Spring naar bijdragen

Zaza

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Zaza's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Zaza

    De eerste week zit erop!

    Dank je wel! Vandaag wel even een moeilijk momentje na het werk. Ben blij met de Refusal, ik hoef op dit moment niet meer te kiezen of ik wel of niet drink. En vanavond voordat ik ga slapen ben ik, net als afgelopen week, vast weer zo trots op mezelf dat ik weer in en dag kan bijschrijven dat ik dat pilletje met plezier weer in neem.
  2. Zaza

    De eerste week zit erop!

    Dank jullie wel! Ik moet mijn weg nog even vinden op het forum maar ga me zeker bij het week pact melden zaterdag @lady jane je hebt gelijk, ik heb de drank gebruikt om problemen en verdriet te dempen en dat werkte goed. Maar in al die jaren ben ik er helemaal niets mee opgeschoten. Integendeel, de problemen werder groter en het verdriet zit nog onaangeroerd opgesloten op een plek waar ik nu nog niet bij kan Het is tijd voor confrontatie, verwerking en groei.
  3. Zaza

    De eerste week zit erop!

    Hoi allemaal, Ik ben Zaza, 51 jaar en drink al zo'n 20 jaar teveel. Eerst alleen op feestjes, de laatste 10 jaar bijna dagelijks, ongeveer een liter wijn per dag. Vandaag is dag 8 dat ik niet drink met behulp van Refusal. Ik wil mijn leven terug, niet weg kruipen op de bank met een fles wijn nadat ik uit werk ben gekomen. Nu ben ik nog supergemotiveerd, maar er komt een tijd dat ik het moeilijk ga krijgen. Ik hoop hier een maatje / maatjes te vinden om elkaar te helpen en te steunen. Groet, Zaza
×
×
  • Nieuwe aanmaken...