Spring naar bijdragen

Oki07

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Oki07's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Hoi Liz, het heet neuro day en neuro night. Bevat b-vitamines en allerlei plantenextracten. Ik heb het idee dat ik er rustiger van word. Goedkoop is het niet en er zijn veel mensen die er niet in geloven. Al gaat het gisteren en vandaag weer even wat minder. Je zou denken dat het nu allang m'n lichaam uit is, maar dat is volgens mij niet zo. Voel mij onrustig, paniekerig en heb een " zwaar/vol" hoofd.
  2. Hoi! Dank je wel voor je reactie! Het lijkt al iets beter te gaan. Ik voel mij iets rustiger en ik heb dit weekend geen brainzaps meer gehad. Ik slik nu 9 dagen geen alprazolam/xanax meer en geleidelijk lijkt het slapen iets beter te gaan. Ook het drukkende gevoel op mijn borst is er niet constant. Voor de hartkloppingen heb ik maandag 10 mg propranolol gekregen van de huisarts. Ik heb dat nog niet ingenomen. Ik ben bang voor bijwerkingen. Angst staat er niet bij als bijwerking, maar stemmingswisselingen wel. Logisch gezien doet het dan dus ook wat met je hersenen. Het lastige is dat ik ook overspannen ben en dat ik dus niet zeker weet of de hartkloppingen en het drukkende gevoel van de afbouw of van de overspannenheid komen. Al ben ik wel erg blij dat ik nu geen alprazolam meer slik, want ik had zo maar van de regen in de drup kunnen komen als ik de verschijnselen van de ontwenning was gaan bestrijden met meer alprazolam. bedankt voor je tips van de probiotica, Bacopa en slippery elm. Voorlopig houd ik het bij de visolie, magnesium en een voedingssupplement van the road back. Ik weet dat dat nogal omstreden is, maar ik heb er in het verleden bij het afbouwen van de AD heel erg veel baat bij gehad. En zij hebben mij vele gratis adviezen gegeven, overigen zonder mij de supplementen aan te praten. Ik wens iedereen hier veel succes. Ik waardeer het erg dat jullie gereageerd hebben. Het geeft mij steun en vertrouwen in de toekomst, dat het wel weer goed komt als de alprazolam helemaal uit mijn systeem is.
  3. Bedankt voor jullie reacties! Ik neem de xanax al zeker sinds oktober. Daarvoor ook al, maar toen maximaal 1 keer per week. Daarna wel 3 keer per week. Ik dacht dat het geen kwaad kon als het niet elke dag was. Kennelijk werkt dat iig bij mij niet zo. Hoe lang kan ik verwachten dat de afkickverschijnselen duren? De laatste dagen haal ik, met uren wakker liggen tussendoor, gelukkig wel ongeveer 7 uur slaap, maar de nachtmerries zijn verschrikkelijk. Ook dat drukkende gevoel op m'n borst en die bonzende hartslag maakt mij gek. Word er heel angstig van en ben dan bang dat het m'n hart is.
  4. Hallo! Sinds begin oktober zit ik thuis met een burnout, die zich onder andere uit in paniekaanvallen. Daarom heb ik af en toe xanax genomen. Afgelopen vrijdag en zaterdag 0,5 mg. Op zondag voelde ik mij verschrikkelijk en had oa erge last van brainzaps. Ook toen heb ik dus weer 0,5 mg genomen. Op maandag heb ik contact gehad met degene die mij vroeger geholpen heeft vd AD af te komen. Zij vertelde mij dat die brainzaps vd xanax komen, ook al gebruik ik het normaal niet dagelijks. Vanaf maandag heb ik geen xanax meer genomen en neem ik visolie tegen de brainzaps. Dat gaat nu wel wat beter. Wel heb ik last van een drukkend gevoel op mn borst, een zwaar/strak been, hoofdpijn, nare dromen en onrust. Herkennen jullie deze verschijnselen; ook dat beklemmende gevoel op je borst. Hoe lang duurt het voordat xanax uit mn systeem is? Bedankt! Helaas verkeerde onderwerp. Weet niet hoe ik het bij benzo's krijg.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...