Spring naar bijdragen

Marloe

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Marloe's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Marloe

    Voorstellen

    Wat een mooi idee Yana! Voor nu heb ik eerst een briefje gemaakt met de voor en nadelen van drinken. Allemaal bedankt voor de steun dat dpet mij goed. Ik zou graag met korte citaten terug reageren maar weet nog niet hoe dat moet. Gisteren was echt een *dag die wil ik vandaag niet weer! Ik v ind de dag erg lang duren zo gaat dat over? Ik ga nu een vriend helpen in huis. Dan ben ik iig een halve dag verder!
  2. Marloe

    Voorstellen

    Misschien moet ik dit nog maar een paar x nalezen. Ik heb gedronken! Zo niet forumwaardig. Nu ook gelijk stoppen hoe deel ik mn dag in zonder alcohol! Thxss voor je lieve bijdrage. Ik heb net de rest weggekiept in de gootsteen maar het voelt alsof ik het half afgemaakt heb. Te weinig om te gaan slapen en teveel om nog iets te gaan doen.
  3. Goedemorgen, Nieuw hier ik hoop dat ik er een beetje tussenkom. Dag 2 van mijn goede voornemen het is nog lastig! Ik wens iedereen veel succes vandaag!
  4. Marloe

    Voorstellen

    Helaas mag ik daar nu niet heen ivm spataderen.
  5. Marloe

    Voorstellen

    Goedemorgen allemaal, Wat lief jullie steun! Geen veroordelingen niets. Ik heb het drankje van penny geprobeert maar moest er wel ff aan wennen. Verder heb ik het niet helemaal gehaald er zat nog 1 glas in een fles die in bij de lege flessen stond. (Jaja hoe erg kan het zijn) deze opgrdronken met een halve slaappil. Ik sliep al om half 8 tot net. Ik wist gewoon niet wat ik met die lege avond aan moest. Vitamine B1 slik ik al.. Straks even poetsen en dan kijken hoe ik deze dag doorkom. #moegeenpufgeenenergie.
  6. Marloe

    Voorstellen

    Dank jullie wel! Ik weet dat het versta diger is maar mij schaamte is te groot. Dit is al een hele drempel voor mij. Trillen doe ik (nog) niet ben alleen ontzettend gespannen en angstig. Mijn masker moet af het masker wat ik jarenlang gedragen heb. Ik ben druk aan het poetsen geweest en nu ben ik kapot. En tja nu op een andere manier proberen te ontspannen. Ik hoop dat als ik gewend ben om mij hier uit te spreken ik daarna naar de h.a durf. Want dat is het grootste onderliggende probleem confrontatie angst. Ik ga zo het drankje van penny proberen!
  7. Marloe

    Voorstellen

    Ik zit met tranen in mijn ogen te lezen nu. Yana ik zal je bericht vandaag nog een paar keer lezen als motivatie. Penny ik wil nu stoppen maar heb het nu al moeilijk. Gevoelens van angst , schaamte en verdriet komen boven. Normaal verdrink ik die ( ja nu al op dit tijdstip) 3 flessen op vrije dagen is voor mij ook geen uitzondering. Normaal werk ik 40 uur maar deze week heb ik vrij genomen. Ik was uitgeput. Mijn concentratie wordt ook steeds slechter.
  8. Marloe

    Nieuw

    Ik heb je verhaal gelezen echt superknap! Hoe voel ne je nu?
  9. Marloe

    Voorstellen

    Goedemorgen, Bij deze stel ik mij voor.. Marloe bijna 50 en voorgenomen om als ik 50 mijn leven drastidch te veranderen. Ik drink teveel gemiddeld a derhalve fles wijn per dag. Werk ik niet zit ik de hele dag op de anm met een glas wijn. Vandaag is de eerste dag van mijn nieuwe leven. Ben erg bang voor de onrustgevoelens die naar boven gaan komen en doe te hendelen. Ik hoop hier steun te vinden!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...