Spring naar bijdragen

Vic

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Vic's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Vic

    In het oog van de storm

    Om te begrijpen zul je eerst goed begrepen moeten worden @Roberto. Gaat om de hulpvraag!
  2. Vic

    In het oog van de storm

    @Robertoniet voor iedereen is de kleur van een ambulance belangrijker dan de doelmatigheid.
  3. Vic

    In het oog van de storm

    Longarts die zelf rookt, excuus!
  4. Vic

    In het oog van de storm

    @Harp je bent een scherpschutter, even processen! Confronterend maar raak. Ja, ik ben éen van jullie. Dan de gewetensvraag, ik heb teveel drank in huis, altijd(half kantoor), .......volgens mij begrijpt iedereen het wel. Gezelligheid, een succes, vrijdagmiddag, nu maandagmiddag....kantoor thuis, reflectie, liever niet! Ik voel me net een longarts die zegt "roken zorgt voor een reëel risico van kanker'... shame em blame..
  5. Een week en weekend van dry. Wat het waard is, zakelijk belangrijke afspraken gehad. Nu heb ik het verdiend zegt het monster. Ik merkte het vanmorgen al. Rond half vier(PM) mijn laatste teams-overleg gehad. BAM, fles wijn open, nu een halve fles op. Duizend gedachten door mijn hoofd, primair maar even mijn gevoel wegschrijven. Zo raar, willen delen en zo van mijn voetstuk vallen, niet fijn.
  6. Ratio geeft je vast het juiste antwoord;), desondanks begrijp ik je belemmeringen bijzonder goed.
  7. Beste Cleo, zo'n behandeling valt goed te doen, ik heb er namelijk onlangs ook één ondergaan. Zodra je kunt zou ik geen minuut wachten, ben je er iig vanaf. Sterkte!
  8. Vic

    Tegen beter weten in...

    Het is absoluut niet mijn intentie geweest om een indruk te beschrijven die de zelfs ook maar de schijn wekt lachwekkend te doen tav alcoholmisbruik. No-way! Het enige waar ik een "grijns " van op mijn gezicht krijg is het smart maken van mijn activiteiten. En daar heb ik tal van redenen voor om daar gelukkig vrolijk van te worden. Hoop dat ik mijn onduidelijkheid voor jou hiermee heb kunnen duiden. Daarbij, geweldig om te lezen dat jij jouw "grote vriend" hoe moet ik dat trouwens interpreteren , uit jouw leven hebt verbannen. Dat lijkt me prettig gevoel. Ik herken het met het roken, heb ik ook 6 x een poging gedaan. Nu meer dan 15 jaar van het roken af. Jij ook succes en een fijne dag.
  9. Vic

    Tegen beter weten in...

    Dank voor jullie woorden van welkom en goede vragen en opmerkingen. Ik krijg een grijns op mijn gezicht, als ik lees, "smart moet maken Vic". Ja ik weet het, dagelijkse kost.... Ik drink vanavond frisdrank, ondertussen start ik een leuk gesprek op. Daarbij heb ik gisteren nog een training gevolgd, ik zal dat met mijn partner delen en als bail-out leg ik een spel klaar. Ja mijn extremen op een ander vlak verder ontgrenzen, haha voorlopig even goed zo. Lieve mensen, ik ga een stuk fietsen voordat ik aan het werk mag. Tot slot, ik lach er soms wel om, desondanks is het voor mij zeker een dingetje! Fijn jullie te ontmoeten, en knok mensen, ik doe mee, gaat ons vast lukken!
  10. Vic

    Tegen beter weten in...

    Vic is mijn naam, aangenaam allemaal! Ben van middelbare lft en houd me soms gigantisch voor de gek door het gebruik van overmatige gebruik van alcohol. Dit zorgt, vast herkenbaar, voor het misleiden van de tijdelijke realiteit en gevolgen die zichtbaar worden indien de mist is verdwenen. Ik heb diep respect voor een ieder hier dat hij/zij haar verhaal hier wil delen. Ik heb de keuze gemaakt om damage-controll te plegen op mijn leven. Ik zie dit als preventie voor het verder afglijden naar een afgrond waar ik regelmatig spreekwoordelijk heb rond-gedwarreld. Er zullen vast betere zinnen bestaan om het laatste te duiden. Iets in mijzelf, een creatie van mij kan houden van extremen. Ik heb dat dus ook met drank. Ik kan een week, niet drinken, vervolgens een avond of twee avonden helemaal los gaan met alle gevolgen van dien. Ik doe daar(soms) mensen pijn mee. Ik besef me dat ik mij dus op het randje begeef waardoor het een keer gigantische gevolgen zal hebben, dit wil en kan ik niet accepteren, ik wil me niet schamen, bewust en onbewust heeft mijn lichaam al genoeg op z'n donder gehad door de uitspattingen. Kortom een groot verschil tussen imago en identiteit, iets waar ik mee aan de bak ga. Ik heb vertrouwen in het feit dat het delen van mijn zwakke momenten mogelijk twee kanten op zal werken, ten eerste ; het afrekenen met de zogenaamde gezelligheidsdrinker die dreigt te ontsporen en twee, ik hoop dat mijn inzichten ook kan bijdragen een ieder hier, moedige mensen die hier, net als ik worstelen met een monster wat zichtbaar is maar nog vaker onzichtbaar en oncontroleerbaar voelt. Ik ga er vandaag een mooie dag van maken, één afspraak in de agenda, en vanavond is mijn doel het gezellig te maken zonder het glas wijn, wat uiteindelijk zeker een ltr zal worden, ik pas. Geniet van het vanzelfsprekende wat allemaal zo niet vanzelfsprekend is! Vic
×
×
  • Nieuwe aanmaken...