Spring naar bijdragen

Anneflow

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    51
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

852 profielweergaven

Anneflow's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

Statusupdate

Toon alle statussen van Anneflow

  1. Beste allemaal,

    wat ben ik lang afwezig geweest hier. Als ik dan mijn eigen draadje teruglees word ik wel een beetje verdrietig en teruggeworpen in mijn strijd met actief gebruik. 

    Inmiddels ben ik 5 maand, 1 week en vier dagen clean! Wat voelt dat goed zeg. 

    Afgelopen zomer heb ik mij, na mijn zoveelste black-out, laten opnemen in een kliniek. Dat was tot nu toe het beste kado aan mezelf! Wat heb ik daar veel geleerd en meegemaakt. Zelfs mensen die niet aan "de ziekte verslaving" leiden zouden er wat aan hebben. 

    Mijn leven is nu al zoveel beter. Ik heb ineens "echt" contact met mijn dochter (12) en kan er ook voor haar zijn! Ben aan het re-integreren op mijn werk en heb een diepere connectie met mijn vriend gemaakt. Het is hard werken in herstel maar het is het o zo waard. Ik ben een stuk rustiger, kan weer relativeren en die rare negatieve gedachtes in mijn hoofd een beetje de baas. Dat had in niet gekund zonder behandeling, meetings en een hele fijne sponsor. Alle clichés zijn waar voor mij. Die drie pootjes onder mijn krukje, daar kan ik niet zonder. 

    Wie weet wat de toekomst nog allemaal gaat brengen, ik kan het nu aan. Nuchter en kalm!! 

    Wie weet zal ik mijn draadje hier weer oppakken met niet alleen het negatieve maar meer met het positieve. Iedere dag leer ik weer wat bij en daar ben ik trots op en dankbaar voor. 

    Liefs mij

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...