Spring naar bijdragen

auaton

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

724 profielweergaven

auaton's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. auaton

    De laatste fase

    Ik zoek een Maatje, ervaringsdeskundige, die net als ik in de laatste fase zit van de afbouw. Terugkeren in de werkelijkheid, zo zie ik het. Wie herkent dit en wil het met me over ervaringen, je aanpak, je weg, ideeen en plannen hebben. Om steun te vinden en te geven op de momenten van tegenwind.
  2. Hi Akkoorden, Er heeft al iemand gereageert en daar heb ik al goede infomatie en een stuk voorlichting gekregen. Het begin is er dus.
  3. Hoi Gaba, Dank voor je reaktie. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de fysieke en emotionele reakties heb onderschat en niet aan de ontwenning van diazepam koppelde. De afgelopen 2 jaar zijn nogal een heftig voor me geweest en in de jaren daarvoor gebruikte ik hooguit 10 mg per dag, meestal zat ik onder de 10 mg en gebruikte ik alleen 's avonds. De afgelopen 2 jaar heb ik door de spanning die mij situaties met zich meebrachten meer gebruikt en heb ik lang en vaak op wel 20-25-30 mg per dag gezeten. Er zijn nu dagen bij dat ik me heel goed voel en dan merk ik dat ik "het wel red" met 5mg, maar dan 2-3 dagen laten begint de ellende .... nu heb ik dat elledige gevoel gekoppeld aan de diazepam en ga ik er vanuit dat het ontwenning is. Ik hou nu een schema aan en daar voel ik me al een paar dagen "constant" door. Ik ga uit van 15-20mg per dag sinds afgelopen week, ik neem om de 2-3 uur 2,5 mg. Dit wil ik nu 2 weken volhouden, naar 15mg per dag en kijken of mijn gevoel een beetje constant blijft en het ellendige gevoel aanvaardbaar. Daarna wil ik er 5mg van afhalen en dat ook weer 2 weken consequent blijven doen. En zien hoe dat gaat. Ik heb het idee dat door deze gespreide maar constante inname ik me nu beter voel, konstanter en kan ik goed funktioneren, heb geen zwaar hoofd en kan me goed concentreren. Welicht dat ik hiermee een begin heb van mijn afbouw. Het overige goede nieuws is dat ik mijn situatie struktureel heb kunnen verbeteren waardoor de spanning die mij in de weg zat en waarvoor ik de diazepam gebruikte, een stuk verlaagd is. Ik heb meer vertrouwen, zelfvertrouwen en rust. Herken jij hier wat in?
  4. Ik gebruik nu zo'n 10 jaar diazepam. En gebruik tussen de 10 en 30mg per dag. Er zijn dagen bij dat ik niks gebruik en een paar dagen later voel ik me helemaal waardelooos. Ook al probeer ik het dan tegen te houden en uit te stellen, ik heb immers een paar dagen zonder gekunt. Omdat dit waardeloze gevoel nergens vandaan lijkt te komen, zal het te maken hebben met de diazepam. Ik ben op zoek naar iemand om hier vrij en open over te kunnen praten, het zit me de laaste tijd behoorlijk in de weg maar heb niemand in mijn omgeving om er vrij over te kunnen praten. Ik woon zelf in de omgeving van Eindhoven-Den Bosch en nodig je uit wat te laten horen en eens wat te kunnen uitwisselen. Ik heb een rustig leven, een normal social leven en leuk werk. Ik ben een man van 50 ..... en kom er momenteel even niet uit ....
  5. Ik gebruik nu zo'n 10 jaar diazepam. En gebruik tussen de 10 en 30mg per dag. Sommige dagen helemaal niks en op de dagen dat ik me waardeloos, unrustig en angstig voel, probeer is het tegen te houden en niet verder te gaan dan 10-20 mg. Ik ga er nu vanuit dat de dagen dat ik me zo waardeloos voel het gevolg zijn van de dip in Dia in mijn lichaam. Ik zoek iemand om hier vrij mee over te kunnen praten, elkaar steunen en goede en minder goede momenten mee te delen. Iemand in de omgeving Eindhoven - Den Bosh nodig ik uit om eens wat uit te wisselen. O ja, ik ben een man van 50, heb een redelijk rustig en "normaal" leven ..... maar kom hier niet uit ......
×
×
  • Nieuwe aanmaken...