Spring naar bijdragen

Stopper91

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

883 profielweergaven

Stopper91's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

 1. Hee ploffie en mod, Ik weet ook niet hoe ik het doe maar het kost me echt geen moeite, ik heb gisteravond er ook niet over gepeinsd om te blowen, trouwens nog geen trekje genomen totdat ik na de barbecue wat biertjes op had, bijna weer de vertrouwde route naar de shop gemaakt, niet gedaan godzijdank. Ik snap wat je bedoelt ploffie, ik gebruikte de wiet eerst alleen in gezelschap puur voor recreatie daarna om in te slapen en toen het allemaal wat slechter ging even ook om te ontspannen en over m'n problemen te kunnen nadenken zonder in paniek te raken. Het heeft voor mij z'n doel gediend. De problemen zijn grotendeels opgelost, en het voelt nu alsof ik wakker ben geworden, en dit daadkrachtige vrije gevoel ga ik niet opgeven. Ik ken de werking van THC het hecht zich aan je receptoren en versterkt signalen/prikkels, het is uit m'n hersenen maar m'n vetweefsel is er nog van doordrenkt daar word het ook opgeslagen dus de komende tijd na inspanningen zal ik dat zwevende gevoel nog wel een paar keer hebben (dan schijnt het vrij te komen), ik probeer m'n lichaam te helpen bij het herstel van al dat gerook door het nemen van veel vitamine c ik haal daar natuurlijk niet de teer mee uit m'n longen maar kan wel de schadelijke effecten van de vrije radicalen die daardoor m'n lichaam inkomen zoveel mogelijk beperken. Ik slik ook vitamine D om mogelijke depressie klachten ook natuurlijk te bestrijden. De klachten zijn over behalve dat dromerige onwerkelijke gevoel wat af en toe de kop opsteekt. Ik snap je goede advies mod maar dat werkt niet voor mij, ik moet m'n eigen systeem hanteren om het te overwinnen als een ander mij een manier aanleert ga ik enkel nadenken over eventuele zwaktes in die aanpak en ik vind het een beetje manipuleren van jezelf, je moet het willen geloof ik en ik wil en hoe. Alle informatie die ik nodig heb is vindbaar op het internet, en de wilskracht is er. Trouwens top deze site!!!!!
 2. Thnx voor je (warme) reactie! Het ging om 2-3 halve liters bier op een doordeweekse avond (begon met 1 bij m'n laatste joint, de inslaap joint zeg maar), soms ook niks als ik het niet had liggen en dan maar extra wiet, ik deed het omdat m'n tolerantie voor wiet zo hoog werd, kan ik bij deze hoeveelheden drank echt fysiek gevaar lopen door accuut stoppen? Ik ga t zo ff googlen iig. Ik voel me nu trouwens een stuk beter, heb goed geslapen, gisteravond een ommetje gemaakt van bijna 2 uur met blik op oneindig. Waar ik wel droevig van word is dat ik niet meer zo intens geniet van dingen die ik graag doe, als ik nu savonds een filmpje kijk of ga gamen denk ik alleen aan blowen, muziek luisteren is ook minder intens, maar goed ooit lukte dat wel ga net zo lang door totdat ik weer op dat punt ben. Besef nu pas goed hoe ik mezelf vervloekt heb en t maakt me kwaad op mezelf, geen wiet/geen bier doordeweeks en zeker geen benzo rotzooi in mijn lijf, ik ga dit oplossen.
 3. Hallo allemaal ik ga met de deur in huis vallen. Ik heb 4 jaar lang geblowd waarvan de laatste 2 jaar echt intensief ik rookte tussen de 2-6 joints per dag, doordeweeks minimaal dagelijks een 5je haze met uitschieters van een 10je op vrije dagen en in de weekenden kon het oplopen tot 30 euro en de nodige drank, het laatste half jaar ben ik ook steeds meer gaan drinken savonds doordeweeks + mijn dagelijkse wietgebruik, ik heb overigens nooit bewust niet m'n vingers gebrand aan harddrugs. Afgelopen Zaterdag ben ik wakker geworden en wilde ik een joint gaan draaien voor bij m'n kop koffie na m'n ontbijt, de wiet eindigde niet in m'n vloei maar in de wc pot samen met alle drank die ik in huis had ik was er ineens klaar mee, ik was al langer bezig om te veranderen ik at al dagelijks fruit en vitaminepillen en dronk veel water en deed zoveel mogelijk te voet maar ineens was ik helemaal klaar met al dat geouwehoer ( blowen en drinken ). Ik voel me zo fit weer, ik kan weer een speld horen vallen, zie weer pluisjes dwarrelen vanuit m'n ooghoeken ik begin weer m'n superscherpe oude ik te worden en een grotere beloning kan ik me niet bedenken, eraf blijven is dus echt geen probleem want ik wil echt weer nuchter kunnen genieten van dingen waar ik van hou muziek luisteren, gamen, filmpje kijken naar vogeltjesgezang luisteren etc. ik denk dat elke zware blower begrijpt wat ik bedoel. Het ging goed had geen echte klachten behalve t inslapen. Tot vandaag, ik heb nu echt fysieke/mentale klachten: Hartkloppingen, ik zweet mezelf kapot, heb ijskoude zweterige handen, word duizelig als ik opsta of naar boven/beneden kijk, hoofdpijn en een tintelend gevoel in m'n vingers en voeten, m'n benen slapen al als ik ze over elkaar heensla en ik voel me met vlagen een beetje zweverig alsof ik 2 trekjes van een joint heb genomen en vooral dat laatste vind ik zorgwekkend. Moet ik dit uitzitten en is het normaal of moet ik toch even langs de huisarts, ik ga dus echt niet aan de medicatie dus daarvoor hoef ik niet! Ik wil geen bitch meer zijn van de wiet dus ook niet van een pilletje. Mijn vraag is dus, zijn hier mensen met soortgelijke ervaringen en hoe hebben jullie de klachten kunnen opvangen/verminderen en zijn ze ├╝berhaupt normaal? Tips graag dus! Bij voorbaat dank en excuses voor de langdradigheid maar ik moest het ff kwijt ik heb de hoeveelheid van m'n gebruik goed verborgen kunnen houden voor m'n omgeving dus heb het er ook niet echt over gehad ik laat iig niet blijken dat ik het nu vooral fysiek erg zwaar heb. Anoniempje (heb een zeeer zeldzame naam vandaar)
 4. Stopper91

  Tips aub!

  Zie net dat ik in de verkeerde sectie heb gepost, ik herpost m even in de goede, excuses.
 5. Stopper91

  Tips aub!

  Hallo allemaal ik ga met de deur in huis vallen. Ik heb 4 jaar lang geblowd waarvan de laatste 2 jaar echt intensief ik rookte tussen de 2-6 joints per dag, doordeweeks minimaal dagelijks een 5je haze met uitschieters van een 10je op vrije dagen en in de weekenden kon het oplopen tot 30 euro en de nodige drank, het laatste half jaar ben ik ook steeds meer gaan drinken savonds doordeweeks + mijn dagelijkse wietgebruik, ik heb overigens nooit bewust niet m'n vingers gebrand aan harddrugs. Afgelopen Zaterdag ben ik wakker geworden en wilde ik een joint gaan draaien voor bij m'n kop koffie na m'n ontbijt, de wiet eindigde niet in m'n vloei maar in de wc pot samen met alle drank die ik in huis had ik was er ineens klaar mee, ik was al langer bezig om te veranderen ik at al dagelijks fruit en vitaminepillen en dronk veel water en deed zoveel mogelijk te voet maar ineens was ik helemaal klaar met al dat geouwehoer ( blowen en drinken ). Ik voel me zo fit weer, ik kan weer een speld horen vallen, zie weer pluisjes dwarrelen vanuit m'n ooghoeken ik begin weer m'n superscherpe oude ik te worden en een grotere beloning kan ik me niet bedenken, eraf blijven is dus echt geen probleem want ik wil echt weer nuchter kunnen genieten van dingen waar ik van hou muziek luisteren, gamen, filmpje kijken naar vogeltjesgezang luisteren etc. ik denk dat elke zware blower begrijpt wat ik bedoel. Het ging goed had geen echte klachten behalve t inslapen. Tot vandaag, ik heb nu echt fysieke/mentale klachten: Hartkloppingen, ik zweet mezelf kapot, heb ijskoude zweterige handen, word duizelig als ik opsta of naar boven/beneden kijk, hoofdpijn en een tintelend gevoel in m'n vingers en voeten, m'n benen slapen al als ik ze over elkaar heensla en ik voel me met vlagen een beetje zweverig alsof ik 2 trekjes van een joint heb genomen en vooral dat laatste vind ik zorgwekkend. Moet ik dit uitzitten en is het normaal of moet ik toch even langs de huisarts, ik ga dus echt niet aan de medicatie dus daarvoor hoef ik niet! Ik wil geen bitch meer zijn van de wiet dus ook niet van een pilletje. Mijn vraag is dus, zijn hier mensen met soortgelijke ervaringen en hoe hebben jullie de klachten kunnen opvangen/verminderen en zijn ze ├╝berhaupt normaal? Tips graag dus! Bij voorbaat dank en excuses voor de langdradigheid maar ik moest het ff kwijt ik heb de hoeveelheid van m'n gebruik goed verborgen kunnen houden voor m'n omgeving dus heb het er ook niet echt over gehad ik laat iig niet blijken dat ik het nu vooral fysiek erg zwaar heb. Anoniempje (heb een zeeer zeldzame naam vandaar)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...