Spring naar bijdragen

MissMoby

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    20
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

MissMoby's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. MissMoby

    Wie ben ik

    MijnGerrit vandaag drink ik water en koffie en wie weet een smoothy! Maar geen gif in mijn lijf! Als ik me nu al zo goed voel wat ga ik dan nog meer beleven en natuurlijk ben ik er nog lang niet! Het idee nooit meer drinken is iets wat nog een plekje moet krijgen jij ook een fijne dag en iedereen die dit leest!
  2. MissMoby

    Wie ben ik

    Goedemorgen Ben al een tijdje wakker maar het gaat heel goed en ik ben heerlijk fris opgestaan echt geweldig goed gevoel heb ook al mijn was gevouwen en nu met de jongens naar voetbal fijne dag allemaal. En Smart en huttela bedankt!
  3. MissMoby

    Wie ben ik

    Ja dat moet ik gaan zien hoop het! Smart. Maar jij kan het weten ik moet er nog achter komentijd zal het leren.
  4. MissMoby

    Wie ben ik

    Ja maar wat ben ik moe en sacherijnig ga maar weer vroeg naar bed en probeer ik vroeg op te staan. Moet met mijzelf dealen en dat is niet makkelijk ook heb last van kriebels zal ook wel weer overgaan. Bedankt Nadia en Smart.
  5. MissMoby

    Wie ben ik

    Ja wat het is dat alles nu naar boven komt en dat is heftig dan moet je er mee dealen en met de zorg voor twee kleine kinderen waar ik pleeg oma van ben is het dubbel zwaar .... Tja kan het nu niet even weg drinken en verdringen dus dit hoort er bij hoop dat ik begrip van mijn man krijg en dat hij niet boos is dat niet alles op rolletjes loopt, stom hé tja zo dus. Voel me wel gesteund door jullie MijnGerrit en Nadia en ja ik heb onder de douche gestaan zonder schoenen :-)
  6. MissMoby

    Wie ben ik

    Ben in gevecht echt zwaar nu!
  7. MissMoby

    Wie ben ik

    Hallo hier ben ik weer ik heb het zo moeilijk maar hou vol! ik heb het niet de hele dag moeilijk maar de momenten en het gemis, gisteren moest boodschappen doen en dat was aan de late kant rond 18 uur, er stonden overal verspreid door de supermarkt wijn aanbiedingen maar ik heb stand gehouden en mijzelf op een smoothie getrakteerd. Maar wat ben ik moe kan de hele dag wel slapen dat doe ik natuurlijk niet ga wel vroeg naar bed. Ook vind ik het idee nooit meer drank best heftig en betrap ik mijzelf er op dat ik denk maar moet toch wel een keer weer kunnen!! Denk dat ik daar niet geschikt voor ben zie het bij me zus die alcoholist is en een paar jaar zonder was en begon met het kan wel weer ik heb mijzelf nu in de hand niet dus vind het echt triest ik hoop dat ik voor haar een stimulans kan zijn. tot zover alvast een goed weekend
  8. MissMoby

    Verdedigen/uitleggen

    Dat is echt goede raad bedankt.
  9. MissMoby

    Ik moet er maar aan geloven

    Voor mij geld dat ook maar hoe lang duurt dat gemiddeld? Ook stink ik soms als een otter.
  10. Ja dat zou fijn zijn om met een andere vrouw van gedachte te kunnen wisselen en vrij uit te klagen zo af en toe hoe moeilijk het is! Ben benieuwd of het gaat lukken.
  11. MissMoby

    Wie ben ik

    Het is niet makkelijk maar Ik hou vol! Wat het nog moeilijke maakt is dat er geen zon is en ik mijzelf het liefst helemaal rond zou willen eten maar dat gaan we niet doen want dan vul je het ene gat met het andere letterlijk!
  12. MissMoby

    Wie ben ik

    Dat was komische bedoelt en broert voel ik mij niet wel giga sacherijnig en prikkelbaar maar ik hou het vol!
  13. MissMoby

    Wie ben ik

    Gaat goed vandaag ben zo blij dat ik gisteren niet gezwicht ben!! Ook dank zei dit forum anders was ik nu weer ziek en down omdat ik mijzelf dan een mislukkeling zou voelen en dan weer een goede reden zou hebben om door te drinken! Heb de bedden afgehaald was er in gezond gegeten en ik moet niet vergeten veel water te drinken! Maar wat heb ik het koud brr niet normaal, maar heb vannacht zo goed geslapen heerlijk. Bedankt Leila, Monster, MijnGerrit en Lady Jane
  14. MissMoby

    Wie ben ik

    Ik lig nu in bed maar ben zo blij met jullie reactie doet me echt goed! Ga nu slapen morgen zal ik wat uitgebreider reageren, nu tevreden het is me gelukt ik ben niet gezwicht en ik drink heel veel water en doe ook verschillende dingen! Tot morgen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...