Spring naar bijdragen

Anne87

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    44
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Anne87 geplaatst

  1. Anne87

    whatsapp groep

    Bij deze wil ik melden, dat ik gestopt ben met het whatsapp groep.
  2. Anne87

    whatsapp groep

    Stuur maar pb met 06 dan voeg ik je toe.
  3. Anne87

    Voorstelle: Anne87

    Al week niks van mij laten horen. Mijn opa is vorige week overleden. Was een moeilijke week. Nu gaan we weer volop bezig.
  4. Anne87

    ff voorstellen

    Hoe gaat het met je?
  5. Anne87

    Nu dan echt ?

    Hoe gaat het nu met je?
  6. Hallo Nina, Hoe gaat het? Is het een idee om hier een soort dagboek bij te houden. Dat mensen je kunnen helpen of advies kunnen geven.
  7. Anne87

    Nieuw en zoekende

    Hoe gaat het nu met je? Misschien een idee om hier een soort dagboek bij te houden. Dat mensen jou kunnen helpen en advies kunnen geven.
  8. Anne87

    Voorstelle: Anne87

    Gisteren een snaaibui gehad. Overdag goed vol kunnen houden. Ga ik naar het werk langs kruidvat om tandpasta te halen. Wat doe ik, je raadt het al. Hwb wat snoepjes en chocolade gekocht.
  9. Ik hou al een hele tijd een eetdagboek bij. Ook op de site van etendebaas.nl ik volg inmiddels deze behandeling.
  10. Anne87

    ff voorstellen

    Wat goed dat je aangemeld hebt. Heb nog nooit BED eetstoornis gehoord. Ik zou je blijven volgen.
  11. Klopt, ik doe ook niet aan diƫten. Zal wel leuk zijn om met mensen in contact te komen. Die zijn/haar eetpatroon aan moet passen of iets anders.
  12. Anne87

    whatsapp groep

    Misschien is het een idee, om een whatsapp groep te beginnen met een paar mensen. Om elkaar te helpen met afvallen, elkaar ideeen/tips geven. Steunen met moeilijke momenten. Zou graag een whatsapp groep willen beginnen, voor mensen die gezonder willen gaan eten, geen dieeten etc. Stuur mij maar een PB met je mobiele nummer, dan zou ik je toevoegen in de groep.
  13. Anne87

    Voorstelle: Anne87

    Ik ben benieuwd of het gaat werken, wil er zo graag vanaf.
  14. Graag zou ik willen weten, wat nauw de gezondste tussendoortjes zijn om mee te nemen. Standaard tussendoortjes zijn zo saai, zoals wortel, komkommer etc. Kunnen jullie ons tips/ideeen geven??
  15. Misschien is het een idee, om een whatsapp groep te beginnen met een paar mensen. Om elkaar te helpen met *, elkaar ideeen/tips geven. Steunen met moeilijke momenten. Zou graag een whatsapp groep willen beginnen, voor mensen die gezonder willen gaan eten, geen dieeten etc. Stuur mij maar een PB met je mobiele nummer, dan zou ik je toevoegen in de groep.
  16. Anne87

    Voorstelle: Anne87

    Inmiddels is mijn behandling bij etendebaas.nl begonnen. We hebben nu 2 mail contacten gehad. We gaan eerst mijn eetpatroon onderzoeken en moet dit elke dag bijhouden.
  17. Inkie, Ook ik weet dat ik alles naar binnen werk. Alleen die stop knop is ver te zoeken. Zelf mijn broek wil niet meer dicht.
  18. Anne87

    Hier ook maar een post dan

    Succes, je kunt het.
  19. Hallo Inkie, Hier gaat het op en af. Momenteel last van hoofdpijn bah! Ik was eerste hier op etendebaas.nl forum gedeelte. Erg fijn dat er al snel meerdere mensen hier aanmelden. Niemand hoeft zich te schamen of iets dergelijks, Ik denk precies hetzelfde als jou. Ik moet ook wat aan mijn gewicht doen. Ik heb het vooral in mijn boven benen, billen en momenteel ook mijn buik is een zwemband geworden. Ik ben ook altijd alleen, weinig vrienden. Vaak bij mijn ouders over de vloer. Eenzaam en ook erg last van depri omdat het mij steeds niet lukt. Zo irritant. Totaal geen doorzettingsvermogen. Lucht je hard en gooi het op tafel.
  20. Anne87

    Nieuw en zoekende

    Dat speelt bij mij ook erg mee. Uit verveling etc. Steeds zin aan eten. Heb je hier aangemeld bij etendebaas.nl?
  21. Welkom Nina, Vreselijk he, heb ook dat ik net zoveel eet tot ik ontplof zeg ik maar. Ik geef niet over. Alleen pijn in mijn buik. Hoeveel eet je per dag?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...