Spring naar bijdragen

Cesje

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waarderingsactiviteit

  1. Like
    Cesje ontving een reactie van Cyclad58 in Van Temazepam naar Zolpidem   
    Bedankt voor je antwoord, helder. Ga het inderdaad nu niet meer terugdraaien en wacht wel even tot dinsdag af als dat lukt. Is vooral duizeligheid waar ik erg veel last van heb, val gewoon af en toe bijna om. De hoofdpijn is vandaag gelukkig al weer weg!
  2. Like
    Cesje ontving een reactie van Cyclad58 in Onze huiskamer 12 november   
    Goedemorgen!
    Ik dacht, laat ik als nieuweling meteen maar een nieuw topic openen. Al vanaf 5.00 uur klaarwakker, nog een poging gedaan wat slaap te pakken maar heb het opgegeven. Dit gaat weer een zwaar dagje worden 
  3. Like
    Cesje ontving een reactie van Cyclad58 in Benzo afhankelijk   
    Bedankt voor je reactie. De lorazepam heb ik eigenlijk niet echt afgebouwd maar daar ben ik cold turkey mee gestopt in opname. Daarnaast werd er nog allerlei medicatie aangepast, was geen pretje maar weet dus eigenlijk niet welke ellende van de lorazepam was en welke van de andere medicatie. Het is in ieder geval inderdaad een vreselijk middel.
    De oxazepam is nog wel een lastig verhaal want eigenlijk mag ik er maximaal 2 per dag, dat is wat ik voorgeschreven krijg. Alleen de laatste 2 maanden staan ze het een beetje toe dat ik mijn recepten eerder verleng maar ik vermoed dat ze mijn dosering niet op 60mg per dag zullen willen vastzetten wanneer ik ga afbouwen. Maar goed, dit zal ik moeten overleggen.
    Ze hebben het wel gehad over omzetten naar een ander middel, dat zal dan inderdaad diazepam zijn vermoed ik. 
    Zal eens kijken naar de dagelijkse topics, bedankt voor de tip!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...