Spring naar bijdragen

Sharona1986

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Sharona1986's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Sharona1986

    Ik stel me even voor.

    Goede morgen, zonder drank dag 5, dit word de derde dag Refusal. Ik ben tot de vakantie drie maanden droog geweest op eigen kracht, maar dan toch weer terug gevallen en daar baal ik zo van, daarom nu Refusal, dat is echt een stok achter de deur en de angst om terug te vallen neemt ook af nu. Ik wens iedereen een mooie dag!
  2. Sharona1986

    Ik stel me even voor.

    Na een lange tijd meegelezen te hebben, heb ik ook besloten me aan te melden. Heb een paar maanden geleden alcohol de baas gevolgd via ggz en zo hierover gehoord. Tot een paar weken geleden een terugval, het begon al op vakantie, ik dacht ik kan wel gezellig een wijntje drinken.. Not!, Toen ik terug kwam is het helemaal mis gegaan een paar weken lang van kwaad tot erger, slik nu 2 dagen Refusal had er al van gehoord en denk dat dit wel goed is voor mij. Verder ben ik een moeder van een zoontje, Toen ik vorig jaar begon met teveel drinken ging het snel heel erg slecht met me en heb ik ervoor gekozen om hulp te zoeken en het eerlijk vertelt op zijn school en besloten dat hij beter bij zijn vader kon wonen tot ik hulp had en het weer goed met me zou gaan. Hij is nu drie dagen in de week bij mij, heb een terugval gehad maar ben ervan overtuigd dat met de Refusal het gewoon niet meer kan. Ben zo moe van het vechten tegen mezelf en de gedachte ik kan wel iets drinken. Ben ook blij met dit forum.
  3. Hallo Allemaal, Ik ben nieuw hier, lees al een tijdje mee. Een paar weken een flinke terugval gehad en gisteren besloten om Refusal te gaan slikken. Vandaag mijn tweede tabletje. Wat een rust, vraag me af waarom ik er nooit eerder aan heb gedacht. Kan ik gewoon deodorant en bodylotion gebruiken met alcohol erin? Heb vandaag voor de zekerheid deo gekocht zonder alcohol. Vind het best eng allemaal.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...