Spring naar bijdragen

Simon89

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Simon89 geplaatst

  1. Goedenacht allen. Sinds mijn vorige bericht die ik heb geplaatst op 5 mei geen cent meer vergokt! Ben hier enorm blij mee en ook trots. Ik weet dat dit nog maar het begin in en ik een lange weg te gaan heb, maar heb het gevoel dat er nu echt wat veranderd is. Zit nu wederom in een reeks rustige nachten en de drang om te gokken is er niet. Rood staan uit kunnen zetten en cc afbetaald en afgesloten, voelt als een last van mn schouders moet ik zeggen. @Timberland ik begrijp je gevoel van lichte euforie dat de casino's weer open gaan, blijf sterk. Denk aan de afgelopen maanden hoe je je hebt gehouden en hoe je nu ook weer andere leuke dingen kan doen en uit eten gaan! Geluk kan in zulke kleine dingen zitten, je moet er alleen soms een beetje naar zoeken;)
  2. Hey Timberland. Ik heb jouw ervaringen gelezen, vreselijk, maar tegelijkertijd ook zoveel respect voor jou met hoe ver je nu bent gekomen! Ik snap je punten volledig en misschien is het ook van mij te makkelijk gedacht om er maar zo 123 mee te stoppen. Ik hoop het anders zal ik inderdaad hardere maatregelen moeten treffen.
  3. Hey Future! Bedankt voor je snelle reactie. Blokkeren van cc zal geen zin hebben. Ik krijg ook maar 2 automatische incasso erop en dat kan ook makkelijke van mn eigen rekening betaald worden, verder lukt het om het bedrag in 1x af te betalen deze maand dus dan beter gelijk ermee kappen. Ook heb ik bedacht om mn wachtwoord van mn internetbankieren te veranderen, zomaar een paar rammen op het toetsenbord, op een papiertje schrijven en goed bewaren mocht ik het ooit nodig hebben. (Uiteraard wel automatisch wachtwoord opslaan op telefoon verwijderen). Zo hoop ik toch door de extra zetten die ik moet zetten als ik wil gokken ik tot bezinning kom. Overigens gok ik amper thuis dus ik hoop dat dat goed komt. Ik snap wat je bedoeld wat betreft reageren, maar ik ben nu enorm gemotiveerd om er echt wat aan te doen en in te zien dat het problematisch is, daarom deze eerste stap naar buiten toe en ik ga dit zeker onderhouden met het forum. Heb sinds 3 maanden een zwangere vrouw thuis zitten dus ik weet dondersgoed waar ik het voor doe.
  4. Beste allen Na lang twijfelen toch maar aangemeld op dit forum. Ik heb een gokprobleem en als ik de berichten op dit forum lees kan ik mij in de verhalen goed vinden, gelukkig is het bij mij (nog) niet zo ver, al leef ik wel met iedereen mee en wens ik het beste. Ikzelf heb een modale baan en de beste vriendin die er is. Vorig jaar heb ik mijn probleem opgebiecht nadat ik max in het rood ben beland en ook mijn cc heb gemaxt. Loon gaat door midden naar de gezamenlijke rekening en wat van mijzelf is gok ik meestal snel op. Opvallend is dat ik tijdens mijn nachtdiensten voornamelijk alleen maar gok en dan gaat het behoorlijk hard. Binnen een paar uur is mn hele loon erdoorheen en kan ik de rest van de maand op de blaren zitten. Vannacht de laatste keer! Ik ben er klaar mee. Ik stop. De schaamte is te hoog om het nog een x te vertellen en ik het zelf wil proberen. De rekeningen blijven gewoon betaald worden dus het is puur mijn eigen geld (of is dat verkeerd gedacht?). Als mn loon en vakantiegeld binnen is dan kan ik mn cc afbetalen en die zeg ik dan direct op! Scheelt sowieso weer enorm. Ook zal ik kijken hoe ik de loze momenten tijdens werk anders in kan vullen, moet namelijk echt wel te doen zijn. Goed dat dit forum er is! Ik hoop op de gevaarlijke momenten dit erbij te pakken en van me af te kunnen schrijven!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...