Spring naar bijdragen

bailey

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

325 profielweergaven

bailey's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. hoi hoi, alles rustig weer, echter de spanning in me is niet weg en dat gaat denk ik nog wel even duren, geen drank maar aan de ( ja ja ) spa fruit. we hebben 7 nare jaren gehad en het eind is in zicht hoop ik, ik moet over 4 weken mijn huis verlaten en wat anders anders hebben gevonden. Ik moet er niet uit maar ik wil er uit omdat de kosten oplopen tot € 930.00 kaal per maand. lief dat jullie aan me denken,,,,, morgen weer een bezichtiging duimen allemaal...........het iseen beauty van een woning........
  2. hoi hoi ik heb ook medicatie om de trek weg te halen, echter word ik er niet goed van in mijn hoofd. wil ook graag over op de baklofen simpel omdat ik er goede dingen over hoor......
  3. ik ben zo de fout ingegaan,2 liter wijn verder ga ik mijn chi uitlaten. lekker ff alleen alleen mijn vriend kreeg angst waar ik bleef...... was een uur weg, heeft alles afgezocht naar me. hij is boos nu en ik zit beneden wat te doen nu??
  4. Nee Gerrit ben onder behandeling door meerdere mensen en bij een hulp groep aangesloten. ik kan het niet alleen, deze mensen gaan me hopelijk helpen het probleem achter de fles aan te pakken.
  5. Haaai allemaal mams 5 kids al jaren aan de drank niet elke dag maar als er spanningen zijn sta ik vooraan. nu hulp gezocht.......fijn om lotgenoten te ontmoeten en ervaringen te horen,Ik weet nu dat ik het niet alleen kan allemaal. helaas te laat en de alcohol heeft een deel van mijn leven overgenomen....echter heb ik een lot pussy power dus het gaat mel me lukken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...