Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

stef36

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over stef36

 • Rang
  Nieuw hier

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. stef36

  9 jaar Gokverslaafd

  hey hey! het is heel herkenbaar..ik ben er ook al jaren mee bezig..wat helpt is hier de verhalen lezen! niemand hier is er beter van geworden! we kunnen niet stoppen 10k, 20k, 50k het is nooit genoeg! wees dus eerlijk tegen je zelf en anderen, praat erover en haal de betaal app van je telefoon en geef iemand inzicht over je bankzaken, iemand die je kan controleren..plus je moet de knop om zetten dat je nooit meer iets mag doen waar je geld mee kan winnen want je brein slaat gelijk alarm en het duiveltje staat gelijk klaar om je weer de afgrond in te helpen! sterkste, hou vol en hopelijk heb je wat aan me advies en als je wat voor mij weet ik hoor het graag!
 2. stef36

  Mijn verhaal

  hey hey! ik lees net je verhaal en het is zo herkenbaar..ik maakte in 1 maand van 150 euro eerst 25k en een dag later was het weer weg..na een paar dagen rust en laten even laten bezinken en 500 gestort en ik kwam tot 45k en diezelfde nacht was het nog weg..weer een paar slaaploze nachten..een week later me salaris was gestort en 1500 gestort en binnen 5 min had ik nog 150 over en vanaf dat moment was het 1 streep naar bijna 110k en ben bij 100k gestopt en gaan slapen..ik werd wakker en ging gelijk verder binnen een uur 25k lichter..s avonds maar weer proberen weer 50k lichter en de volgende dag de overige 25k foetsie..we vinden het nooit genoeg maar willen het steeds blijven proberen en we nemen ons voor als we zoveel hebben stop ik! nou ik ben inmiddels 8 jaar verslaafd en alleen maar stress en armoe rijker en vrienden, familie armer.. Ik heb het al heel vaak gezegd maar nu is het ook echt klaar..klaar om het hoofdstuk gokken vergoed te sluiten en nog wat te maken van me leven! het zal jou ook lukken..je vrouw zal je erbij moeten helpen en vooral de bankzaken opzich moeten nemen..geen pasjes of betaalapp op je telefoon helpt echt! nou succes!
 3. stef36

  mijn Verhaal

  Goedendag, Ik ben stefan, 36 jaar en inmiddels al 8 jaar verslaafd aan gokken, meerdere therapieen gehad bij tactus en amethist maar nog steeds hard leers. alle verhalen hier zijn zo herkenbaar en ja we weten allemaal dat we er niet beter van worden en toch blijven we er mee doorgaan. Ik heb afgelopen dinsdag me laatste geld vergokt en woensdag de hele dag aan het bellen geweest om de juiste hulp te vinden. Tot mijn verbazing is er voor een gokverslaving eigenlijk best weinig hulp! helemaal als je ook nog bij een zorgverzekering blijkt te zitten waar veel klinieken niet mee in zee willen. Ja ik kan weer naar amethist waar ik 2 uurtjes per week tussen alchol en drugs verslaafde zit en een groep van 8/10 man, iedereen verteld hoe zn week was en de 2u is al bijna om en plus dat ik niet snap dat je aan zo iets verslaafd kan raken en andersom snappen ze het ook niet. Ze zeggen wel een verslaving is een verslaving en dat is op zekere hoogte ook wel zo maar met middelen dan vraagt je lichaam er ook om en bij ons gokverslaafde is het vooral het stemmetje in het hoofd. ik heb heel wat mensen en deskundigen aan de telefoon gehad woensdag maar iedereen verteld of raad iets anders aan dus ja wat is nou de juiste hulp? ik ben er in iedergeval nog niet uit! misschien moet je het indd wel echt helemaal zelf doen. ik ben diegene die de stap neemt! ik ben diegene die gokt1 ik ben diegene die ook een andere richting op kan gaan! dus ja dat ik nooit meer gok is zeker want ik ben er nu ook echt klaar mee! Ik wil eerlijk kunnen zijn tegen over me kinderen,vrienden, familie, werkgever maar vooral tegen mezelf!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...