Spring naar bijdragen

eltoroloco

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

eltoroloco's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Hi Dred1, Bedankt voor je reactie. Ik weet ook nog niet zo goed in welke categorie ik thuis hoor op het gebied van gokverslaving. Als je echt verslaafd bent, begrijp ik je reactie volledig. Op het gebied van drugs/alcohol weet ik mijn grenzen namelijk. Ik ben nu denk ik meer op ontdekkingsreis om mezelf uit te vinden en ik ben benieuwd welke conclusies ik uiteindelijk ga kunnen trekken. Ik hoop dat iedereen die hiermee kampt succesvol kan zijn op zijn manier. De ene persoon zal inderdaad alles op het gebied van gokken moeten vermijden, de ander kan het wellicht wel zien en er gebeurd niets. Ik ben benieuwd! Tot 25 augustus!
  2. Sinds mijn laatste bericht maandag op maandag heb ik niet meer gegokt. Ik heb lichtelijke maatregelen genomen (die uiteraard ook weer makkelijk te omzeilen zijn), namelijk 2 websites waar ik op gokte geblokkeerd. Unibet heb ik een €30 deposit limit op al jaren, puur om gewoon toto te kunnen spelen. Ik heb er een keer of twee in de tussentijd aan gedacht. Ik had toen ingelogd op Unibet en ging puur daar kijken op de tafel wat mensen deden op de high roller tafels. Soms zag ik mensen mooie bedragen winnen, maar soms zag ik ze aanzienlijk vaak verliezen. Na ongeveer 5 tot 10 handjes gezien te hebben realiseerde ik me meteen waarom ik ook niet meer wil spelen, of tenminste, op het niveau hoe ik voorheen heb gespeeld. Ik denk dat gokken op iedereen een andere werking heeft. De ene is gevoeliger voor verslaving dan de andere. Dat zal altijd zo blijven. Ik denk persoonlijk dan ook dat je je verslaving echt de baas bent, als je er juist mee in aanraking kan komen, maar het beperkt weet te houden. Je kan alles blijven ontlopen en door het leven gaan met oogkleppen, maar dan voelt het meer als uitstel voor executie. Als jij vier keer per jaar bijvoorbeeld naar het casino gaat met €100 op zak en het daarbij kan houden zonder nog een keer bij te pinnen of iets in die richting, dan heb je het echt onder controle en ben je niet verslaafd. Of ik op dit niveau zit of ga komen, ga ik nu in ieder geval niet testen. Aankomende dinsdag salaris. Wil een hele maand eerst niet gokken. Dan gaan we weer verder kijken. Mocht het in de tussentijd fout gaan meld ik mij zeker, anders ben ik rondom 25 augustus weer terug te vinden op het forum met een nieuwe post. ElToroLoco.
  3. Goedendag lotgenoten. Ik heb alle 7 pagina's gelezen en besloten om zelf ook maar mee te gaan schrijven. Net als de meeste begon het rond mijn 18e met toto blaadjes, waar vervolgens de inzet steeds hoger werd en uiteindelijk Blackjack een grote factor werd. Mijn enige troost is dat ik niet letterlijk al mijn geld verbras, maar wel rekening houd met rekeningen die ik moet betalen en leefgeld voor de maand. Ene maand leef je hierdoor wat breder dan de andere. Toch vind ik nu dat het een keer moet stoppen. Ik leende altijd bij gedurende mijn studietijd bijgeleend voor mijn webshop die ik toen op heb gezet. Daardoor was ik al ruim €10,000 lichter. Met gokken erbij komt daar nog €10,000 waardoor ik €20,000 leenschuld heb bij DUO. Momenteel ben ik 24 en word ik volgende week 25, en vind dat dit nu moet stoppen. Ik heb een leuke baan op dit moment en met een goed toekomst perspectief waardoor ik voor mijn 30e die schuld weggewerkt wil hebben en dan eventueel een huis wil kopen. Ik ben professioneel sporter en studeer naast mijn baan ook nog dus heb een druk leven. Eigenlijk past gokken er ook niet in. Toch gebeurde het vaker. Ik ga het ook van mij afschrijven hier en hoop dat alles verder goed gaat komen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...