Spring naar bijdragen

Frank56

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    34
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Interesses
    Hardlopen, schilderen(kunst), Pink Floyd, Spa rood , mijn gezin natuurlijk!

Frank56's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Goedemorgen iedereen, Voor al die jarigen gefeliciteerd, zo wordt het hier toch nog gevierd ;-) . Vandaag nog lekker vrij morgen ook nog en iedereen weer beter hier. Beetje een ziekenboeg geweest, nu weer fit heel het gezin. Geniet van jullie dag en wie het nodig heeft sterkte! Adios Frank ;-)
  2. Frank56

    Nieuw nieuw

    Ja voelde mij ook trots en eerlijk gezegd voelde ik mij die dag ook gewoon goed. De komende tijd geen verjaardagen of feestjes. Wel as wknd een eettentje met wat vrienden. 1 vriend van mij die daar is is ook al een tijd geleden helemaal gestopt met drinken dus als ik daar geen alcohol zou drinken zou dat niet verkeerd over komen. Nu weet ik ook dat het gewoon gezellig kan zijn zonder drank. En je voelt je de volgende dag gewoon fit en nuchter. ook wel gevaarlijk is dat deze week mijn vrouw weg is 2 dagen en ik alleen thuis bent. Dat zal ook wel moeilijk worden. Ik heb mij wel voorgenomen om lekker te gaan sporten die avond en wat gezonds eten en een filmpje kijken. Iedereen bedankt voor jullie berichtjes.
  3. Frank56

    Nieuw nieuw

    Gaaf gisteren verjaardag van mijn dochter gehad en geen alcohol gedronken . Eerste test gehaald. Ok dit moest ik even kwijt.
  4. Frank56

    Nieuw nieuw

    Ha mijn Gerrit, Het gaat goed. Heb nog geen alcohol gedronken wel heel veel trek gehad. Nu heb ik het niet makkelijk in het wknd. Ik kan ook niet stil zitten dus ben altijd wel druk bezig. Alleen als ik dan klaar ben met de dagelijkse huisdingen dan dan krijg ik het echt moeilijk. Dan is het straks half vier ben ik uitgeblust van het niet stilzitten. Dan wil ik even relax zitten . Dan denk ik ook ahh dit verdien ik. Dus dan is een drankje wel lekker. Ik weet nog niet hoe ik daar mee om moet gaan. Maar voor nu gaat het nog steeds goed. Vanmorgen nog lekker een stukje gerend . Mijn kids zijn er ook allemaal dus dat is gezellig. Hoe gaat het verder met jou.? Heb je het nu nog soms moeilijk nadat je een lange tijd bent gestopt?
  5. Frank56

    Treffende uitspraken

    Je eigen tekort kommeningen reageer je altijd af op iemand anders.
  6. Genieten van die kleine jongen.

  7. Frank56

    Nieuw nieuw

    Goedemorgen borderliner, het voelt ook als mijn vriendje dat snap ik wat je daar mee bedoeld. Vervelend om je verhaal te horen en dat je je kinderen niet dagelijks ziet. Om eerlijk te zijn begrijp ik wat je bedoeld. Mijn eerste relatie heb ik 2 dochters aan over gehouden . Ik wil niet zeggen dat dat is stuk gelopen door de drank maar voor een groot gedeelte wel. Nu heb ik het geluk dat ik een super lieve nieyuwe vrouw heb. Die mij enorm steunt in alles door haar is ook de rede dat ik met mijn ex vrouw super goed om ga en mijn dochters vaak zie. Met mijn nieuwe vrouw hebben wij nu een gezond kereltje van net een jaar. Dus het zal mij toch echt geen 2 e keer gebeuren al die ellende. Alleen ja ik ben ook eigenwijs en die drank heeft het tot nu toe altijd gewonnen . Mede ook omdat het dingen gewoon verblind. Je denkt gewoon dat het allemaal wel mee valt. Maar dat is het gewoon niet het verslechterd. Op dit moment ben ik nu wel beland dat ik na een lange tijd gewoon duidelijker ben gaan zien. Het is triest dat het zo lang duurt. Ik denk ook dat je het gewoon maar wilt uitstellen . Zo van ah die eene keer dat moet toch nog wel lukken. Het is het bekend excuses zoeken om weer te kunnen drinken. Dat is volgens mij gewoon verslavend zijn. Ik moet zeggen dat ik mij per dag steeds sterker ben gaan voelen. Gistereravond dacht dat het mij wel zou lukken om droog naar bed te gaan. Nou ik had heel het huis door zitten zoeken of ik nog wat geld zou kunnen vinden . Uiteindelijk had ik nog wat euros en stond voor de huisdeur om met een smoes naar buiten te gaan. Op dat moment besloot ik gewoon om het niet te doen. Dacht nee man morgen voel je je beter. En ja tuurlijk voel ik mij nu beter. Het is maar een kleine stap . Ik begin er ook steeds meer in te geloven . Soms denk je althans ik dan dat ik het niet kan maar dat is aan het veranderen. Nou Borderliner jij sterkte leuk dat je je dochters nog ziet laten we er voor zorgen dat ze trots op die papas kunnen zijn dat verdienen ze!
  8. Frank56

    Nieuw nieuw

    Ok Mijn Gerrit, dat gevoel hou ik ook vast. Nu ik een paar dagen niet gedronken heb voel ik mij ook steeds goed de volgende morgen. Ik weet ook heel goed dat drank alleen maar een moment is dat is het . Vaak vind ik de drank niet eens lekker maar meer het gevoel wat ik er van krijg. Alleen zonder voel ik mij nu ook prima dat wil ik idd graag vasthouden. Nou nu net lekker gegeten maar beginnen aan de afwas. Thuis gaat het voor nu ook weer aangenamer . Mijn vrouw ziet dat ik er mee bezig bent dat geeft haar een goed gevoel. Ik heb er gewoon een tijd helemaal niks mee gedaan.
  9. Frank56

    Nieuw nieuw

    Voor de verjaardag ben ik idd wel een beetje bang. Het is wel van 12:00 uur tot 17;00 uur. Dus dat moet te overbruggen zijn. Het is ook wel moeilijk vooraf . Ik zit nu gewoon al te bedenken of ik wel of niet ga drinken. Dat speelt er de hele tijd door mijn hoofd. Maar het is wel een mooie uitdaging. Voor de rest probeer ik er ook gewoon niet teveel aan te denken. Vandaag gaat een ieder geval weer goed. Mijn vrouw ziet ook dat ik mijn best doe dus dat gaat ook ineens wat beter. Alleen die leegte die ik krijg als ik niet drink , ook zoiets. Nou heb ik genoeg hobby s maar ook niet altijd zin in. Juist dan was het lekker om even te zitten muziekje op , drankje erbij beetje nadenken over het leven . Dat vind ik zo relaxed ,nooit geprobeerd zonder.
  10. Frank56

    Nieuw nieuw

    Ok tot nu toen gaat het gaat. Ik stel jullie advies zeer op prijs, vanavond ga ik droog naar bed . As wknd gaat het moeilijk worden dan heb ik een verjaardag bij ons thuis. Veel vrienden en fam komen dan langs dat is altijd gezellig. Onder die verjaardag daar kom ik niet onder uit. Dat zal een eerste test zijn. Waarschijnlijk wordt ik sacherijnig dat krijg ik meestal als ik niet kan drinken. Terwijl ik ook wel weer een vrolijke jongen bent. Voor nu ga ik slapen nogmaals super bedankt voor jullie support . Slaap lekker iedereen
  11. Fijne zondag iedereen vandaag atelierroute gezellig even wat leuke kunstenaars bekijken. Of ze het beter kunnen dan ik ;-) Nu lekker bakkie thee zonnetje door het raam lekkere klassieke muziek op, niet verkeerd.
  12. Frank56

    Nieuw nieuw

    Hallo Proudmary, Ja al verschillende keren. Ik denk dat ik er niet serieus mee omging toen. Kan toch proberen om naar die meeting te gaan. Soms denk ik dat ik die hulp niet nodig heb. Ik geloof er soms ook niet in ik denk dat ik zelf die knop om met zetten en er achter staan daar worstel ik nog heel erg mee. Pas geleden ook een heel bloedonderzoek gedaan ook voor mijn lever maar alles is nog top in orde. Eet ook altijd gezond etc,m Maar dat doe ik om dat ik wil blijven drinken. Denk gewoon goed frank jij wilt drinken prima alleen dan zal je goed moeten sporten gezond eten etc. Slaat nergens op maar zo die ik het al heel lang. Maar dit is geen leven daar begin ik nu eindelijk wel een beetje achter te komen. Alles staat in het leven voor die drank. drank komt op nr 1 dan de rest zo zit ik in elkaar op dit moment. Im wordt bijna 40 maar ik denk soms dat ik nog steeds dat jochie ben van 17 . Ik moet eens goed wakker worden geschud en ik doe het liever nuvoordat er straks wat ergs gebeurd en dan achter kom. Ik zeg al nu denk ik dit maar het verslapt gewoon weer. Moet gewoon een manier vinden dat ik scherp blijf ja idd hulp zou wel goed zijn . Ik moet wakker worden!!!
  13. Hallo Zeilbootbewoner, Groot en deels je verhalen gelezen. Het valt idd ook niet mee stoppen met drank althans dat vind ik. Dat je er voor knokt is goed man . Je bent er gewoon mee bezig ik geloof ook dat je het kan. Ik geloof in de kracht v d mens. Alleen je zal het echt moeten willen. Vind wel dat je een toffe bijnaam hebt en ook stoer dat je zo met die boten bezig bent. Het is altijd nog een droom van mij om op een boot te wonen. Ik wens je veel veel veel sterkte kijk goed naar de positieve dingen het is uiteindelijk gewoon een verslaving we zijn niet geboren met die drank. Ok ga je goed ik zal je af en toe nog wel lezen. Het is idd ook goed om hier te schrijven . Mijn ervaring is als ik dat doe dan geeft het mij weer moed. ltrs
  14. Frank56

    Nieuw nieuw

    Goedemorgen iedereen, Mijn drankprobleem is nog heel duidelijk aanwezig . Ik zit er zeg maar nog steeds vol midden in . Het ergste is dat ik het soms helemaal niet erg vindt. Ik denk dat ik het nog steeds allemaal makkelijk aankan. Maar ik merk aan mijn omgeving zeker mijn vrouw dat het allemaal steeds slechter gaat. Ik lees hier soms verhalen over mensen die in een scheiding zitten of er net 1 achter de rug. Ik denk als mijn vrouw bij mij weg gaat dat ik niet lang meer leef. Dus zover wil ik het niet laten komen. Door de weeks lukt het mij aardig om v d drank te blijven . Alleen in het wknd ga ik gewoon helemaal los. Er zijn zat slimme maniertjes om te drinken dat mijn vrouw het niet merkt. Ik zou naar een meeting gaan maar ik durfde niet ben ook bang dat ik daar bekende tegen kom. Het gekke is ik ben best wel een leuke ozer , makkelijk in de omgang, sociaal , alleen voor mijzelf heb ik de drank nodig om mezelf te kunnen zijn. Ik heb echt drie super kids 2 meisjes en een jochie van 1 jaar nu. Mijn vrouw kan soms zeuren maar die is echt top. Dus waar die drank vandaan komt. Heb wel een maffe jeugd gehad mijn ouders gingen uit elkaar toen ik een jaar of 15 was. Van af toen ging het helemaal fout slechte vrienden., drank ec . Mijn vader keek nergens meer naar ik ben de oudste van 5 en opgegroeid in een zwaar hervormd gezin. Vaak geef ik dat allemaal de schuld. Ik zoek een manier om mijn gedachten vast te houden. De eerste 2/3 dagen gaan wel alleen dan maak ik gewoon alweeer plannetjes in mijn hoofd dat gaat zo automatisch . En ik ben ook zo snel om ik zeg drie keer nee en dan denk ik ja jammer dan maakt mij niet uit. Alleen ik maak echt dingen kapot en zeker mijn gezin . Die kinderen verdienen ook geen vader die zwaar aan de drank zit. Plus je laat ook gewoon zoveel dingen liggen. Ik weet het nu wel maar overmorgen weer niet dan ben ik het kwijt. Ik heb al verschillende keren geprobeerd te stoppenn denk dat 6 maanden het langste was maar altijd weer terug. Verder heb ik echt wel een tof leven ik heb veel hobby s mijn werk gaat goed sport ook maar toch gewoon blijven drinken. Ben gewoon verslaafd aan dat gevoel die alcohol in je bloed dat geeft mij zo lekker gevoel . Het is gewoon vergif ik wil het gewoon uit mijn systeem hebben. Maar ik wil dat het vanzelf gaat alleen dat werkt niet ik zal er gewoon keihard voor moeten knokken .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...