Spring naar bijdragen

Syrah

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

444 profielweergaven

Syrah's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Oke hier heb ik wat aan, gewoon gaan liggen en proberen te slapen.
  2. Goedenmorgen allemaal, ik heb een vraagje? Ik slaap nog steeds slecht na 36 dagen alcoholvrij zijn. Hadden jullie daar ook last van? Ondanks kruidenthee met honing drinken voor ik naar bed ga.
  3. Syrah

    Voorstellen

    Lieve benerklaarmee, Wij zijn bijna tegelijk begonnen, en het is moeilijk, nu 35 dagen bezig met 1 dag misgegaan, maar gelijk diep ademhalen en volgende dag verder, ondanks een groot feest 1 week later heb ik het zonder alc.overleeft. Misschien een tip, ik lees het boek Chardonnee en het boek Nou nog eentje dan, zo herkenbaar geeft zoveel steun, en moed om door te gaan met stoppen. En valkuilen kom ik zeker nog vaak tegen, en zal ook nog wel op mijn bek gaan, maar ik wil positief blijven. Ik wens ons sterkte samen.
  4. Syrah

    Lekkerinjevel.

    Dank je Bob, ik ben ook wel n beetje trots op mezelf. Ik hoop zo dat ik dat blijf. Ik zal nog vele valkuilen tegenkomen. Daar reken ik wel op. Maar tot nu toe, hou ik de moed erin!
  5. Syrah

    Lekkerinjevel.

    Het was n super leuke avond en ook gedanst, ik heb totaal niet gesmacht naar een wijntje, feest duurde van 19.00 tot en met 1.00 uur. ik zag veel mensen stomdronken worden, wouw dat gaf me een enorme kik!, vooral de volgende dag rond 13.00 uur liep nog iedereen met n kater rond. Dan denk ik,....hier doe ik het voor! Ik had medelijden met de feestgangers, voor mij nooit meer dacht ik.Je bent meteen genezen als je dit ziet na 33 dagen alcoholvrij . Dus vandaag n positieve dag zeg maar, ik ben blij.
  6. Syrah

    Lekkerinjevel.

    Gaat lukken, veel de dansvloer op, val ik ook nog af. Haha.
  7. Syrah

    Lekkerinjevel.

    Bob en Susana bedankt voor jullie antwoord, dat beurt mij echt op. De eerste weken is net of je de weg kwijt bent, slecht slapen en overal trek in. Dus ik ben nu al blij dat ik er ruim 4 weken erop heb zitten. Het gaat iedere dag iets beter, vooral als het middageten achter de rug is, geen wijntje in de keuken bij het koken gaat ook steeds beter. En wat fijn om de verhalen te lezen, dan geeft moed, ik ben de enige niet. Syrah gaat positief verder.
  8. Syrah

    Lekkerinjevel.

    Hoi ik Benerklaarmee, leuk dat we idd samen begonnen zijn, dan kun je elkaar steunen. Vanavond is hier een groot feest in de kroeg, oh oh mijn buuf in Spanje is vandaag 60 jaar geworden, maar ik ga de uitdaging aan, geen wijn voor mij vanavond. En het verhaal van Bob heeft mij aan t denken gezet, gewoon kappen. En probeer de mensen te laten kletsen “toe neem er eentje joh”?! Wordt vervolgt hoe ik de avond doorgekomen bent,
  9. Syrah

    Lekkerinjevel.

    Hoi Cleo66. Het liefst wil ik idd helemaal stoppen, maar dat * moeilijk als je ook veel in Spanje bent, er wordt hier heel wat wijn genuttigd en dat begint hier gewoon vanaf een uurtje of 2. Daarom ben ik dit echt zat, nu drink ik op n terrasje biertje 0/0 alc. Dus wat jij zegt, wil ik zeker die 3 maanden aangaan.
  10. Syrah

    Lekkerinjevel.

    Goedenmorgen allemaal. Fijn om in dit forum te zitten, ik noem mezelf Syrah, omdat ik dat n heerlijk wijn vind (vond)!! ik ben 67 jaar, en dronk 1 fles wijn per dag, in het weekend werd het al gauw 2. Ik ben 2 januari gestopt met de wijntjes, en tot nu toe, 2 februari, 2x in de valkuil gevallen, maar ik ga ervoor, daarom heb ik me aangemeld. Ik ben n oma van 4 prachtige kleinkids en wil ze nog heel wat jaartjes met z’n dolle.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...