Spring naar bijdragen

R14

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    16
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

R14's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. @Bezinning tuurlijk mag je van mij meelezen en ook evt reageren. Het is niet niks om samen met een gokker/verslaafde te leven maar ondanks hou je van hem en blijf je bij hem. Positief en negatief. Het aller belangrijkste is dat je vriend ZELF wilt stoppen en dan ook de “knop” mind set wilt omdraaien. Als dat nog niet het geval is, kan je praten en doen wat je wilt. Maar dat heeft geen zin. Gelukkig staat alles nu even op een laag pitje. Alleen de online casino’s zijn open. Maar dat moeten zij echt afschaffen, dat is de ergste vorm van gokken. Ik zou zeggen, succes!
  2. @stopgamble probeer je mind set te veranderen. Probeer je knop in je hoofd om te zetten. Als je DAT lukt dan kan je alles aan. Ik roulette al meer dan een jaar niet meer
  3. Beste, Ik ben sinds 2018 helemaal gestopt met roulette. Ik speel zo nu en dan eens een toto. Maar vanaf mn roulette verslaving ben ik af. Zo fijn gevoel. Je moet je eigen knop om willen/kunnen zetten, als je dat kan en doet dan ben je er en lukt het je. Daar ben ik mezelf heel dankbaar voor. Ik lees ook nog de berichten, veel van jullie zijn erg positief een enkeling heeft nog een terugval. Dat is niet al te erg, maar heb wel in je achterhoofd dat je de knop wil/kan omdraaien, als dat je uiteindelijk lukt, heb je heel veel gewonnen. Als je wint, speel je uiteindelijk door omdat je meer wilt en als je verliest wil je het verloren geld terug winnen. Dus roulette heeft sowieso geen meerwaarde. In elk geval is het MINDFUCK.
  4. Dag allemaal! Sinds 31 juli vorig jaar niets meer gegokt qua roulette. Heerlijk!
  5. Beste allen, Naar mijn idee is het gewoon een knop omzetten voor jezelf en dan ben je er ook helemaal klaar mee (ik tenminste) ben naar jellinek geweest en met een behandelaar gesproken. Afgelopen week de laatste keer. Ook bij hun aangegeven dat het voor 70% je mindset (knop omdraaien) is. En 30% handvaten van buitenaf, om als je wilt gokken handvaten te hebben om het dan niet te doen. Ik ben nu vanaf 31 juli clean en niet meer gegokt. Wil als ik er aan terug denk ook niet meer naar terug. Als je verliest voel je je *, maar als je wint is het “even” leuk. Maar 8/10 x vergok je het toch weer. Dus uiteindelijk voel je je dus ook gewoon *. Succes heren!!
  6. @Dillan wat een verhaal. Maar zo herkenbaar verhaal. Het liegen en bedrog. 31 juli 15,5K verloren binnen een uur. Hierna eigenlijk niet meer geroulette. Voelt erom goed. Wel af en toe eens een totootje. Ook ik loop bij een psyocholoog. Praten praten praten. Gaat goed. Vooral wat mensen hier boven al zeggen wees slim en sterk. Alleen dan red je het. Inkomen gaat weer omhoog. Je kan weer sparen. Allemaal lekkerder dan geld er in blijven gooien. Met het idee dat als je een keer wint stopt. Maar niks is minder waar.
  7. @Inspector probeer je bankzaken sowieso uit handen geven. Dat scheelt heel veel. Heb je niet meer de behoefte om te gokken etc. Onderneem andere dingen in het leven!
  8. @Inspector Pff lastig om te horen. Terwijl je afgelopen maandag nog aangegeven hebt dat het goed gaat met je. Probeer er ook door heen te prikken hoe lastig de omstandigheden zijn. We zijn mensen en sterk genoeg om in welk omstandigheid je ook komt, er altijd weer uit te knokken. Sowieso is het dan niet handig om te gokken. Dat doe je dan ook gelukkig niet! Ik moet eerlijk zeggen. Met mij gaat het goed. 30-31 juli voor het laatst gegokt. 14,5K verloren. Maar hier denk ik nauwelijks meer aan. Het is gebeurd. Maar een eye opener. Ook geen toto's etc meer. Ik zie nu in dat ik dingen kwijt ga raken als ik nu niet zou stoppen. En dat wil ik absoluut niet. dus probeer positief te zijn en te blijven. Weet dat het lastig is, en kan zijn! Hou je haaks!
  9. @Inspector goed om te horen. Ik deel je mening in wat je zegt. Voel mezelf namelijk ook erg goed. Geen terugval gehad en hou geld over waarvoor het bedoeld is!
  10. @Klaas170 kijk eens aan! Dat is positief! Altijd goed om zoiets van andere ook te horen! En de andere ?
  11. Hoe gaat het hier allen? Met mij gaat het voor alsnog zeer goed. Voorspoedig zelfs!
  12. @Klaas170ja klopt. Ik wist ook daadwerkelijk niet waarom ik ging spelen. Zat in een trance/roes. Dag en twee dagen erna kwam het besef pas. Nu precies een week geleden is het gebeurd van 9/10 uur avond. Hèt is stom geweest. Maar probeer mezelf eroverheen te zetten. Wat vooralsnog aardig lukt.
  13. Het was gewoon super dom van mij dat ik het ww weer terug vroeg omdat ik dacht dat die 14,5K er doorheen was. En later dan toch binnen een uur opgespeeld. Het heeft gewoon zo moeten zijn.. als als als bestaat niet. Ik had het kunnen hebben als ik geduld had en nu misschien is had gevraagd of het er doorheen was. Maja ik weet dan niet of ik dan ook daadwerkelijk gestopt was. Misschien dsn nog meer spelen, hogere bedragen en wel mijn eigen spaargeld er bij in gegooid. Misschien wel een goeie eye opener
  14. Inderdaad, en het draait/draaide alleen maar om gokken in mijn leven. Daar wil ik nu vanaf zijn. Ik heb een leuk huisje, vriendin en nog genoeg spaargeld. Toch wil ik wel hulp zoeken, zelf probeer ik ook al de knop om te zetten. Internet bankieren van mijn telefoon gehaald. En mijn moeder mijn pasje. Ook geen toto's meer. Vind het vooralsnog wel relaxed.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...