Spring naar bijdragen

Gladiator

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Man

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Gladiator's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Gladiator

    Het roer moet om

    Jij en anderen bedankt. Heb m'n verhaaltje van gisternacht flink ingekort, vond het toch wat teveel van het goede. Je laatste zin doet me erg goed.
  2. Gladiator

    Het roer moet om

    Hi laat ik me even voorstellen ... Qua alcohol dronk ik eerst alleen in het weekend. Toen elke dag als slaapmutsje, maar telkens meer ... En zo is het nu nog steeds. Rond een uur of 10 een stuk of 3 halve liters zwaar bier (ja, vandaar die nick), al dan niet combinerend met sterke drank ... werk gaat moeizamer, kom vaak met een kater opdagen. Zocht contact op met een psychiater. Maar hij zei dat het geen zin heeft om naar medicatie te kijken als ik erbij blijf drinken (het vloekt enorm met alcohol). Dus contact gezocht met Fact+. Gisteren het eerste gesprek gehad. Volgende week het volgende.
  3. Ok, dan leg ik hier eerst wel het een en ander uit: Had vorig jaar bij de VNN (Noord Nederland) gesprekken met een hulpverlener met het doel om te stoppen met alcohol. Kwam ook een psych aan te pas ... refusal vond men te link. Het werd hem dus niet. Ik zei het zelf wel op te lossen. Kon altijd terugkeren. Ging een tijd goed. Dus laatst belde ik weer met diezelfde hulpverlener. Hij adviseerde me het Fact, omdat het intensiever is en betere nazorg. Zat vannacht te zoeken naar een goed Nederlandstalig forum puur omtrent verslaving. Om zo er goed in te komen ... Ik ken Fok goed, maar dat is niet meer serieus te nemen. Voor iemand die hier net nieuw is kwam ik gisteren blijkbaar nogal vervelend over. Was niet de bedoeling, excuus. En nee, ik ben geen kloon. Blijf het ook niet zeggen... Zal proberen mee te posten deze week
  4. Sorry ... ik begrijp waar je naar toe wilt, ken het fenomeen trolls en dergelijke ook wel via andere fora. Onlangs aangemeld bij het "Fact" en zat wat rond te kijken naar een goed forum om me wat in de materie te verdiepen en te discussiƫren. Kan ook via Pb. Ben toch echt nieuw hier, 100%
  5. Ik vind het een dappere clip met een hele goede boodschap. Misschien een waarschuwing erbij zetten voor tere zielen ... Van dit concert krijg ik nog steeds niet genoeg:
  6. Het is tamelijk hard. Blijkbaar is dat tegenwoordig nodig om de meeste mensen te raken. Daarom moet je die clip ook tot het einde bekijken. Het begin is een spookbeeld. Gelukkig doen ze het uiteindelijk toch niet, omdat er op het juiste moment iemand is die er voor hun klaarstaat. Iedereen heeft iemand nodig ... en als je zelf niet zo diep in de shit zit, wees er dan voor diegene die daar wel in zit. Dat is de boodschap. Beetje zoals dit forum werkt, hoop ik.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...