Spring naar bijdragen

Doris

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    18
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Doris geplaatst

  1. Inmiddels weer een paar dagen verder en het gaat niet goed. Lady Jane. Ik zou jou graag prive spreken. Kan dat?
  2. En lieve Bob, Jee wat ben ik trots op jou!!! Kanjer ben je. Je doet het super! Wellicht gaan we een keer wandelen. Lijkt me heel gezellig! groetjes, Doris
  3. Hier een berichtje van mij. Ik ben bij de huisarts geweest. Hij heeft mij doorverwezen naar Tactus. Ik krijg een intakegesprek van 2,5 uur. Eerst met een begeleider en daarna met een psycholoog. Dan wordt er gekeken welke behandeling er voor mij nodig is. Best wel heftig hoor. Ik heb mijn huisarts gevraagd of ik bloed moest prikken en ik had vragen over eventuele vitaminegebrek. Kon hij geen antwoord op geven omdat hij geen verslavingsspecialist is. Tja daar is idd wat voor te zeggen De laatste weken ben ik druk geweest met zeker leuke dingen! Neemt niet weg dat ik droog sta. Want dat is echt niet zo . Ik zit niet depri onder de tafel te drinken. Ik weet wel dat ik er volledig mee moet stoppen. Waarom? Omdat ik de neiging heb om 4x per week door te zakken. Zit je dan onder de tafel? Nee. Maar heb dan wel allerlei spinsels in mijn hoofd. Door de wijn worden het monsters. Dat is killing. Ik heb inmiddels gelukkig weer een goed contact met mijn vriend. Hij wil mij steunen en doet zijn best. Ik besef heel goed dat ik dit voornamelijk alleen moet doen. @ MijnGerrit. Dank voor je steun! Groet, Doris
  4. Doris

    Even voorstellen; Loretta

    Hoi Lorettta en welkom op dit forum! Ja jouw verhaal lijkt zeker op die van mij. Het raakt mij. Ik ga donderdag naar de huisarts voor behandeling. Is Refusal echt een eerste oplossing? Ik vraag het mij af namelijk... Als ik die bijwerkingen zie. Ik zit met die vraag. Moet ik het wel of niet doen? Ik hoor graag jou ervaringen. Groetjes, Doris
  5. Doris

    Ging stoppen te gemakkelijk?

    Hey Bob! Hoe gaat gaatie? Lekker genieten? Ik hoop het wel... ;-) groetjes, Doris
  6. Gisteren niets gedronken en vanavond ook niet. Ben het ook niet van plan. Zondagmorgen een wandeling gemaakt met iemand van dit forum. Het heeft een diepe indruk op me gemaakt. Het was een fijn gesprek en hield mij ook de hele dag bezig. Het kwartje viel echt.... Donderdag ga ik naar de huisarts voor acties. Maar moet wel zeggen dat ik nu al goed bezig ben. Geen alcohol tot die tijd.
  7. Ik heb je een bericht gestuurd prive. Lees ff. Graag je reactie.
  8. Doris

    Ging stoppen te gemakkelijk?

    Jee! Wat een verhaal. Ik schrik ook van jou alcohol gebruik. Je praat nu over 5 flessen in een etmaal! Das echt veel! Dat zei je niet in je introductie.. Maakt niet uit. Als je maar eerlijk bent.. Ik ben ook alleen en merk nu sinds mijn vriend weg is dat ik de fles pak. Is niet goed. Als mijn dochter er is doe ik rustiger aan maar toch wel alcohol nemen. Bob zet em op. Ik moet nog beginnen hoor. Ben nog niet droog. Maar ondanks dat wil ik je graag steunen. En volgen doe ik je zeker! Dikke zoen van mij!
  9. Ja dat geloof ik ook. Hij/zij is het gelukt. En heeft eea gedaan om het te bereiken. Hoor heel graag zijn of haar verhalen hoe dit te bereiken. Ik sta nog in de wieg. Hoop het morgen wel droog te houden. (met regen! hahaha) :-)
  10. Morgenochtend ga ik een wandeling maken met iemand van dit forum die al een aantal jaren droog is. Daar ben ik heel blij mee. Ik weet zeker dat hij/zij mij tips kan geven hoe dit aan te pakken. Zo blij met dit forum.
  11. Dank je Lady Jane, wijze woorden. Het klopt. Ik neem mezelf zeker serieus omdat ik weet dat het echt een probleem is waar ik schijnbaar al jaren mee kamp. In eerste instantie niet door had hoe ernstig het was en daarna bagatelliseren. Nu het volledige besef dat ik in gevaar ben en nog meer kwijt kan raken. Pfff. heb mn ex vriend het huis uit geruzied. Terwijl hij zo'n mooi mens is en niets verkeerds deed. Ik ga naar de klote als ik zo doorga. En dat wil ik niet.
  12. Doris

    Ging stoppen te gemakkelijk?

    Je schrijft dat je een delirium hebt gehad. Hoe heb je die ervaren? Ik heb dat gelukkig nooit gehad. Maar wel doodsbang voor!
  13. Doris

    Ging stoppen te gemakkelijk?

    Beste Bob, Welkom hier! En dank voor je reactie op mijn plaatsing. Ik vind het heel knap van je dat je bent gestopt sinds je pensionering. Ik heb ook het gevoel dat je dat hebt gedaan omdat het anders echt fout zou lopen. Immers je hebt nu alle tijd. De kans dat je dan overdag gaat drinken wordt dan gevaarlijker lijkt me. Houdt vol en heel veel succes!
  14. Ik heb inmiddels ook het filmpje bekeken van Els Noorlander. Ik besef nu pas eigenlijk hoe ernstig het is. Ik besef ook dat ik echt een plan moet gaan maken en dat ik volledig hulp nodig heb. Met familie en vrienden heb ik hierover gesproken. Slechts een enkel zei: nee joh meid. Zo erg is het niet! Bijna iedereen beaamde mijn probleem. Ik zie ook dat er best veel mensen in mijn omgeving "gewoon" alcoholist zijn! Maar de meesten hebben er geen "last" van. Ik word heel emotioneel en depressief. En een vreselijke draak als ik in een slechte stemming ben. Het feit dat je het echt zelf moet aankunnen maakt mij soms eenzaam. Ik voel me af en toe echt een klein kind. Zou het liefst willen dat er iemand was die mij hieruit kan trekken. Hand in hand en zegt: meisje het komt allemaal goed!
  15. Ja jij bent een voorbeeld voor mij Lady Jane!!!
  16. Hoi Gerrit, Ja ik wil geheelonthouder worden omdat ik niet anders kan denk ik. Jij bent echt een sterke kracht op dit forum. Ik zou graag eens alleen met jou willen praten. Kan dat?
  17. Daar ga ik dan... Het is echt zo ver. Ik ben een alleenstaande moeder van 43 jaar. Heb een prachtige dochter van 13 jaar. Woon in een leuke twee onder een kap. Heb een goed contact met mijn ex. Mijn dochter gaat super goed sociaal en op school. Heb geweldige familieleden en vrienden om mij heen. En toch... Drink ik teveel. Ik praat over 1 a 2 flessen rose per dag. Elke dag. Ik ben 1,72 m. en weeg 54 kilo. Eten is niet mijn hobby dus begrijp hoe snel die alcohol er inhakt. Ik weet dat ik voornamelijk veel drink als er prikkels zijn. En dan kan ik echt doorslaan. Drinken is mij met de paplepel ingegoten. Bij ons thuis werd er altijd veel gedronken. En dat begon al om een uur of 16:00. Ik kom uit een goed gezin begrijp me niet verkeerd. Ik heb een fijne jeugd gehad. Wel heel veel tegenslagen gehad in mijn leven en ik merk dat ik dan de fles pak. Ik kan ook echt emozuipen. Pffff. zo noemen ze dat ja. Erg he? En het komt bij mij steeds meer voor dat ik dat doe. Voornamelijk als ik alleen ben. Vorig jaar ben ik een hele leuke man tegengekomen die ook echt voor mij wilde gaan. Hij zag mijn drankmisbruik. Inmiddels is hij weg. Ik ben echt een vreselijk persoon als ik teveel gedronken heb. Ik ben dan echt een draak en gemeen. De volgende dag weet ik niet eens meer wat er gezegd is.. Ik moet wat doen nu! Voor mijn dochter en mijzelf maar ik hoop ook mijn vorige liefde terug te winnen... Doris
  18. Daar ga ik dan... Het is echt zo ver. Ik ben een alleenstaande moeder van 43 jaar. Heb een prachtige dochter van 13 jaar. Woon in een leuke twee onder een kap. Heb een goed contact met mijn ex. Mijn dochter gaat super goed sociaal en op school. Heb geweldige familieleden en vrienden om mij heen. En toch... Drink ik teveel. Ik praat over 1 a 2 flessen rose per dag. Elke dag. Ik ben 1,72 m. en weeg 54 kilo. Eten is niet mijn hobby dus begrijp hoe snel die alcohol er inhakt. Ik weet dat ik voornamelijk veel drink als er prikkels zijn. En dan kan ik echt doorslaan. Drinken is mij met de paplepel ingegoten. Bij ons thuis werd er altijd veel gedronken. En dat begon al om een uur of 16:00. Ik kom uit een goed gezin begrijp me niet verkeerd. Ik heb een fijne jeugd gehad. Wel heel veel tegenslagen gehad in mijn leven en ik merk dat ik dan de fles pak. Ik kan ook echt emozuipen. Pffff. zo noemen ze dat ja. Erg he? En het komt bij mij steeds meer voor dat ik dat doe. Voornamelijk als ik alleen ben. Vorig jaar ben ik een hele leuke man tegengekomen die ook echt voor mij wilde gaan. Hij zag mijn drankmisbruik. Inmiddels is hij weg. Ik ben echt een vreselijk persoon als ik teveel gedronken heb. Ik ben dan echt een draak en gemeen. De volgende dag weet ik niet eens meer wat er gezegd is.. Ik moet wat doen nu! Voor mijn dochter en mijzelf maar ik hoop ook mijn vorige liefde terug te winnen... Doris
×
×
  • Nieuwe aanmaken...