Spring naar bijdragen

Qwerty

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Qwerty's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Nu bijna 6 week zonder alcohol..en het gaat goed..voel me frisser en gezonder...alsof er een klem van mijn hoofd is gehaald...een mist is opgetrokken..ben scherper en minder chaotisch.. Heb mijn bloed laten testen op vitaminetekorten..het bleek dat ik een serieus vit D tekort heb. Slik nu een vit D suplement..hoge dosering sinds ongeveer een week. Heb het gevoel dat dit werkt..ben ook een stuk vrolijker de laatste weken..sporten gaat goed..zit in opboue maar ben nu al wel bijna 5 kilo kwijt..
  2. Tis ook compleet iets anders..alleen al de beleving...lekker buiten in weer en wind..hoofd op nul..als het lekker gaat..
  3. Ik was altijd wel vrij sportief...veel gelopen tot een aantal jaren geleden..dus ik hoop dat mijn lichaam het snel weer oppakt...
  4. Heb zelf ook echt moeten wandelen tussendoor
  5. Klopt..wil het ook blijven doen...maar als het goed is..vliegen de kilo,s er straks af..alleen al omdat ik niet drink..nu nog het juiste voedingspatroon terug zien te vinden..
  6. 1e keer zeker k#t..en wist ik ook..en ja..wil blijven lopen..ben gemotiveerd..deed het voorheen ook altijd..maar ja..alcohol gooit roet in het eten..nergens geen zin meer in of de puf nog voor..merk dat ik al weer een stuk helderder ben..en weer iets meer energie krijg..en jij succes morgen :)..ik zaterdag weer.
  7. Na ruim 2 jaar stevig doorgedronken te hebben nu bijna twee week nuchter..tot een aantal jaren geleden liep ik met gemak 45 kilometer per week..nu de kilo,s die ik er bij heb gekregen er weer af zien te krijgen..ruim 25...en een andere invulling voor mijn tijd willen...Merk dat ik na een kilometer helemaal kapot ben...wennen..geen conditie meer.
  8. Qwerty

    Gestopt..nu 8 dagen

    Depressie en een faillissement...
  9. Qwerty

    Gestopt..nu 8 dagen

    Hallo, sind een paar dagen op dit forum..nu 8 dagen gestopt met drinken..behalve de ontwenningsverschijnselen. .voel ik me prima..
  10. Nieuw op dit forum..nu een week gestopt met Alcohol..en voel me prima..wel zo nu en dan wat ontwenningsverschijnselen..
  11. Nieuw op dit forum..nu een week gestopt met Alcohol..en voel me prima..wel zo nu en dan wat ontwenningsverschijnselen..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...