Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Melis1122

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Melis1122

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hallo lieve mensen, Fijn en toch soms confronterend om jullie berichten te lezen! Ik voel me best heel erg goed op dit moment. Ik ben niet meer zo verdrietig en zie alles weer helemaal zitten! Soms baal ik nog wel, maar ik ben stiekem deze maand toch een beetje trots.. ik heb 1000,- op mijn spaarrekening gezet! Hoe gaat het met jullie? Liefs!
 2. Hi, Fijn je berichtje, ik beheer mijn financiën op dit moment wel zelf. Sinds de dag dat ik dit bericht heb dit forum plaatste heb ik niet meer gegokt. Daarnaast heb ik mijn mobielen internet bankieren wel tijdelijk van mijn mobiel gegooid. Ik wil het zelf even niet zien. Ik weet eerlijk gezegd ook even niet wie mijn financiën zou moeten beheren en daarnaast voelt het deze keer echt of ik sterk genoeg ben! Hoe gaat het bij jou?
 3. Hi B, Wel fijn dat je niet hebt gegokt, snap je heel erg goed.. ik heb ook mijn momenten. Heb jij schulden op dit moment? Vandaag werd ik erg verdrietig wakker.. krijg het nare gevoel op dit moment niet weg.. Groet, Melis
 4. Hi B, Ik kijk naar een aantal dagen terug.. ik lag het precies zo bij als jou.. ik sliep om 11 uur s'morgens, ik moest om 15:00 werken.. om 13:00 uur stapte ik doodmoe mijn bed uit en heb vrij weinig uitgevoerd op mijn werk.. nu enkele dagen later voel ik me beter.. en gok vrij! En betreft het cancellen van de withdraw we kunnen elkaar de hand schudden.. je komt in een roes en je kan niet meer helder denken en/of stoppen. Je blijft gokken tot alles op is.. hoe voel jij je nu?
 5. Hi Drama, Pfff.. ik snap hoe je je voelt.. ik voel me al 5 dagen ellendig. Over een maand voelen we ons beter! en niet te vergeten gok vrij. Heb jij leuke dingen waar je naar uit kunt kijken? Of hebt?
 6. Wat ben ik blij met jullie berichten! Ik had net weer een drang om te gokken, maar jullie berichten houden mij er nu vanaf! Ik heb open kaart gespeeld tegen een vriend. Ik wil mijn ouders niet nog meer verdriet doen. Ik denk dat ik morgen de huisarts bel om met iemand te praten.. Het probleem is volgens mij niet het gokken, maar het probleem ligt verder dan dat. Dit hele gedoe moet een oorzaak hebben. Gokken brengt me van de wereld, ik hoef nergens aan te denken.. ik draai letterlijk door! Ik antwoord berichten van vrienden niet, ik negeer m’n ouders, ik isoleer mezelf tijdens het gokken. Hoe gaat het bij jullie?
 7. Wellicht kunnen we elkaar helpen?
 8. Beste forumleden, Gisteren stond ik met mijn telefoon in mijn handen en draaide ik het nummer van een verslaving centum. Helaas was het pinksteren, dus er werd niet opgenomen. Vandaag voelt de stap toch een beetje te groot, dus dan maar even mijn verhaal kwijt via dit forum. Ik heb een probleem.. een gok probleem.. Ik denk dat ik nu circa 4 jaar aan het gokken ben. Voor de buitenwereld lijkt het of ik alles goed voor elkaar heb. Ik heb sinds 2 maanden een appartement gekocht, rij in een leuke “nieuwe” auto en zie er verzorgd en netjes uit. De realiteit is toch echt anders. 2 jaar geleden heb ik al mijn spaargeld vergokt. Ik denk circa 35.000 euro. In eerste instantie ging ik naar de bank, zodat ik rood kon staan. Eenmaal bij de bank confronteerde de medewerker me met het overboeken van grote bedragen naar verschillende sites. Ik ben in tranen uitgebarsten en heb de bank mevrouw alles opgebiecht en ik beloofde haar dat ik alles tegen mijn ouders zou vertellen. Dit heb ik dan ook gedaan, direct bij aankomst thuis heb ik alles opgebiecht. Die dag ben ik “tijdelijk” gestopt met gokken. Nu 2 jaar later heb ik een zware terug val gehad. Ik heb in 2 maanden tijd 15.000 vergokt. (Tussen door een aantal keer naar het casino geweest, maar niet te gek) Ik heb net een appartement gekocht, dus ik snap niet wat mezelf bezielt! Als ik eenmaal gok, kan ik niet stoppen, als ik win verlies ik het net zo hard en als ik verlies, stort ik bij om het terug te winnen. Ik heb geen schulden(dit ook nooit gehad), ik heb op dit moment nog 5000,- op mijn rekening staan. Maar ik ben er ziek van, financiële problemen of niet maakt het probleem niet minder erg. Eerst was het HC, nu online gokken. Vooral Slots en af en toe blackjack.. Sinds gisteren ben ik gestopt. Ik gok nooit meer! Echt niet.. Zijn er mensen die mij willen ondersteunen in het voorgoed stoppen met gokken? Liefs
×
×
 • Nieuwe aanmaken...