Spring naar bijdragen

Smaezel

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Smaezel

  1. @Soberbunny31 Superknap joh! anderhalve maand! Hoe gaat dat? Nog veel Cravings?

    Van het niet roken merk ik zeker goede effecten! Voornamelijk het niet continu en vooral in de nacht moeten hoesten en weinig lucht hebben! 

    Het niet drinken (hierbij zeg ik nog niet definitief stoppen) heeft positief effect op m'n gemoedstoestand. Als ik niet drink ben ik actiever en vrolijker en zorg beter voor mezelf. Na een avondje flink zuipen ben ik meestal zó een week uitgeschakeld qua zelfzorg.... 

  2. 24 minuten geleden zei Cleo66:

    Welkom @Smaezel , tja het is erg triest wat we onszelf allemaal aandoen onder invloed . Dit soort verhalen hebben me in het begin enorm geholpen om het stoppen vol te houden .  Dit wil ik nooit meer . Ik ben zoveel meer waard !! En jij ook !!

    @Cleo66 Tóch heeft het mij nog steeds niet voldoende geholpen voorgoed niet meer te willen en tóch weer voor de fles te gaan. Hoewel ik nu wel écht even op een punt ben niet te willen na een vervelende ervaring... Dat is nu 8 dagen terug.... 

  3. Op 31-5-2020 om 23:19 zei Soberbunny31:

    Ik ben sinds vandaag lid geworden. Ik heb mij zojuist voorgesteld bij wie is wie.

    Ik heb veel nare ervaringen qua dronken zijn. Mijn drinken deed ik voornamelijk in het uitgaansleven.

    Hier een paar uit het archief:

    - ik heb voor mijn huis op een bankje geplast. Iedereen zou dat kunnen hebben gezien.

    -ik bestelde altijd junkfood waardoor ik kilo's aankwam zin om te koken had ik gewoon niet (gelukkig nu alle kilo's weer weg)

    -Ik ben na het uitgaan op straat gevallen en de kennissen met wie ik toen was zijn er snel vandoor gegaan. Gelukkig heeft een lieve vrouw mij opgeraapt en naar huis gebracht.

    -Ik ben heel vaak van de gezamenlijke trap die ik deel met de buren gevallen en lag dan een tijd onderaan met mijn tas inhoud over de hele gang verspreid. Boven komen was net bergbeklimmen.

    - ik heb aan de trap gehangen en gekropen op heel veel manieren. Zelfs op 1 avond met een pan met zeep erin. 

    - ik heb mezelf vaak in risico volle situaties gebracht vooral 1 situatie waarbij ik dronken even besloot om naar een bar te gaan waar ik nog meer dronken werd en vermoedelijk op het toilet ben gegrepen. Het beeld daarvan dat zich soms opdringt kan vals of echt zijn dat weet ik dus niet want ik was te dronken op een manier dat er al overlegd werd of ze een ambulance zouden bellen. Ik denk hier liever niet aan en deel dit nu omdat het anoniem kan. Na die avond had ik een maagslijmvliesontsteking.

    -Ik heb in een vriend zijn huis op een stoel geplast omdat ik het toilet niet kon vinden.

    -Ik heb flessen whiskey uit de bar gestolen om thuis te kunnen verder drinken.

    -Ik heb in iemand zijn huis ingebroken en sex met die gene gehad was wel een bekende maar voor hetzelfde geld zat hij daar niet op te wachten en belde hij de politie.

    -Ik heb brood gestolen in de ochtend na uitgaan bij de bakker omdat ik honger had. 

    -Vrienden, familie en vriendje hebben mij dronken moeten babysitten naar huis dragen of ergens zoeken waar ik weer 1 of ander avontuur aan het beleven was.

    -Het stelen had ik veel schaamte gevoel over ik deed zakkenrollen als ik me verveelde in de discotheek.

    Ik heb zingend een voicemail bericht ingesproken bij een jongen die ik leuk vond en nog een heel verhaal erachteraan, wat absoluut niet verstaan was.

    Ik heb op facebook een collega proberen te verleiden om 4 uur s'ochtends op de chat kacheltje lam en hij was al verloofd ik vond hem heel erg leuk. Ik wou dat ik de eer aan mezelf had gehouden.

    Ik haat de angst na het drinken het gevoel de grip over je leven te verliezen. De mensen die hebben kunnen misbruiken omdat ik niet voor mezelf zorgde. Ik ben altijd bang voor een leveraandoening. Pancreatiris, maag darm aandoening en ook dat ik hersenschade heb.

    Ook begrijp ik niet waarom het mij niet lukt om maat te houden en een ander wel. Het drinken is bij mij voornamelijk sociale angst verbergen.

    Dankjewel voor het lezen 

    Goodluck 2 you!

     

     

     

     

     

    Alsof ik mijn eigen verhaal lees! Ook ik... Van die achterlijke gedragingen, het is zó herkenbaar! Ook die angst naderhand omdat je de controle gewoon verliest! 

    Nu sober? 

  4. Eerst euforie! Niet willen eten maar wel hard door willen drinken. Ik wordt ongeremd, kan gaan doordrammen, mensen gaan benaderen die ik eigenlijk helemaal niet wil benaderen, brutaler worden, sex met mannen waarmee ik eigenlijk geen sex wil, valpartijen, mezelf onderkotsen etc etc... 

    Ik heb altijd enorme katers, ziek zwak en vreselijk misselijk! Over de 'emotionele' kater nog naar niet te spreken als je sex gehad hebt met een of andere Nono! Daarna vaak minimaal 5 dagen depressief en extreem vermoeid. Schaam mij vaak kapot voor mijn gedrag etc etc

    Drama! En tóch doe ik het steeds weer... 

  5. Hallo allemaal! 

    Ik ben een 35 jarige vrouw uit het noorden en 2.5 jr geleden opgenomen geweest met een alcoholverslaving. 

    Inmiddels ben ik erachter dat mijn verslaving véél verder reikt dan enkel de alcohol. Zo ben ik bekend met verslavingsgedrag op veler gebieden des levens... Relaties, Eten, roken, sociale media etc etc... 

    Momenteel ben ik ruim 2 weken gestopt met roken en ruim 8 dagen nuchter van alcohol. Ik ben een echte binge drinker en drink niet dagelijks, maar vaak wel meermaals per week veel teveel. 

    Ik ga hier eens rondneuzen tussen de gelijkgestemden!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...