Spring naar bijdragen

Robijn

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Robijn's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Robijn

    Helemaal Kapotd

    Misschien een idee om die sessies en gesprekken weer op te pakken? Verder geef je aan online te gokken. Schrijf je zelf uit bij die gokwebsites, stuur ze een mail dat je verslaafd bent en geen toegang wil tot die websites. Er schijnt zelfs een programma te zijn dat je kan installeren zodat je niet op die gokwebsites kan. Je zit in een vicieuze cirkel van spelen vanwege je financiële zorgen naar nog meer financiële zorgen en ga zo maar door. Terwijl je weet dat spelen je financiële zorgen alleen maar vergroot. Alleen JIJ kan die vicieuze cirkel doorbreken. Maar ik maak wel zorgen als ik lees dat je nog steeds geen afkeer hebt van gokken. Ik hoop dat je dat heel snel krijgt. Dat maakt stoppen een stuk makkelijker.
  2. Robijn

    Helemaal Kapotd

    Beste NietSlim. Ik weet niet of je je naam hebt uitgekozen vanwege de situatie waarin je zit. Maar het heeft niks te maken met niet slim zijn. Je bent gokverslaafd. Ik sluit me helemaal aan bij de reactie hierboven. Stop met gokken en zoek hulp. Je geeft zelf aan helemaal kapot te zijn en dat je niet kan genieten van je leven. Het hoeft niet zo te zijn. Je hebt het allemaal zelf in de hand. Maar dan moet je wel actie ondernemen. Ik weet niet waar jij je geld verspeelt online of in gokhallen of elders? Schrijf je uit waar je ook speelt. Als je zelfs gaat gokken met geld waarmee je schulden moet afbetalen dan heb je het zwaar te pakken. De enige manier om hieruit te komen is door te stoppen met gokken en hulp te zoeken. Je moet het uiteindelijk wel zelf doen! Sterkte!!
  3. Robijn

    Mijn geheim

    Al zou je spelen en winnen Misses, uiteindelijk verspeel je het toch op de lange termijn. Is het niet wat makkelijker om je account(s) te blokkeren? Dan maak je het jezelf een stuk makkelijker. Je kan ook een programma kopen die alle gokwebsites blokkeert misschien iets voor jou? Ze zeggen ook wel eens bekennen is stap een naar genezing. Voor zover het te genezen valt teminste... Maar je bent op de goede weg Misses, al 8 dagen gokvrij! Zet hem op!
  4. Robijn

    Mijn geheim

    Wat goed dat je er een punt achter wil zetten misses. Je geldverlies acctepteren is nooit leuk. Bedenken hoeveel je geld kwijt bent geraakt en wat je er allemaal van had kunnen doen is balen. In plaats van achteruit kijken moet je proberen vooruit te kijken. Stop het geld waar je normaal mee zou spelen in pot en bedenk wat voor leuke dingen je daarmee in de toekomst kan doen. Knap dat je je ook niet hebt laten verleiden om met maar een tientje te spelen. Want je zegt het zelf daar blijft het nooit bij. Ik hoop dat je die mindset van geen ecxusues en aan je plan vasthoudt. Succes!
  5. Robijn

    Beginnende gokverslaving

    Je lijkt te denken dat je van (online) gokken veel geld kunt verdienen. Dat is natuurlijk niet zo. Dus dat zou ik uit je hoofd zetten. Je wordt er alleen maar armer van. De enige die er rijker van worden zijn de (online) casino's. Je mag van geluk spreken dat je je verliezen enigszins hebt weggewerkt maar zolang je blijft spelen is dat straks weer ingeleverd. Je zegt zelf dat online gokken zo dichtbij is. Dat vind ik ook het gevaarlijke aan online gokken. Je maakt van je telefoon in feite een gokautomaat. Altijd wel een gokwebsite te vinden. Om jezelf in bescherming te nemen kan je een programma op je telefoon etc installeren waardoor je niet meer op die gokwebsites kan. Ik weet niet hoe die heet even googelen. Het gokken heeft inmiddels een behoorlijke impact op je leven. Je bent er veel mee bezig, je verwaarloost school, vrienden en hobbies en je hebt er slapelozer nachten van. Je wereld wordt kleiner. Ik denk niet dat je de rest van je leven zo wil doorbrengen. Pak je school en hobbies weer op. Je zegt zelf dat je vooral s'avonds een drang hebt om te spelen. Ga voor jezelf na waarom je dan wilt spelen. Is het verveling of iets anders?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...