Spring naar bijdragen

Laar

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Laar's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Dag Ad, Ruim 2,5 jaar. Niet constant, met ups en downs. Ik slik de benzo’s ook op momenten dat ik ze achteraf niet per see nodig had. Fijn dat je me uitnodigd voor de Huiskamer. Wellicht heb ik er wat aan. Bedankt voor de info Ad.
  2. Ik gebruik het voor slapeloosheid. Maar de bijwerkingen die de middelen hebben (postieve) gebruik ik het nu ook voor. Denk aan stressvermindering, meer zelfvertrouwen etc. ik neem het niet dagelijks, maar als ik dan opsta (ook al heb ik redelijk geslapen). Word ik brak wakker en chagrijnig. Bedankt voor je feedback, het is gewoon rommel en ik moet ernee stoppen, wat me meerdere malen is gelukt voor een oaar maandjes. Dus dit moet me wel weer lukken. Slik wel hoge dosissen nu maar probeer geleidelijk af te bouwen.
  3. Hoi! Ik ben nieuw hier en zal me in het kort even voorstellen. Ik ben nu 2,5 verslaafd aan benzos, wel met ups en downs. Ben er een tijdje vanaf geweest dmv seroquel, wat ook geen pretje was maar wel werkte. Tijdje later toch weer begonnen door verschillende omstandigheden. Ik wil graag weer van dit spul af want ik weet wat het met je doet. Ik heb geen idee waar ik nu zit qua tolerantie, die is behoorlijk hoog. Kan makkelijk 2 mg clonazolam hebben. Nou voel ik mij de dag na gebruik en redelijk goed geslapen te hebben heel energiek en ik heb zin om dingen te ondernemen. Ik ga weer sporten, heb meer zelfvertrouwen. Ik vroeg mij af of jullie dit herkennen? Eigenlijk het enige vervelende is, is dat ik niet meer gevoelig ben vior seks, wat ik heel vervelend vindt voor mijn vriend, en natuurlijk mijzelf. Ik vroeg mij af of jullie dit herkennen? Lieve groetjes, Laar
×
×
  • Nieuwe aanmaken...