij het niet maar je kan hier niets aandoen, de sociale sturing van een forum is niet genoeg hiervoor. Was het maar waar.

    Meer dan dit kan ik niet doen. Zit hier ook niet voor niets.

    Waarom? Ik was toen pas maar zelf maar veertien. Je slaat de bal ver mis. 

  2. Ik heb zeer dikwijls voorbij het huis gereden met de fiets waar ik als veertienjarige verliefd op was , Zij was toen past tien jaar oud. Maar ze wist veel meer over seks als ik . dat bleek uit een tekening dat ze maakte. Haar oudste  zus was zeer mooi en speelde voetbal Bijna  nationaal . Haar een jaar oudere zusje zag mijn wel zitten . Maar ik haar niet. Ze was toen ede jongste van een groot gezin. en kwam op vakantie bij mijn buren. Blijkba&ar hadden haar ouders niet meer middelen. Ze had later een jonger broertje . Dat was de enige die kik ik mogelijk gestalkt heb . Ik reed steeds maar voorbij haar huis. op een dag zag ik haar een, jaar oudere zusje buiten.  Een vroeg haar naar haar. Wat haar  zusje niet niet aanstondL. Z'e was duyiudelijk verliefd op mij. Ik heb haar denk nu op Facebook uiteindelijk gevonden. en een bericht gestuurd.;, Waar ze helaas niet op geantwoord heeft. 

  3. 15 minuten geleden zei Quinn:

    @Claudius naar mijn bescheiden mening ben je een geobsedeerde man zonder moreel besef en met stalker neigingen. Vrijdag lijkt me een goed idee.

    Dat van het stalken klopt spijtig genoeg. Maar geen moreel besef? Ik, kan moeilijk mensen loslaten en ik weet( ook in welke straat ze wonen of woonden. Niet het juiste adres. 

  4. @bumperjimIk heb alleen maar zeer  mooie vrouwelijke therapeuten. En artsen. Mijn toegewezen arts is een man . waar ik niet graag mee praat. Ook mijn verpleger praat niet graag met mij. Dat was wel anders"rs op mijn vorige afdeling; Ook daar prate de psychologe niet graag met mij . Wel de  verpleegster . En de psyhater . ook met de huidige hoofdspyh&ater praat ik gr&ag. Ze is ook een mooie vrouw. Misschien niet zo mooi als mijn vorige hoofdpsyhater. 

  5. Ik heb al mijn verliefdheden nog op Facebook als vriend. Niet mijn ex vrouw. Wel niet de zestienjarige  of waar ik verliefd op werd tijdens mijn werk toen ze achttien was. Ik weet niet of ze beseft dat ik nog steeds haar Facebook pagina bezoek. Zij was diegene waar ik snachjt steeds over droomde. Ik had die droom nooit meer na onze eerste ontmoeting . Door op haar naam te zoeken heb mijn veel nieuwe contacten gemaakt. Slechts een zocht ik gedeeltelijk op. Ze had een echt schrijftalent, vooral in erotische verhalen., niet in gedichten  Ze heeft een zeer dikke boek geschreven die ik nog niet gelezen heb. Maar ze wil n iet meer met mij praten. Ik bleef soms tot vier uur op om met te praten terwijl ik om half zeven weer op  moest. En ja ze  is was  zeer jong. En gehandicapt. Ze heeft gelukkig wel een kind kunnen krijg"en voor zover als ik weet. Ze heeft nog steeds een schrijverspagina op Facebook . 

  6. Dat was tijdens mijn laatste avond in de PaaZ, dat ze schaak speelde met mij. Ze was echt blij. Ze stak haar hand uit naar mij. De enigste maal dat ik haar aangeraakte. Op mijn laatste dag wou ze niet met mij. spelen. En nam ze kort afscheid van mij. Ik vermoed dat de ergo therapeute toen nog met haar gepraat heeft. zij moet zeker ook gezien hebben dat dik verliefd op haar was. Aan de  pyhater en de pshyoloog heb ik het laten weten. De verpleging van de PaaZ kan er niet naast gekken hebben. Dus waar maken jullie je nu druk om? Ik heb het niet kunnen laten om haar gelukkige verjaardag te wensen toen negentien jaar werd. Op Facebook. Ik hoor zeer slecht. Maar ik  hoorde wel toevallige haar volledige naam en geboortedatum tijdens een  wandeling.  Wat niet voor mijn bedoeld was. Ik b begreep haar zeer  goed.  

  7. 21 uur geleden zei Roberto:

    @Claudius, jij hoort wel degelijk op dit forum thuis, omdat jij een drankprobleem hebt.
    Maar meerdere forumleden, zowel vrouwen als mannen, storen zich aan jouw obsessie voor jonge meisjes.
    Begrijp jij dat?

    Hoe staat het nu met jouw alcoholgebruik?
     

    Niet goed. In de PaaZ stoorde zich daar niemand aan dat ik met een zestienjarige  speelde. En dat ze wanhopig zocht naar een spel waar ik beter  in was als zij. Ze haatte  verliezen ; maar vond Toch een spel waar ik beter in was. Schaak Ik Misde toen die bijna zes weken mijn, hondje helemaal niet. Langer duurt een verblijf daar niet. Nogmaals ik dacht dat ze minstens achttien was. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...