Spring naar bijdragen

Egomo

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Egomo's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Egomo

    Drie maanden gestopt

    Wat een prachtige uitspraak dit! haha, heb je die van jezelf Monster?
  2. Egomo

    Ik moet er maar aan geloven

    Sorry voor het twee keer plaatsen van een bericht achter elkaar, ik merk dat door het open kaart spelen met iedereen ik het nu ook spannend vind om mijn emoties/gevoelens met mensen te delen, zo ook hier want het betekent dat ik afgerekend op iets kan worden en ik hoop maar dat dit hier niet op een harde wijze gebeurd.
  3. Egomo

    Ik moet er maar aan geloven

    Dat is inderdaad wat ik iedereen kan aanraden Gerrit, speel alsjeblieft open kaart met iedereen die je dierbaar is. Geheimen en verslaving houden elkaar in stand dat is iets waar ik echt achter ben gekomen, je naasten zullen om je geven ongeacht hoe naar de waarheid ook is en als ze dat niet doen dan zijn het waarschijnlijk überhaupt al geen mensen die een al te positieve bijdrage in je leven zullen kunnen leveren en dan zeg ik het nog netjes Echt iedereen heeft mij met zoveel steun en positiviteit ontvangen een paar uitzonderingen daargelaten maar goed ik zie nu in dat dat voornamelijk drinkvrienden waren in tegenstelling tot echte vrienden. De mensen die je op een dergelijke manier steunen daar zul je zoveel warmte van ontvangen dat, dat gezellige avondje drinken echt niets meer waard meer is....
  4. Egomo

    Ik moet er maar aan geloven

    Ik zal maar eens even wat van mij laten horen, Ik heb het op pure wilskracht lang volgehouden totdat ik drie weken geleden toch voor de bijl ging toen mijn vriendin besloot een punt achter onze relatie te zetten. Haar reden hiervoor was dat hoewel het de afgelopen twee maanden echt een stuk beter ging met ons en dat ze ook echt een verandering kon merken van mijn kant maar dat ze deze verandering niet helemaal kon plaatsen, ze dacht dat dit een tijdelijke opleving van mij was en dat ik maar deed alsof (ze wist niet dat ik dronk en dus ook niet dat ik gestopt was). Heb mezelf de week erop vol in de fles gestort totdat ik aan het einde van de week wakker werd en echt besloten had dat dit geen seconde langer kon. Ik heb haar een brief geschreven en alles opgebiecht, echt alles....van mijn drank gebruik tot depressies aan toe. Het is misschien wel het engste wat ik ooit gedaan heb. Haar reactie was in eerste instantie een van woede, want hoe kon ik zolang mijn heil in de fles zoeken in plaats van bij haar aan te kloppen. Gelukkig draaide ze na een tijdje bij en heeft ze besloten ons nog een kans te geven, ik heb ook professionele hulp gezocht want zonder die hulp kom ik er blijkbaar niet. Wat een heerlijk gevoel om dat grote geheim wat je jarenlang met je meegedragen hebt met iemand te kunnen delen en ik kan dan nu ook zeggen dat het echt goed met mij gaat, natuurlijk nog heel veel moeilijke momenten en ik ben er zeker nog lang niet. Gewoon het feit dat ik dit niet meer alleen hoef te doen dat voelt alsof er vele honderden kilo's van mijn rug zijn gevallen! Ik durf weer te ademen en misschien zelfs wel een heel klein beetje te ontspannen.
  5. Egomo

    Ik moet er maar aan geloven

    Wat ben ik een strijd aan het leveren, dit is een reactie puur geschreven vanuit het gevoel. het is mij meer dan ooit eens duidelijk geworden hoe zo'n gespleten persoonlijkheid drank je kan opleveren. Was dit voor jullie allemaal zo? je drinkende persona tegenover je nuchtere persona?
  6. Egomo

    Ik moet er maar aan geloven

    Geen bericht is in dit geval zeker een goed bericht, ik heb voor mijzelf heel duidelijk weten te krijgen dat het achter de pc/tv/tablet zitten een enorme trigger voor mij is dus vanuit dat oogpunt ben ik een beetje bang om hier teveel aanwezig te zijn (het was mijn raam naar de wereld, net als een kat die zich uren kan vermaken door door het raam naar buiten te staren). Ik moet in alle eerlijkheid wel bekennen dat ik het nu wel echt moeilijk heb. Door pure wilskracht heb ik het 3 weken volgehouden(een record in mijn nog jonge leven! ook al voel ik mij inmiddels iemand die de pensioengerechtigde leeftijd al lang heeft bereikt) maar dat is nu een beetje op....Ik wil zo graag gezond zijn en van deze verslaving af zijn, het voelt als een hele grote gevangenis en ik wil er vanaf. Ik baal er ook ontzettend van dat ik nog niet de kracht heb gehad te kunnen reageren op alle individuele berichten want ik moet dat echt van mijzelf maar voor nu neem ik er even genoeg mee dat ik gewoon besta zonder drank, het is niet leuk maar zeer zeker 1000x beter dan een leeg omhulsel zijn met drank.
  7. Egomo

    Ik moet er maar aan geloven

    Wat super al die lieve berichten, ik had dit niet zo snel verwacht! de reden dat ik nu online ben is omdat ik wederom echt een waardeloze nacht heb, zojuist het bed verschoond vanwege het vele zweten en nee ik weet dat dit niet afkick verschijnselen zijn maar gewoon mijn eigen onrust en ik weet dat ik hier doorheen moet. Ik kom morgen graag even terug op jullie eerdere berichten
  8. Egomo

    Ik moet er maar aan geloven

    Hallo allemaal, Ik ben een soort van nieuw hier, lees al tijden mee en nu toch maar besloten een account aan te maken om zelf ook berichten te kunnen plaatsen. Wie ben ik? ik ben een jonge vent van 31 die zich over de afgelopen 6 jaar bijna zichzelf het graf heeft ingedronken. Ik dronk elke dag zonder uitzondering tussen de 12 en 20 blikken bier, Godzijdank ben ik inmiddels al 16 dagen gestopt en ik kan zeggen dat het nu echt een stuk beter met mij gaat, ik ben gestopt met drinken omdat de wil om niet te drinken simpelweg groter was geworden dan de zin om te drinken, ik had het zogeheten "rock bottom" echt bereikt. Daarmee wil ik zeggen dat het of stoppen was, of door drinken en niet meer wakker worden. Ik was op het laatst zo ontzettend depressief door de opgebouwde schulden en complete paranoia dat ik mijn huis niet meer uit durfde, Het is heel gek om dit te schrijven want dat is helemaal niet wie ik ben, voordat ik begon met drinken had ik alles perfect voor elkaar, goede opleiding en ook een goede baan daarnaast nog op semi-professioneel niveau sporten man man man wat ik heb gedaan...maar goed daar probeer ik maar niet al teveel bij stil te staan aan het verleden kan ik immer niets meer veranderen. De belangrijkste reden om mij hier aan te melden is om toch een soort van stok achter de deur te hebben om niet meer te gaan drinken, zeker nu mijn vriendin heeft aangegeven haar twijfels te hebben over onze relatie....Iets wat ik overigens geheel begrijp kijkend naar het laatste jaar waarin ik haar totaal verwaarloosd heb. De drank was mij veel dierbaarder dan zij dat was(dat voluit schrijven doet gewoon pijn). Ook al heeft ze er totaal geen idee van dat ik zoveel dronk. Dat steekt mij nog wel het meeste misschien, dat net nu ik mijn zaakjes weer op de rit aan het krijgen ben dat zij nu er de brui aan wil geven en gek genoeg begint nu ook meteen weer dat lelijke stemmetje op te spelen. Ben er heel bang voor dat mocht het daadwerkelijk einde relatie zijn dat ik of eigenlijk het alcohol verslaafde monstertje wat in mij huist zijn kop weer gaat opsteken en de overhand zal krijgen net nu het zo goed gaat! dat wil ik absoluut niet laten gebeuren en dat is dan ook een hele belangrijke reden om mij hier aan te melden! Ik had mij voorgenomen om maar een kort stukje te schrijven maar op de een of andere manier is het toch een hele lap tekst geworden haha, kenbaar moest ik het even kwijt en ik merk nu al dat dit forum daar erg geschikt voor gaat zijn!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...