Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Louloubaby

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Louloubaby

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Louloubaby

  Kracht gezocht

  Hey Kannietmeer, Ik weet niet of ik hier zo maar kan binnenvallen, maar ben heel erg benieuwd hoe lang jij Benzo's hebt gebruikt? Ik heb heb het 16 jr. gebruikt, ik gebruik Oxazepam, en sinds een half jaar ben ik aan het afbouwen met 1 mg per maand. Alvast bedankt!
 2. Beste, Dank u voor het antwoord. Het is inderdaad zo dat mijn huisarts en psychiater hier van op de hoogte zijn. Het afbouwschema heb is ook bepaald met de psychiater. Inmiddels bouw ik af onder leiding van mijn huisarts af doordat ik een aanvaring heb gehad met mijn psychiater. Zij heeft mij altijd gezegd dat dat als ik zo langzaam af zou bouwen niets zou kunnen merken van eventuele ontwenningsverschijnselen. Nou is het zo dat ik mij een aantal weken zo geleden zo rot voelde dat ik haar toch wel redelijk in paniek belde, ik zei haar toen dat het op deze manier niet vol te houden was, ook omdat ik nog niet zeker wist dat deze klachten er bij horen en dat ik dus fysiek niets mankeer, Ik had mij nl ook al een aantal keren bij de huisarts gemeld en die heeft toen allerlei bloedonderzoeken gedaan. In mijn paniek heb ik dus tegen de psychiater gezegd dat ik terug wilde naar 15 mg. zei vertelde mij dus dat zij dat niet kon doen en dat ik dat maar met mijn huisarts moest overleggen of mijzelf op moest laten nemen. Er kwamen van haar kant geen vragen wat ik dan voelde of waarom ik mij zo druk maakte. Zij heeft mij, mijn inziens, zo aan mijn lot overgelaten dat ik besloten heb bij haar mijn gesprekken te te stoppen. Mijn huisarts weet hier ook van en daarom bouw ik nu af onder zijn begeleiding. Een aantal dagen na de aanvaring met de psychiater had ik een afspraak met de controlerend geneesheer en hij legde mij uit dat ik dat ik tijdens het afbouwen wel degelijk klachten zou kunnen krijgen. Sindsdien ben ik een stuk meer gerustgesteld en nadat ik dit forum tegen ben gekomen ging er eigenlijk een wereld voor mij open. Ik weet nu dat ik zal moeten doorzetten en dat het er allemaal bij hoort Wel valt het mij op dat, de hulpverleners en huisarts, waar ik mee te maken heb, wel heel slecht op de hoogte zijn van de eventuele klachten tijdens het afbouwproces. Ik bouw dus zeker niet op eigen houtje af, maar wilde eigenlijk dus via dit forum wat meer te weten komen over de klachten bij het afbouwen en in contact komen of lezen over andere die in het zelfde schuitje zitten.
 3. Beste, Na ongeveer 16 jr. Oxazepam gebruikt te hebben ben ik ongeveer een half jaar geleden begonnen met het afbouwen en dit met 1 mg per maand, heel erg langzaam dus. Dankzij dit forum ben ik er dus achter dat de fysieke klachten die ik heb ontwenningsverschijnselen zijn. Er is mij door de huisarts als door de psychiater gezegd dat ik hier niets van zou merken. Nu heb ik deze klachten ook nooit gelinkt aan het afbouwen omdat deze mij al die jaren al zeer bekend zijn maar niet in de mate zoals ik ze nu ervaar. Nu heb ik begrepen dat je bij langdurig gebruik ook tussentijdse ontwenningsverschijnselen kunt hebben. Zou dat dan bij mij het geval geweest kunnen zijn? De dosering is nooit verhoogd en altijd op 15 mg per dag blijven staan. Soms kwam het wel eens voor dat ik een tabletje extra nam omdat ik dus van deze klachten had en meestal verdwenen deze dan ook weer. De volgende klachten ervaar ik vaak tot altijd. Ontzettend moe zijn, totaal geen energie, een suis in mijn oor, het gevoel alsof mijn hoofd vol met watten zit, een gevoel van griep maar zonder koorts, heel wazig zien, veel pijn in vooral nek en rug, moeilijk fel licht kunnen verdragen. Ik hoop dat u mij hier een antwoord op kunt geven.
 4. Louloubaby

  Afbouwen Oxazepam 15 mg.

  Hallo allemaal, Wat ben ik blij dat ik dit forum tegen ben gekomen er gaat een wereld voor mij open! Ik gebruik sinds een jaar of 16 Oxazepam 15 mg per dag voor mijn angststoornis. Nu ben ik sinds een half jaar bezig met afbouwen, dit met 1 mg per maand. Sinds kort weet ik dus pas dat hier fysieke klachten mee gepaard gaan. Dacht echt dat ik iets mankeerde. Ik heb me nooit gerealiseerd dat het zo verslavend is. Ben heel blij te lezen dat dit er allemaal bij hoort en dat het dus een kwestie is van doorbijten. Ik zit inmiddels op 9 mg per dag en ik heb dus nog wel even te gaan. Zijn er hier misschien ook mensen die dit middel ook zo lang hebben gebruikt en wat zijn jullie klachten?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...