Spring naar bijdragen

Gabrielle1948

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    37
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw
  • Interesses
    Koken, lezen, wandelen

Gabrielle1948's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Gabrielle1948

    Het moet nu lukken

    Zo fout ... zo de pest in. Heb uitstrooien morgen as echtgenoot gebruikt als smoes om vandaag een fles witte wijn achter over te slaan en shag te kopen .... #zelfmedelijden ... walg van mijzelf. Dacht als toetje ook nog wat meer belachelijke dingen. Ben voor redding maar naar dochterlief gegaan.
  2. Gabrielle1948

    Het moet nu lukken

    Gaat hier goed. Ben ook maar gestopt met roken. Kan het allemaal handelen.
  3. Gabrielle1948

    Het moet nu lukken

    Even een berichtje. Het gaat goed behalve dat ik zo ziek als een hond ben ... nergens zin in.
  4. Gabrielle1948

    Het moet nu lukken

    Hahaha ... weet je dat ik daar geen seconde aan gedacht heb. Heb idd ook verhoging. Oké ... even rustig aan dan maar. Bedankt.
  5. Gabrielle1948

    Het moet nu lukken

    Goeiemorgen ... ochtendoverpeinzingen. Zo goed als ik me de afgelopen 1,5 week geestelijk (op maandag na dan) en lichamelijk heb gevoeld ... zelfstandig, onafhankelijk, zelfbewust... zo slecht voel ik me nu bij het opstaan. Voor het eerst knallende koppijn, misselijk, pijn aan mijn gebit, voorhoofdsholtes, algehele malaise doorspekt met spierpijn van mijn lichamelijke activiteiten. Gelukkig nog steeds geen medelijden met mijzelf ... daar vecht ik tegen, dat wil ik niet meer. Behoeftes en gedachtes aan alcohol heb ik niet en eigenlijk ook niet gehad nu ik ben gestopt en me daarna fit en actief voel. Maar dit zijn wel de momenten dat ik denk "ach, het valt misschien allemaal wel mee, misschien krijg ik nu mijn rem wel weer terug ... als ik nu voor de zaterdagavond wat haal ... eentje? DE VALKUIL. Dadelijk dus maar hard aan het werk met leuke dingen doen, hoef de deur niet uit, lekker eten voorbereiden en koken voor bezoek weekend. De theepot is geduldig en de hoofdpijn is verdwenen na een halve liter water. En dan het nieuws ... geen borrel meer in films ... lijkt me verstandig. Dat zijn de triggers ... maar dat geldt ook voor een sigaret. Zo ... van me afgeschreven en nu weer verder met gezonde gedachtes.
  6. Gabrielle1948

    Het moet nu lukken

    Ben zo trots op mijzelf ... fit in mijn lijf ... fit in mijn hoofd.
  7. Gabrielle1948

    Het moet nu lukken

    Eindelijk weer eens een nacht doorgeslapen. Fit. Even wakker worden, wachten op het licht en dan pak ik mijn nordic walking stokken voor een stevige wandeling door de uiterwaarden.
  8. Gabrielle1948

    Het moet nu lukken

    Bedankt. Er zit er hier eentje. €280,00 voor 8 keer maar hij is al begonnen. Nieuwe data nog niet bekend. Vind dat acceptabel. Als ik het erg bont wil maken kan ik ook een week naar Frankrijk all in excl reis voor €795,00. Alleen zie ik mijzelf nog niet alleen naar Frankrijk rijden. Wacht dus maar op de nieuwe data. Ik heb iig de app van VGZ vast op mijn mobiel gezet.
  9. Gabrielle1948

    Het moet nu lukken

    Lady Jane ... heb jij daar een cursus voor gevolgd of het op een andere manier gedaan. Denk dat dat ook bij mij veel rust in de tent brengt. Heb hier ook al gekeken naar mogelijkheden.
  10. Gabrielle1948

    Het moet nu lukken

    Steeds als het met beslissingen te maken heeft die ik met mijn verstand het afgelopen jaar heb moeten nemen en waar mijn gevoel nog helemaal niet aan toe was ... dan gaat het mis. Daar moet ik dus voor waken en alarmbellen voor inschakelen. Ben ik met mijn toekomst van nu bezig zoals vandaag dan gaat het goed. Maar hoe krijg ik die alarmbellen ingeschakeld? Heb oude buren al ingeseind dat als ik iets over mijn huis wil weten dat ik er zelf wel om vraag. Ben nu aan het uitvogelen waar ik nog meer de kluts van kwijt raak. Ook alles per dag bekijken scheelt ... dan wordt de berg niet zo hoog. Ik kom er wel met vallen en opstaan.
  11. Gabrielle1948

    Het moet nu lukken

    Mijn eenzaamheid is mijn bottleneck. Zelf veroorzaakt. Na 40 jaar huwelijk merk ik dat ik alleen in echtgenoot, kinderen en gezamenlijke kennissen en vrienden heb geïnvesteerd en dan kom ik er nu achter dat er weinig overblijft. Een bekend gegeven. Dan ga je ook nog eens 120 km verder wonen. Een paar vrienden door het land verspreid maar echtparen. Die ga je ook niet steeds lastig vallen. Bijna bega ik weer dezelfde fout door tegen een lieve vriend aan te lopen. Het contact liep al bijna naar 4 dagen bij hem en 3 dagen alleen. Nu teruggedraaid. Vanmorgen gegoogeld op "mensen leren kennen" en me bij diverse sites aangemeld en oproep geplaatst. Ze komen natuurlijk echt niet langs als ik in mijn stoel blijf zitten. Dus me opgegeven voor wandelmaatjes, kookmaatjes, winkelmaatjes, leuke dingen doen maatjes. Ben blij dat ik het licht weer zie.
  12. Gabrielle1948

    Het moet nu lukken

    Goed idee. Zal het langzamerhand proberen.
  13. Gabrielle1948

    Het moet nu lukken

    Ja natuurlijk. Ben er zelf ook van geschrokken. Vind het ook moeilijk dat ik doordeweeks niemand heb om tegenaan te praten. Woon hier nog maar een paar maanden ... geen contacten, behalve kinderen. Als ik nu nog mijn frustraties over voor mij schokkende dingen ergens kwijt kan wordt het al een stuk makkelijker.
  14. Gabrielle1948

    Het moet nu lukken

    Ik moet zeker strenger zijn en situaties zien aankomen.
  15. Gabrielle1948

    Het moet nu lukken

    Het hele weekend is prima gegaan. Vriendlief is streng. Gaat me trouwens makkelijk af. Alleen krijg ik maandag op weg naar huis het bericht dat mijn net verkochte huis (20 jaar gewoond, door manlief verbouwd) volledig is gestript door nieuwe eigenaars ... zelfs mijn geliefde veranda is afgebroken. Ben zo pissig (onterecht) dat ik bij een Super waar ik langs kom 1 fles wijn heb gehaald. Natuurlijk allemaal smoezen van niets ... ben gewoon voor de bijl gegaan. Ongelooflijk balen. Nu weer verder aan de thee.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...