Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

InekeW

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over InekeW

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. InekeW

  Bijwerking Mirtazapine

  Ik had 10 mg Temazepam. Vooral in vakanties nam ik ze elke dag of om de dag. En dan gewoon niet. Ik kreeg er altijd 30 en deed daar ong. drie maanden mee.
 2. InekeW

  Bijwerking Mirtazapine

  Ik slaap mijn hele leven al slecht en heb altijd “pammetjes” gebruikt maar altijd in controle. Dus na 10 dagen elke dag stoppen. Altijd goed gegaan. In september gezichtsverlamming gehad en vanaf toen elke dag 1. Nu vanaf half januari regelmatig 2 op een dag.
 3. InekeW

  Bijwerking Mirtazapine

  Dank je wel voor je antwoord. De tintelingen zijn denk ik een gevolg van hyperventilatie. Gisteren slechte dag, vandaag beter en weinig tintelingen. Heb afgesproken met de huisarts eerst de zoplicon af te bouwen en daarna oxazepam. Probeer wel zo min mogelijk te nemen.
 4. Ik gebruik Mirtazapine 15 mg sinds half februari. Ik heb sinds 4 maanden Tinnitus wat een hoog frequente piep en lage zoem toon in mijn hoofd geeft. Ik was daardoor erg van slag, angstig, depressief, wist niet hoe ik hiermee moest leven. Ik slaap al jaren erg slecht en veel spanning. Dat is waarschijnlijk de oorzaak van de tinnitus want als ikme niet druk maak, merk ik nu dat het minder wordt. Daarnaast 1-2 10mg. oxazepam per dag en Zoplicon 7,5 maar dat ben ik aan het afbouwen. Regelmatig maar een halve of ik combineer een halve met de tweede oxapam van die dag en dan slaap ik aardig.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...