Spring naar bijdragen

gompie

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

gompie's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. gompie

    Afkick benzo

    dag Loetje, Het kan best zijn dat de afbouw te snel is gegaan. En ook de seroquel die je nu gebruikt, moet weer afgebouwd worden. Op facebook "langzaam en verantwoord afbouwen van antidepressiva en benzodiazepines" en "benzostrijders" vind je veel tips. Daar bouwen mensen dia af in tiende mg gedurende langere tijd.
  2. gompie

    verslaafd

    de meeste mensen houden zich aan recept van arts en raken afhankelijk. Het is zeker niet zo dat er sprake is van langdurig misbruik zoals je lijkt te suggereren
  3. Ik heb het gekregen vanwege paniekaanvallen. Die heb ik al vele jaren niet meer.
  4. Sterkte allen! Ik ga er in ieder geval voor om het bij 24 jaar lang benzo gebruik te houden. Ik heb mij vergist , het zijn geen 20 maar 24 jaar. Hoezo , het doet iets met de hersenen. Tot later, Gompie
  5. gompie

    20 jaar

    Taperen is moeilijk om te doen. Ik taper zelf niet, maar minder beetje bij beetje. Een aantal mensen weten ervan af. Verbergen kost erg veel energie. Als je het maar voor jezelf kunt accepteren, dat is het belangrijkste om mee te beginnen.
  6. gompie

    20 jaar

    als je kijkt naar de manual van ashton op internet: ga naar schema 2 en kijk in welke stage/ fase je zit. Lees alsjeblieft het gehele document . Het klopt naar mijn mening echt niet dat een psycholoog je niet wil helpen omdat hij je klachten als verslavingsproblematiek ziet. Wat doet dat er in de praktijk voor jou toe? Jij zit met klachten , jij zoekt hulp en vindt een dichte deur. Ik kan daar erg boos om worden! Het schema geeft mij houvast. Ik hoef zelf even niet meer na te denken, erg fijn is dat soms!
  7. gompie

    Ema

    vanaf half december. Bouw alsjeblieft rustig af. Te snel afbouwen is niet goed. !
  8. dat gaat lukken hoor Senna. We zitten beiden op dezelfde dosis, ik iets meer en ietsje langer. maar we komen er van af. hou mij op de hoogte, ik ga binnenkort ook naar 10. ik hoop dat ik geen extra hartkloppingen krijg. Donderdag krijg ik een holter, om alles uit te sluiten. Laten we elkaar op de hoogte houden, dat geeft steun
  9. gompie

    Ema

    dag Ema, ik ben ook nieuw hier. En inderdaad afbouwen is een hel. Je bent niet alleen hier op dit forum. En ik geloof echt dat je er weer van af kunt komen. Zoals vaker gezegd op dit forum: ken je het ashton manual benzodiazepines. Even googlen dan vind je het wel. Is ook in het NL vertaald. Moed houden!
  10. dag allen, ik ben nieuw hier. 20 jaar 40 mg oxazepam. nu overgestapt op diazepam, dosis is nu 11 mg. het is een strijd , om zo maar te zeggen. maar ik ben ook wel een beetje trots dat ik het schema kan volgen. ik hoop mijn weg te kunnen vinden op dit forum. het is allemaal nieuw dit zo maar ook wel erg fijn om met anderen in contact te komen die weten waar ik het over heb als ik zeg dat afbouwen moeilijk is.
  11. gompie

    20 jaar

    o ja ik gebruik nu nog 11 mg diazepam. vorige week met ambulance naar ziekenhuis vanwege hoge bloeddruk en hartkloppingen. Echt heel akelig die hartkloppingen. Ik ben zo boos op al de huisartsen die maar zijn blijven voorschrijven . Zelf heb ik de Asthon methode gevonden op internet, huisarts kende het niet en de lokale verslavingszorg houdt zich bezig met mensen die lastig zijn voor de maatschappij (alcohol en drugs). Er zou echt een benzo-poli moeten komen. Ik hoop dat ik ooit van deze middelen afkom. Mijn hoofd is soms vol met watten nu!
  12. gompie

    20 jaar

    Dag lotgenoten, Na 20 jaar benzodiazepinegebruik (40 mg per dag) ben ik nu aan het afbouwen. Hartkloppingen, verhoogde bloeddruk, bedrukte stemming. Ik probeer de methode ashton te volgen . Ben al een aardig eindje op weg. Ik kom graag in contact met lotgenoten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...