Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Ronald87

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  20
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Ronald87

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ronald87

  Hallo ik ben Ronald

  Hm ja shoarma is altijd wel lekker !
 2. Ronald87

  Hallo ik ben Ronald

  Het cafe zal gelukkig geen probleem voor mij zijn. Helaas is de supermarkt met zijn bier afdeling nog altijd open. Nu boodschappen gehaald voor een paar dagen. Hoef ik even de super niet meer in.
 3. Ronald87

  Hallo ik ben Ronald

  Het grootste cadeau zal trots zijn. Mijzelf weer leren kennen. Een doel voor ogen en de kracht om dat doel te bereiken. Godver. Na dat ene biertje van gister merk ik idd dat ik continu de duivel weer op mijn schouder hoor. Ach eentje kan geen kwaad. Ach 1 keer nog een paar biertjes. Nee nee nee. Het is die duivel die ik moet verstommen. Die duivel die maar blijft zeuren aan mjjn hoofd. Die van ach.. wat maakt het nog uit je bent al genezen je hebt al bijna 2 weken niet gedronken nee. Nee nee je bent op de goede weg maar je hebt er nog niks mee bereikt. Je moet door. Je moet standhouden en vooral niet toegeven.
 4. Ronald87

  Hallo ik ben Ronald

  Ik weet t. Is heel gevaarlijk 1 biertje dus ik doe het niet meer. Eveb kijken dat filmpje en daarna even opruimen vandaag. Heb ook wel een en ander gelezen. 1 jaar voordat t soort van normaal is en 6 jaar om cognitief te herstellen. Doorgaan doorgaan. Gewoon niet meer doen. Kleine impuls aankopen ook stoppen want dat is ook gevaarlijk.
 5. Ronald87

  Hallo ik ben Ronald

  Toch 'stiekem' een biertje gekocht na werk. Er was geen alcoholvrij. Toch voel ik mij niet heel slecht want het smaakte voor geen meter. Ik tel hem gewoon niet mee. Anders had ik er nu al 5 op binnen 3 kwartier. Eigenlijk wel een bonus dat ie niet smaakte. Snel maar een ander beloningsysteem verzinnen.
 6. Ronald87

  Hallo ik ben Ronald

  Sneller dan gedacht. Kon aanstaande dinsdag al terecht. Al kan ik dan zelf niet. De week er op kan wel gewoon. Dus kan snel. En gelukkig in de buurt ! .
 7. Ronald87

  Hallo ik ben Ronald

  Thnx. Weet ook nog niet waar de huisarts op doelt met een online programma. Ga dat morgen ochtend horen....
 8. Ronald87

  Hallo ik ben Ronald

  Ga me eens even inlezen bij brijder en dan zie ik morgen wel ! Thnx
 9. Ronald87

  Hallo ik ben Ronald

  Goeie. Morgen ochtend belt de huisarts. Zal het even vragen. Zij had het al over een online programma heeft brijder dat ook ?
 10. Ronald87

  Hallo ik ben Ronald

  Dag 9 . Geen druppel gaat goed. Roken blijft lastig. Wel beetie geschrokken. Intake over 8 weken. Dacht daar kan ik naartoe leven. Blijkt dat er tussen de intake en begin van de behandeling ook nog 10 weken zit. 18 weken dus. Dat wordt nog een lange zit. Probeer vooralsnog alleen te focussen op de intake. Klein boekje gehaald waarin ik elke dag iets ga schrijven. Hopelijk lukt dat.
 11. Ronald87

  Hallo ik ben Ronald

  Klopt dat is idd het plan. En een dagboek ofzo. Nu nog 8 weken voor de intake. Al weet ik nog niet goed wat er komen gaat. Nu een week verder en wel nog steeds droog. Sigaretten zijn ook echt alles of niets. Als ik een pakje haal rook ik maar door en door. Geeft ook geen rust en krjjg er zo een dorst van.
 12. Ronald87

  Hallo ik ben Ronald

  Nou dat was de huisarts dan. Idd het valt niet mee. Kon over 4 dagen naar de andere kant van het land of over 8 weken bij de jellinek in de buurt. Toch voor jellinek gekozen en krijg een online module om de komende tijd door te komen. Over 8 weken dan hopelijk mijn eerste mijlpaal. En kan de zoektocht naar mijn problemen echt beginnen.
 13. Ronald87

  Hallo ik ben Ronald

  Hm toch weer een pakje sigaretten gekocht. Tweede pakje in een week. En een klein pakje. Scheelt al een hoop maar waarom blijf ik mijzelf daar dan toch mee pijnigen. Wel nog steeds geen druppel en dat is dan inmiddels dag 6. Nu proberen lijstjes te maken. Boodschappen lijstjes. Doelen lijstjes valkuilen lijstjes. Boete lijstjes etc. Zie er alleen een beetje tegenop vanwege mijn ADD eindigd dat meestal in 1 grote chaos waarin ik op het einde niet meer weet waar ik mee begonnen was. Hoewel ik deze week zonder drank doorgekomen ben met het bingewatchen van een serie. Na werk direct mijn bed in en dan serie kijken totdat ik nog maar een uur heb voordat ik weer mijn bed uit moet begin ik mij al wel iets frisser te voelen. Dat ik drie dagen geleden in de spiegel keek zag ik echt het hoofd van een hopeloos figuur en nu zie ik alwel iets meer kleur in mijn gezicht en frissere ogen. Denk dat ik zo maar eens begin met een lijstje van goede en slechte bezigheden waarin ik kan 'verdrinken'. Vanavond lijstje maken voor de huisarts morgen en ook maar eens mijn teken tafel weer eens installeren. Heb verdomme een mega tekentalent en daar doe ik helemaal niks mee. Waarom niet. Omdat ik alleen maar op de bank heb zitten drinken. Uit verdriet. Uit gewoonte. Op routine. Of omdat ik dacht morgen begin ik wel eens een keer. Misschien dat het er nu echt eens van gaat komen.
 14. Ronald87

  Hallo ik ben Ronald

  Ja niks doen en drinken. Jeej. Wat een leven. Ok nu 4 dagen serie serie zet in nu ook uit dat is ook klaar . Ga eens de tuin afmaken opruimen en megh. Onder ogen zien. Al zal dat nog wel even duren. Denk dat ik nog heel lang nuchter naar mezelf zal moeten kijken voordat ik in zie wat mij ertoe heeft gebracht. Waarom ik mijzelf heb gebroken.
 15. Ronald87

  Hallo ik ben Ronald

  Thnx allemaal. Ja gesprek met me mams was phhfd . In shock. Alcoholprobleem verbaasde haar ook niet en ze heeft me geZegt dat ze hoe dan ook van me houdt. Hoe dan. Dat verdien ik niet. Nog niet. Niet nu. Maar moet er voor zorgen dat ik dat gevoel omdraai. Nu elke dat vechten en doorgaan. In ieder geval 5 dagen nuchter. En alleen nuchter kan ik dit oplossen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...