Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Harm

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Harm

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Gaat het nog steeds goed ? Ik zit bijna op 0 !
 2. Ja echt ga wandelen begin maar met kleine rondjes in de wijk en bouw dit op !
 3. Beste bankrover en bezoekers hier. Ik heb van kinds af 13 jaar met veel plezier in de horeca gewerkt. Veel dagen en lange uren. Echt heel heel Veel meegemaakt oa zelfmoord van mijn depresieve vader 5 jaar suf geweest en vervolgens mijn moeder een tumor in haar hoofd .ze heeft jaren op bed gelegen in een verpleeghuis ik ging kapot van verdriet. durfde jaren mijn dorp niet uit en weet echt alles van hyperventilatie en paniek !!sinds mn 23 ste aan de seresta tegenwoordig ozazepam ik ben nu 53 en heb sinds enige tijd minder last .Verwerken doe je die angsten mischien nooit 100 procent zonder hulp .ik raad iedereen fysiotherapie aan ontspanningsoefeningen en ademhalings oefeningen. Het helpt echt .andere hulp heb ik nooit gehad. Ik gebruik dus al 30 jaar oxazepam ! En in dosis van wel 80 mg per dag ! En antie depresiva ! Maar ook 30 jaar ontrekkings verschijnselen . Enige tijd had ik de oxazepam zo afgebouwd dat ik slechts af en toe een nam. Weer een paar flinke knallers achter elkaar weer aan de pil ...Ik zou 14 dagen de kliniek in gaan was de bedoeling ! Ik zag dit echt niet zitten ! Wie wel ? Wat jij en ik in 14 dagen moet kunnen met begeleiding moet ik zelf in 3 of 4 mnd ook kunnen ! Dacht ik ! En het zei zo eerst een tikkie van de pil afbijten enige weken ..dan n halfje maar echt geen hele meer ! Wat ik er eerst afbeet zon 3 kwart pil gebruik ik nu nog maar een kwart ! En ?? Ik heb minder ontrekings bijverschijnselenselen dan met de 4 per dag waar ik al naar toegewerkt had ! Mijn lichaam wilde steeds meer ! Heel naar is dat kort gezegd geef tegengas ! Ik heb ruim 3 mnd zelfmoord gedachten gehad ! Geloof me ik heb 3 jaar niet echt gelachen terwijl ik altijd de sfeer wist te bepalen zodat we gierden van het lachen ! Onrust vreselijk weet niet waar je zoeken moet je kent het wel... Gisteren gierende lol gehad bij kennissen ! Zonder je niet af als je nog puf hebt je gaat achteruit maar ja de wereld is zo eenzaam tegenwoordig hier ook net zo goed ict wereld ! Geloof me stop langzaam met die troep !! Als het enigzins kan ik ben nu bijna clean en hoop dat ik geen klap krijg! Ik voel me minder suf ! Voel me rustiger ! Voel.mezelf weer het kan ! Sucses !
 4. Harm

  Breinschade

  Tolerantie betekent dat je gewend bent aan medicatie die daardoor niet meer goed werken...en je er steeds meer van wil nemen ..nodig bent voor het effect. Meer nemen is verleidelijk maar echt geen goede optie ook al denk je van wel. ( ik gebruik zelf ook ) maar wil afbouwen vandaar ik hier ben . Ik bijt een tikkie van de oxazepam af al een tijdje neem zo min mogelijk en neem nu steeds een halfje .zit op 4 x 10 mg oxazepam..mijn lichaam schreeuwde om meer maar ik ga er tegen in ipv meer. Wel vraag ik mij af hoe het verder zal gaan met mij. Iemand tips die afgekickt is ?
 5. Harm

  9 jaar Gokverslaafd

  Acuut stoppen en nooit nooit een cent weer doen. Je zal trots zijn op jezelf ipv doodziek ! en zijn ..al ruim 25 jaar geen cent meer nooit weer ! Acuut stoppen en vergeten '! Het is geen gokken..wat je denkt het is je geld weggooien !
×
×
 • Nieuwe aanmaken...