Spring naar bijdragen

Lucky

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Lucky

  1. 43 minuten geleden zei Erwt:

    Hallo.

    Ik noem me hier Erwt. Wat zo voel ik me. Klein en geen controle over mezelf. Ik durf het met niemand te delen, maar hier wel. Ik drink te veel en wil er zo graag vanaf. 

    Zet hem op....voor mij heeft 0.0 drinken me geholpen....ben nu ruim een maand van de alcohol af

  2. Ik ben niet zo actief hier maar kan wel zeggen dat ik eindelijk van de alcohol af ben.... hoe....Nou heb me voorgenomen af en toe 0.0 te drinken....gewoon omdat ik het lekker vind....daarbij wil ik geen alcohol meer omdat dat juist zorgt voor slechte nachtrust en wil zo graag van bepaalde medicijnen af dus moet zorgen dat ik goed slaap anders wordt ik weer depri.... Ik hoop voor iedereen dat er een tijd komt om je bij een te rapen en de knop kunt vinden om echt te stoppen!!

  3. 50 minuten geleden zei Lika:

    ik zie je posting twee keer. Welkom! tuurlijk mag je terugkomen. Op de dagdraad onder ditjes en datjes is onze virtuele huiskamer. Waarom wil je geen refusal meer slikken?

    Refusal is voorlopig niet voorradig en moet ik aan de antabus maar vind bruistabbletten vreselijk....en zo'n hekel aan medicijnen....heb nu nog 2 medicijnen en 1 daarvan is een dikmaker maar zonder dat medicijn kan ik niet slapen....

  4. 50 minuten geleden zei Rosee:

    @Lucky welkom. Wat is je plan? Je kan iedere dag op de ditjesendatjesdagdraad komen en meedoen aan t dagpact. Daarmee geef je aan dat je vandaag niet wilt drinken. En je kan er ook zomaar wat kletsen. En natuurlijk bij wie is wie andere draadjes lezen en reageren. Succes!

    Mn plan....Ik weet niet....vandaag iig nog niet gedronken...en over uurtje naar bed dus dat dag 1 gelukt!

  5. Ik ben al tijdje lid.... ben 5 maanden terug opgenomen geweest om van mn pammetjes en alcohol af te komen...had refusal...maar wil dat niet meer slikken en dus drink ik nu weer dagelijks.... nog niet heel veel maar drink wel....wil er mee stoppen maar ook weer niet want als ik drink voel ik me beter..... Ik wil nu als jullie het goed vinden opnieuw bij jullie in de groep komen..... en hoe gaat dat beetje in zn werk?

    Gr. 

  6. Ik ben al tijdje lid.... ben 5 maanden terug opgenomen geweest om van mn pammetjes en alcohol af te komen...had refusal...maar wil dat niet meer slikken en dus drink ik nu weer dagelijks.... nog niet heel veel maar drink wel....wil er mee stoppen maar ook weer niet want als ik drink voel ik me beter..... Ik wil nu als jullie het goed vinden opnieuw bij jullie in de groep komen..... en hoe gaat dat beetje in zn werk?

    Gr. 

  7. Hoi dit is pas de 2e keer dat ik reageer...dus niemand zal me nog kennen,ben wel ruim half jaar op dit forum. Gister mn laatste wijntje gehad....ga er voor...maandag starten met refusal .... en dat gaa ik blijven slikken voor zeker een half jaar tot jaar. .... en andere medicatie nog afbouwen,dan kan ik ook gaan afvallen want ben sinds die medicatie 20 kilo aangekomen..... maar vandaag nog even een gezellig dagje maken met de kindjes...om de vakantie af te sluiten... succes iedereen en fijne dag

  8. Dankjewel ga ik zeker doen..... nu 6 dagen nog geen alcohol op gehad...zweet me dood denk er de hele dag aan maar moet door zetten.....ook omdat het gevaarlijk kan zijn met mn medicijnen. ...

  9. Hallo, 

    ik ben na jaar wachten op therapieën voor m'n trauma's nu ook alcohol verslaafd...

    vooral de avonden het weekend is zo moeilijk... ik hoop datik hier op dit forum metjullie hulp en tips het ga redden....

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...